Alkuvuoden koulutuskalenteri julkaistu

Koulutuksia paikan päällä ja etänä!

Alkuvuoden koulutuskalenterimme on nyt julkaistu työturvallisuuskortti-, sekä tulityökortti koulutuksien osalta. Koulutuksia on saatavilla tuttuun tapaan lähiopetuksena paikan päällä sekä webinaarimuotoisena verkkokoulutuksena.

Koulutamme myös lauantaisin! Tutustu koulutustarjontaamme ja osallistu mukaan!

Lähikoulutuksia tullaan vielä kevään aikana lisäämään koulutuskalenteriin ja tietenkin uusia avoimia kursseja julkaistaan, täysin asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Koulutuspaikkakuntiamme ovat mm: Vantaa, Helsinki, Espoo, Järvenpää, Tampere, Hämeenlinna, Joensuu, Lappeenranta, Imatra, Kouvola, Rovaniemi, Kuusamo ja Lahti. 

Alkuvuoden avoimet koulutuksemme sijoittuvat Vantaalle, mutta tarpeen ja kysynnän mukaisesti, avaamme myös mielellämme avoimia kursseja myös muille paikkakunnille.

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille, ympäri Suomen. Koulutuksen sisällössä huomioidaan aina asiakasyrityksen toimiala, työympäristö ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, asiakkaan toivomana ajankohtana.

Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Työturvallisuuskortti koulutukset verkossa ja lähiopetuksena

Työturvallisuuskortti antaa työntekijälle perustiedot työympäristön turvallisuudesta, oikeista ja turvallisista työmenetelmistä sekä yhteisen työpaikan vaatimuksista. Se myös vahvistaa
työntekijän ymmärrystä yhteisen työpaikan turvallisuudesta ja edistää yhteistyötä
työpaikan muiden työntekijöiden ja työryhmien kanssa. Lisäksi se voi olla vaatimus
tietyillä aloilla esim. rakennusalalla se on yleensä edellytys työn tekemiselle.

Järjestämme Työturvallisuuskortti -koulutuksia lähiopetuksena sekä verkossa tapahtuvina, webinaarimuotoisina verkkokoulutuksina.

Tutustu koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan!

Erinomaisia lähikoulutuksia, hyvien kulkyhteyksien varrella.

Valitsemme koulutuspaikkamme huolella, jotta jokaisen olisi helppo osallistua ja viihtyä koulutuksissamme.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan koulutuksissamme myös kahvit sekä lounaan. Avoimien kurssien koulutuspaikoiltamme löydät myös hyvin pysäköintitilaa, jos saavut koulutukseen autolla.

Vantaan avoimet kurssimme järjestämme Lounasravintola Saarikosken tiloissa.

Voit tutustua heidän maistuvaan lounaslistaan täältä: Lounas – Saarikoski

 

Osoite

Lounasravintola Saarikoski, Niittytie 12, 01510 Vantaa

Tulityökortti koulutukset lähiopetuksena

Tulityökortti koulutuksen tavoitteena on lisätä kurssille osallistuvan tietoutta siitä, mitä asioita tulee huomioida ennen tulitöiden aloittamista, tulitöiden aikana sekä tulitöiden jälkeen. Tulitöiksi lasketaan työt, joissa käytetään kaasupoltinta, muuta avoliekkiä, kuumailmapuhallinta tai muuta näihin verrattavaa voimakasta lämpöä tuottavaa työvälinettä tai josta syntyy kipinöitä.

Tulityökortti on voimassa viisi (5) vuotta sen suorittamiskuukaudesta alkaen. SPEK:n myöntämä tulityökortti on voimassa myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Saat heti koulutuspäivän päätteeksi käyttöösi digitaalisen tulityökortin.

Digitaalisesta kortista löydät samat tiedot kuin fyysisestä, muovisesta kortistakin, jonka saat postitse koulutuksen suoritettuasi. Löydät ohjeet digitaalisen kortin käyttöön ottamiseksi täältä: Sähköinen tulityökortti