Lahjakortti

69,001.000,00 (+Alv. 24%)

Mitä ostaa kumppanille, appiukolle tai työkaverille lahjaksi? Lahjakorttimme on nopea ja varma valinta lahjaksi.

Lahjakorttimme käyvät maksuvälineenä kaikkin Sec And Safe Solutions Oy:n järjestämiin koulutuksiin.

Voit halutessasi lähettää lahjakortin suoraan lahjan saajalle sähköpostitse. Lahjakortti toimitetaan heti tuotteen maksamisen jälkeen. Saat tilauksen jälkeen itsellesi tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Huomioithan lahjakorttia hankkiessasi että lahjakortin hintaan lisätään arvonlisävero 24%. Näet tuotteen arvonlisäverollisen hinnan lisäämällä sen ostoskoriin.

 

Kuvaus

Nyt voit tarjota työkaverillesi, perheen jäsenellesi tai vaikkapa yhteistyökumppanillesi laadukkaan koulutuksen kauttamme. Voit maksaa haluamasi suuruisen lahjakortin verkkokaupassamme jonka jälkeen toimitamme sinulle sähköisen lahjakortin sähköpostitse, tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortin voimassaoloaika on vuosi tilauksesta. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi.

Voit tutustua tuleviin koulutuksiimme tästä: Koulutukset

Jos sinulla herää kysymyksiä lahjakortin hankintaan tai käyttämiseen liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos hankit lahjakorttia työturvallisuuskorttikoulutukseen, suosittelemme hankkimaan 69€ + alv maksavan lahjakortin, joka kattaa koulutuksen hinnan kokonaisuudessan.

Lahjakortin valittu summa ei sisällä arvonlisäveroa. Arvonlisävero lisätään lahjakortin hintaan kassalla.

Hankkimalla lahjakortin koulutuksiimme, tuet pienyrittäjää

kiitos

Ostamalla lahjakortin koulutuksiimme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Kiitos että olet mukana tukemassa suomalaista osaamista ja suomalaisia pienyrityksiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti”