Vahva tunnistautuminen käyttöön koulutuksissamme.

Sec And Safe Solutions Oy ottaa vahvan tunnistautumisen käyttöönsä yhdessä Visma Signin kanssa 21.4.2021 alkaen.
Vahva tunnistautuminen on tietoturvallinen tapa vahvistaa oma henkilölöllisyys, koulutukseen osallistuttaessa.
Uuden tunnistautumismuodon taustalla on luonnollisesti halu palvella asiakkaitamme entistäkin laadukkaammin ja jouhevammin.
Vaikka olemmekin ottamassa uutta tunnistautumismuotoa käyttöömme, on osallistujilla jatkossakin mahdollista tunnistautua manuaalisesti, henkilöllisyystodistuksensa avulla.

Tunnistautuminen tapahtuu koulutuspäivän alussa, kouluttaja ohjeistaa ja opastaa tunnistautumisen osalta.

Viikonlopun aikana päivitimme myös verkkokauppamme puolta, josta koulutukset tilataan. Muutamia päivityksiä mainitakseni, muutimme hieman selvemmäksi tilauslomaketta sekä päivitimme ammattipätevyysmerkinnän lisäämistä tilaukseen.

Olemme pyrkineet koulutuspalautteiden avulla kehittämään sivustoa mahdollisimman helppokäyttöiseksi, teknisesti toimivaksi ja ennen kaikkea visuaaliselta ilmeeltään näyttäväksi, unohtamatta sivuston käyttötarkoitusta ja tavoitteita.
Otamme mielellämme palautetta myös jatkossakin vastaan jotta pystymme kehittämään sivustosta jatkossa entistäkin paremman. Minulle voi antaa palautetta yhteydenotto sivun kautta, arvostan saamaamme palautetta erittäin paljon.

Aleksi Korhonen on yrittäjä Sec And Safe Solutions Oy:ssä. Aleksille tärkeitä aiheita kouluttajana ja asiantuntijana ovat: työturvallisuus, työhyvinvointi, työkyky, työssä jaksaminen, yritysturvallisuuden ja henkilöturvallisuuden osa-alueet. Yrittäjyyden lisäksi Aleksi on ahkera kehittämään omaa ammattitaitoaan ja tälläkin hetkellä Aleksi opiskelee Xamkissa kriisi- ja poikkeusolojen asiantuntijaksi sekä liiketalouden tradenomin tutkintoa.