Viisi kysymystä korttikoulutuksista

Mukavaa tiistai-iltaa ja tervetuloa viiden kysymyksen pariin. Aikaisemmassa postauksessamme vastailin hieman asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin liittyen työturvallisuuskorttiin ja tämä postaus olkoon jatkumo sille ja vastailemme yleisemmin korttikoulutuksiin liittyviin kysymyksiin myöskin. Eiköhän aloiteta!

Onko työturvallisuuskortti pakollinen?

Työturvallisuuskortin käyttöönotto tilaajan toimesta on vapaaehtoista. Tilaajayritykset kuitenkin usein edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskorttia.
 
Työturvallisuuskorttikoulutus perustuu vapaaehtoisuuteen ja tilaajan vaatimukseen. Viime kädessä jokainen yritys päättää itse, millaista koulutusta se hyväksyy työturvallisuusosaamisen osoittamiseksi omilta työntekijöiltään sekä palvelun tarjoajiltaan.
 

Voiko työturvallisuuskortin suorittaa verkossa?

Kyllä voi. Nykyisellään on mahdollista suorittaa työturvallisuuskortti netissä, webinaarikoulutuksena. Koulutuksen kesto ja sisältö webinaarikoulutuksissa vastaavat perinteisen lähikoulutuksen kestoa ja sisältöä, toteutustapa on vain hieman erilainen perinteiseen luokkahuoneessa tapahtuvaan koulutukseen nähden.
 
Voit suorittaa työturvallisuuskortin verkossa myös meidän kauttamme. Avoimet koulutuksemme löydät tämän linkin kautta: Työturvallisuuskorttikoulutus netissä
 

Kuka maksaa työturvallisuuskortin?

Koulutuksen voi tilanteesta riippuen maksaa yksityishenkilö itse, yritys, oppilaitos tai esimerkiksi. työ- ja elinkeinotoimisto.
 

Mikä on virallinen työturvallisuuskortti?

Työturvallisuuskortti on virallinen todistus suoritetusta työturvallisuuskorttikoulutuksesta.
 
Yleisin ja monille tutuin työturvallisuuskortti on varmastikkin työturvallisuuskeskuksen vihreä kortti.
 

Mitä työturvallisuuskortti sisältää?

Työturvallisuuskorttikoulutuksen sisältö:
  • Nolla tapaturmaa
  • Yhteinen työpaikka
  • Perehdyttäminen
  • Riskien hallinta
  • Kuormitustekijöiden tunnistaminen
  • Vaaratekijöiden tunnistaminen
 

Onko sinulla tarvetta hankkia työturvallisuuskortti? Osallistu koulutukseemme

Meidän kauttamme on mahdollista suorittaa työturvallisuuskorttikoulutus netissä.

Pidä työturvallisuuskortti voimassa ja osallistu koulutukseemme.

Koulutuksestamme on mahdollista saada myös linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä, eli nk. ”direktiivipäivä”.

Koulutuksen hinta: 60,00€ + alv. 24%