Ensiapukoulutus verkkokurssit nyt saatavilla!

Suorita ensiapukoulutus verkkokurssina

Onnettomuudet ja hätätilanteet voivat sattua milloin tahansa, joten on aina tärkeää olla valmistautunut. Ensiaputaidot ovat välttämättömiä ja tärkeitä kansalaistaitoja, joiden avulla voi parhaimmassa tapauksessa pelastaa ihmishengen. Nyt meidänkin verkkokaupastamme on saatavilla ensiapukoulutus verkkokurssit, joiden avulla voit oppia ensiaputaitojen perusteet mukavasti kotoa käsin.

Miksi osallistua ensiapukoulutukseen verkkokurssilla?


Kun osallistut verkkokurssille, saat samat tiedot ja sisällön kuin lähiopetuksena suoritettaville kursseille osallistujat, mutta lisämukavuutta ja joustavuutta. Sinun ei tarvitse huolehtia aikataulusta tai siirtymisestä koulutuspaikalle – voit tutustua kaikkeen materiaaliin suoraan omalta tietokoneeltasi, puhelimeltasi tai tabletiltasi. Lisäksi saat käyttöösi lisäoppimateriaalia, kuten videoita ja interaktiivista koulutussisältöä, jotka auttavat vahvistamaan oppimaasi.

Verkkokursseilla on myös sisäänrakennetut seurantaominaisuudet, jotka seuraavat edistymistäsi ja muistuttavat sinua, kun on aika kerrata aiheita tai tehdä kokeita. Näin oppijoiden on helpompi pysyä työnsä tasalla huolehtimatta määräajoista tai stressaamatta unohtuneista tehtävistä. Jos tarvitset apua jonkin asian ymmärtämisessä tai sinulla on kysyttävää tietystä aiheesta, verkkokurssimme tarjoavat myös henkilökohtaista ohjausta kokeneiden kouluttajien johdolla.

Mitä aiheita opin ensiapukoulutuksessa?


Ensiapukursseilla käsitellään yleensä hätätilanteiden perustilanteita, kuten toimintaa auttamis- ja onnettomuustilanteissa, kun taas kauemmin kestävillä ensiapuverkkokursseilla, kuten ensiavun peruskoulutus 16h:ssa keskitytään esimerkiksi elvytykseen ja sairauskohtauksiin

Koulutuksen hyväksytysti suoritettusasi saat ensiapukoulutus todistuksen, joka on voimassa kolme (3) vuotta. Ensiapukoulutus on tärkeä toki työtehtävien kannalta, mutta tilastojen valossa meille suomalaisille sattuu myös melko paljon tapaturmia ja onnettomuuksia myös kotioloissa, joten ensiaputaitojen ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Verkkokurssin käyminen on hyvä tapa oppia ensiaputaitojen perusteet ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa! Voit suoritta ensiapu verkkokurssin omaan tahtiisi ja palata myöhemmin kurssin pariin, siihen kohtaan mihin aiemmin kurssin keskeytit.

Ensiapukurssimme ovat laadukkaita ja monipuolisia, ja ne tarjoavat kattavaa opetusta ensiapu- ja hätätilanteiden hoitamisesta ja tarjoavat samalla lisäsisältöä, kuten videoita ja oppimistehtäviä, joiden avulla kehität ja ylläpidät oppimaasi. Ensiapukurssit ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, joten tämän parempaa oppimissisältöä on vaikeaa löytää.

Ensiapukoulutuksiemme ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin.

Ensiapukoulutus verkkokursseja on kauttamme tarjolla useita vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy tarpeisiisi sopiva verkkokurssi, joten mikset aloittaisi jo tänään? – Tutustu verkkokursseihimme alta ja hanki kurssi!

Meidän kautta löydät myös Työturvallisuuskortti kurssit sekä ammattipätevyyden jatkokoulutukset.