Ensiapukurssi verkossa

Ensiapukoulutus

Tiedätkö miten toimia jos sinulle läheinen ihminen saa yllättäen sairauskohtauksen tai jos työkaverisi loukkaa itsensä? Ensiaputaidot ovat tärkeitä taitoja joiden avulla voidaan pelastaa ihmishenkiä. Ensiapukurssi on helppoa suorittaa verkossa omaan tahtiisi.

Suurin osa äkillisistä sydämenpysähdyksistä tapahtuu kotioloissa, viidennes näistä tapahtuu julkisilla paikoilla. Nopeasti aloitetut elvytystoimenpiteet moninkertaistavat selviämisen mahdollisuudet.

Ensiapu- ja elvytystaitoja kannattaa aina kerrata. Sinun taitosi saattavat pelastaa ihmishengen.

Olisiko nyt aika aloittaa oppimaan ensiaputaitoja?


Miksi sinun kannattaa hankkia ensiapukoulutus verkossa?

Ensiapukurssilla ylläpidät omaa osaamistasi

Monilla meistä edellisestä ensiapukurssista on saattanut jo kulua useampi vuosi. Ensiaputaitoja on tärkeää ylläpitää säännöllisesti, jotta pystyy toimimaan onnettomuuden, tapaturman tai sairauskohtauksen sattuessa. Jos edellisestä ensiapu kurssista on kulunut jo tovi, eivät taidot välttämättä tule aivan selkärangasta tilanteen tullen.

Ensiapupätevyys voimaan heti!

Suoritat verkkokurssin mihin vuorokauden aikaan tahansa, saat ensiapupätevyytesi voimaan heti. Kun olet suorittanut ensiapukoulutuksen, saat todistuksen ensiapukoulutuksesta heti kurssin päätteeksi, joka on voimassa kolme (3) vuotta koulutuksen suorittamisesta.

Ensiapukoulutus verkkokurssin suorittaminen on helppoa

Verkkokurssin hankkiminen ja suorittaminen on tehty todella helpoksi. Voit suorittaa kurssin milloin ja missä haluat ja tehdä kurssin täysin omaan tahtiin. Voit halutessasi tehdä koulutuksen yhdeltä istumalta tai tarvittaessa keskeyttää ja jatkaa siitä mihin aiemmin jäit.

Jokaisella on velvollisuus auttaa

Tiesitkö että jokaisella meistä on velvollisuus auttaa? Pelastuslaki- ja tieliikennelaki säätelevät auttamisvelvollisuudesta. Meillä jokaisella on velvollisuus auttaa omien kykyjemme mukaan.