Arvonnan säännöt

 Asiakashankintakampanja 15.11.-21.12.2023

Sec And Safe Solutions Oy (jäljempänä kampanjan järjestäjä) järjestää asiakashankintakampanjan ajalla 15.11.-21.12.2023.

Tänä syksynä kannattaa suositella koulutuksiamme kaverille ja kollegalle – arvomme palkintoina kaksi kappaletta 100 euron Verkkokauppa.com -lahjakortteja.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 15.11.-21.12.2023 koulutuksen tilanneet ja koulutukseen osallistuneet henkilöt sekä koulutuksiamme suositelleet henkilöt. Suosittelija tulee ilmoittaa koulutuksen tilauksen yhteydessä, sähköpostitse [email protected]. Viestissä tulee mainita tilausnumero sekä koulutukseen osallistuneen henkilön nimi.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse.

Koulutuksiamme tilanneet henkilöt sekä koulutuksiin ilmoitetut osallistujat osallistuvat automaattisesti arvontaan. Osallistumisen ehtona on 15.11.-21.12.2023 Sec And Safe Solutions Oy:ltä hankittu koulutus, joka on edellä mainittuna ajankohtana maksettu ja suoritettu kokonaisuudessaan.

Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan rajoittuu näissä ehdoissa mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Osallistuja vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Sec And Safe Solutions Oy oma henkilökunta, mukaanlukien heidän perheenjäsenensä ei voi osallistua kilpailuun.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, kampanjan järjestäjä voi arpoa uuden voittajan. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa miltään osin rahaksi tai vaihtaa toiseksi palkinnoksi.