Mobiili työturvallisuuskortti – Työturvallisuuskortti puhelimeesi

digityoturva

Huomioithan että artikkelista on julkaistu uudempi versio, pääset lukemaan sen tästä: Työturvallisuuskortti puhelimeen – Ohje

korttitieto.fi-palvelu on selaimella käytettävä digitaalinen korttipalvelu, josta löydät mobiiliversion työturvallisuuskortistasi sekä tulityökortistasi. Korttitieto.fi on työturvallisuuskeskuksen (TTK) ja Suomen pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) yhdessä luoma sekä ylläpitämä palvelu, johon voit käydä lisäämässä molempien kattojärjestöjen kortit digi-muotoon.

Jokainen Sec And Safe Solutions Oy:n koulutukseen osallistunut saa koulutuksen päätteeksi käyttöönsä digitaalisen työturvallisuuskortin halutessaan. Digitaalisella kortilla pystyt todentamaan työturvallisuuskorttisi voimassaolon sekä kortin numeron.

Jos sinulla on korttitieto.fi palvelun kautta tallennettu työturvallisuuskortti, voit kirjautua palveluun samalla sähköpostiosoitteella ja tilaamaan uuden salasanan mobiilikorttipalveluun.

Huomiothan että mobiilikortti-palvelu ei ole Sec And Safe Solutions Oy  hallinnoima tuote, joten emme vastaa kyseisestä palvelusta tai siihen liittyvistä muutoksista.

Onko sinulla työturvallisuuskortti vanhentumassa? – Osallistu koulutukseemme

Järjestämme työturvallisuuskorttikoulutuksia webinaareina sekä lähikoulutuksina ympäri suomen. Työturvallisuuskortin voi suorittaa nyt etänä, helposti ja turvallisesti. Webinaarimuotoinen työturvakortin koulutus ja netissä tehtävä tentti sopivat kaikille. Ammattitaitoiset kouluttajamme auttavat sinua onnistumaan. Koulutuksiimme on helppo osallistua ja ohjeidemme avulla etäkoulutukseen osallistuminen on tehty mutkattomaksi. Hanki sinäkin kortti netistä helposti!