Työturvallisuuskortti netissä – Suorita kurssi etänä

Edullinen ja vaivaton tapa suorittaa Työturvallisuuskortti netissä!

Voit osallistua työturvallisuuskortti koulutuksen etänä helposti ja edullisesti, olit sitten kotona, työpaikalla tai vaikkapa mökillä.

Työturvallisuuskortti® on Työturvallisuuskeskuksen myöntämä virallinen todistus koulutuksen suorittamisesta. Puhekielessä kortti tunnetaan myös nimillä ”vihreä kortti” ja ”työturvakortti”.

Saat koulutuksen hyväksytysti suorittamalla, heti koulutuspäivän päätteeksi sähköisen työturvallisuuskortin puhelimeesi. Löydät kortin osoitteesta korttitieto.fi

Koulutuksesta lähetetään sinulle myös postitse fyysinen, muovinen kortti jonka saat n. 3-4 viikon kuluttua, koulutuksen suorittamisajankohdasta.

Löydät ohjeet mobiilikortin käyttöönottamiseksi täältä: Digitaalinen työturvallisuuskortti puhelimeesi

 

 

 

Lue mitä asiakkaamme ovat olleet mieltä koulutuksestamme

Meille on ensiarvoisen tärkeää että asiakkaamme viihtyvät koulutuksissamme. Keräämme koulutuskyselyn jokaisen koulutuspäivän päätteeksi ja julkaisemme myös jokaisen kirjallisen palautteen, eikä pelkästään parhaimpia.

Käy tutustumassa koulutuspalautteisiimme tästä: Työturvallisuuskortti Webinaari – Koulutuspalautteet

Koulutukseen osallistuja

9.3.2021
5/5
Aivan loistava koulutus. Ihan voin tunnustaa että valitsin tämän kurssin lähinnä edullisen hinnan takia eikä odotukset olleet korkealla, varsinkaan kun kyseessä oli etäkoulutus. Ajattelin että netistä löytyneet kehuvat arviot on taas niitä mitä on valittu parhaista palautteista, mutta olin niin väärässä. Todella asiantunteva kouluttaja, jonka esiintyminen oli sujuvaa ja erityisen hyvin nettikurssille sopeutettua. Koulutusmenetelmät olivat monipuolisia mutta silti teknisesti helppoja, mistä suuri plussa. Yleensä etäkursseilla ei paljoa vuorovaikutusta näe tai kuule, mutta tällä kurssilla porukka aidosti osallistui ja kaikkia osallistettiin.
5/5
Koulutus oli positiivinen yllätys, sillä omakustanteisesti lähdin sitä suorittamaan työnantajan toiveesta. Vaikka työpaikka vaihtuisi niin on tästä kortista onneksi hyötyä varmasti tulevaisuuden haasteissakin ja aina voin odottaa mielenkiinnolla uusintaa vuosien kuluttua. Kurssi oli mukava ja ihmisläheinen näkökulmissa. Varsinkin esimerkki tarinat auttoivat joissakin isommissa teemoissa ymmärtämään tiedon kulkua.

Koulutukseen osallistuja

24.9.2022

Koulutukseen osallistuja

14.12.2022
5/5
Tykkäsin paljon. Olen yleensä vähän huono istumaan tämän tyyppisiä koulutuksia läpi, mutta ”keskustelutyyli” ja kouluttajan rento ja asiantunteva ote sai tuntemaan että voi kysellä ilman sen suurempia paineita teemoihin liittyviä asioita. Päähän jäi varsinkin uni- ja henkisen hyvinvoinnin asiat, koska en oikeastaan mieltänyt niitä työturvallisuuden alle ainakaan kokonaan. Pelkästä positiivisesta ei opi, mutta en osaa kyllä tässä kohtaa antaa mitään rakentavaa palautetta.
Työturvallisuuskortti

Kysymykset aiheesta: Työturvallisuuskurssi netissä

Työturvallisuuskeskus on julkaissut sivustollaan Työturvallisuuskortti -koulutuksen ostajalle suunnatun oppaan. Voit tutustua oppaaseen tästä: Ostajan opas

Avoimet työturvallisuuskurssimme netissä ovat lähtökohtaisesti Suomeksi. Järjestämme tarvittaessa koulutuksia myös Englanniksi ja Ruotsiksi.

Avoimet koulutuksemme soveltuvat kaikille toimialasta ja tehtävästä riippumatta. Koulutuksen hyväksytysti suorittamalla saat TTK:n hyväksymän työturvallisuuskortin joka soveltuu kaikkien alojen työturvallisuuden peruskoulutukseksi.

Koulutuksemme on siis suunnattu kaikille työntekijöille, jotka haluavat varmistaa, että he ovat perehtyneet työturvallisuuden perusteisiin ja tietävät, miten toimia oikein ja turvallisesti työpaikalla.

Kyllä voit! Meidän kauttamme löydät myös lähiopetuksena järjestettäviä avoimia kursseja. Löydät ne tämän linkin kautta: Työturvallisuuskortti – Lähikoulutus

Työturvallisuuskurssi netissä - Edullisesti ja vaivattomasti