Tulityökortti – Kertauskoulutus

115,00 (+Alv. 24%)

Tulityökortti tarvitaan kun tehdään tulitöitä tai myönnetään tulityölupia. Tulityökorttikoulutuksemme aikana opit tulityöhön liittyvän riskienhallinnan, ennakkosuunnittelun ja varautumisen. Koulutus antaa sinulle perehtyneisyyden tulitöiden turvalliseen suorittamiseen. Tulityökorttikoulutus on suunniteltu tulityön tekijälle, tulityöluvan myöntäjälle sekä tulityön vartijalle.

Koulutuksen kesto: Lähiopetus 4,5 tuntia ja sitä edeltävä verkkototeutus n. 2 tuntia.

Toteutustapa: Lähiopetus sekä itseopiskeluna toteutettava verkkototeutus.

Jos sinulla ei ole aiemmin suoritettua tulityökorttia tai korttisi on mennyt vanhaksi, voit osallistua tulityökortin peruskurssille: Tulityökortti – Peruskurssi

Osallistuaksesi tulitöiden kertauskoulutukseen, sinulla tulee olla voimassa oleva tulityökortti.

 
 

Kuvaus

Tulityökortti tarvitaan kun tehdään tulitöitä tai myönnetään tulityölupia. Tulityökorttikoulutuksemme aikana opit tulityöhön liittyvän riskienhallinnan, ennakkosuunnittelun ja varautumisen. Koulutus antaa sinulle perehtyneisyyden tulitöiden turvalliseen suorittamiseen.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Tulityökorttikoulutus on suunniteltu tulityön tekijälle, tulityöluvan myöntäjälle sekä tulityön vartijalle.

Jos olet suorittamassa tulityökorttia ensimmäistä kertaa, tutustuthan Tulityökortin peruskoulutukseen tästä: Tulityökortti – Peruskoulutus

Tulityökortti kertauskoulutuksen sisältö

Tulityökortin saat suorittamalla tulityökortin kertauskoulutuksen hyväksytysti. Tulityökortin kertauskoulutukseen kuuluu verkkokoulutus, jonka kesto on noin kaksi tuntia. Verkkokoulutus suoritetaan Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK:in verkko-oppimisympäristössä. Tämän lisäksi kertauskoulutukseen kuuluu lähiopetus joka kestää noin 4,5 tuntia.

Lähiopetuksessa käydään läpi tulityöriskien minimointia, toimintaa onnettomuustilanteissa sekä suoritetaan käytännön harjoitteita ulkotiloissa (suojaus- ja alkusammutusharjoitus) koulutuksen päätteeksi suoritetaan tulityökortti koe, jonka hyväksytysti suorittamalla saat tulityökortin.

  • Tulityöriskien minimointi
  • Toiminta onnettomuustilanteessa
  • Käytännön harjoitteus (suojaus- ja alkusammutusharjoitus ulkotiloissa)
  • Tulityökorttikoe

Tulityökortti on voimassa myös ulkomailla

SPEKin myöntämä tulityökortti hyväksytään pohjoismaissa (Suomi,Norja, Ruotsi, Tanska) Samoin pohjoismaalaisten kattojärjestöjen/palontorjuntaliittojen myöntämät tulityökortit ovat myös voimassa Suomessa.

Tulityökortti on voimassa viisi vuotta.

Suomessa on jo yli 1,5 miljoonaa tulityökoulutettua. Tulityökorttikoulutuksen ansiosta tulitöistä aiheutuvien tapaturmien ja tulipalojen määrä on vähentynyt murto-osaan koulutuksen alkuajoista. (SPEK, 2020)

Hankkimalla koulutuksen kauttamme, tuet pienyrittäjää

kiitos

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Kiitos että olet mukana tukemassa suomalaista osaamista ja suomalaisia pienyrityksiä.

Kuinka pian kortti tulee postitse?

Saat virallisen tulityökortin postitse 3-4 viikon kuluessa koulutuspäivästä. Jokainen koulutuksen hyväksytysti suorittanut osallistuja saa itselleen koulutuksesta kortin postitettuna tilauksen yhteydessä annettuun toimitusosoitteeseen.

Jos korttisi on kadonnut, voit olla yhteydessä SPEK:iin, josta voit tilata uuden kortin itsellesi. Voit tilata uuden kortin vain voimassa olevan kortin tilalle, jos korttisi on kadonnut tai turmeltunut. Uuden kortin saat tilattua tästä: Korttitilaus – Kadonnut tulityökortti

Tulityökortti puhelimeen, heti koulutuspäivän päätteeksi

Jokainen meidän koulutukseemme osallistunut, koulutuksen hyväksytysti suorittanut henkilö saa koulutuspäivän päätteeksi käyttöönsä myös digitaalisen tulityökortin. Kortin löydät osoitteesta korttitieto.fi

Ohessa julkaisemamme ohjeistus digitaalisen työturvallisuuskortin käyttöön ottamiseksi: Tulityökortti puhelimeen – Ohje

Jäikö sinulle kysyttävää koulutukseen liittyen? Vilkaise useimmin kysytyt kysymykset.

Löydät useimmin kysytyt kysymykset koulutuksiimme liittyen täältä: Usein kysyttyä

Jos usein kysytyistä kysymyksistä ei löytynyt vastausta kysymykseesi, olethan meihin yhteydessä, autamme mielellämme.

Tulityökortin kertauskoulutus omalle ryhmällesi? – Onnistuu!

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille, ympäri Suomen. Koulutuksen sisällössä huomioidaan aina asiakasyrityksen toimiala, työympäristö ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, asiakkaan toivomana ajankohtana.

Koulutuksen hinta omalle ryhmälle alkaen 980 € + alv / ryhmä. Tämän lisäksi veloitamme kortti- ja materiaalikustannuksista sekä mahdolliset kilometrikorvaukset- ja päivärahat verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

 

Lisätiedot

Ajankohta

Ei avoimia tulityökorttikoulutuksia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulityökortti – Kertauskoulutus”