Verkkokurssit

Sec And Safe Academyn verkkokurssit mahdollistavat opiskelun missä vain ja milloin vain, omaan tahtiin. Tervetuloa tutustumaan verkkokursseihimme!

Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkokursseihimme liittyen:

Miten pääsen kirjautumaan verkko-oppimisympäristöön?

Pääset kirjautumaan verkko-oppimisympäristöön yläpalkista Oma tili -> Kirjautuminen.

Voit rekisteröityä ostamisen yhteydessä tai kirjautumissivun kautta.

Mistä löydän omat verkkokurssini?

Löydät verkkokurssit omalta tililtäsi kohdasta ”Omat kurssit” täältä näet kurssit jotka olet ostanut tai joihin olet saanut oikeuden.

Miten voin hankkia verkkokurssin?

Verkkokurssimme löydät Koulutukset sivun alta myynnistä verkkokaupastamme. Myynnissä olevien verkkokurssien tiedoissa ilmenee otsikossa että kyseessä on verkkokurssi.

Miten minun täytyy valmistautua verkkokurssin suorittamiseen?

Ota hyvä asento, kuppi kahvia ja verkko-yhteyden omaava laite jolla osallistut kurssille. Hanki verkkokurssi verkkokaupastamme ja kirjaudu verkko-oppimisympäristöömme sähköpostitse saamillasi tunnuksilla.

Mitä eroa on webinaarilla ja verkkokurssilla?

Webinaari on verkon yli reaaliaikaisesti kouluttajan johdolla tapahtuva etäkoulutus. Verkkokurssi on omatoimisesti, omaan tahtiin suoritettava koulutus.

Haluaisin tietyn verkkokurssin valikoimaamme, miten toimin?

Olemme juuri julkaisseet verkko-oppimisympäristömme joten tulemme varmasti lisäämään uusia verkkokursseja hyvinkin pian. Jos haluat jonkun tietyn verkkokurssin valikoimaamme voit huikata siitä esim. livechatin kautta tai sähköpostitse [email protected]

Voinko ilmoittaa työntekijämme verkkokurssille?

Kyllä voit. Ilmoittautumisen yhteydessä annetuilla tiedoilla luomme käyttäjätunnukset ilmoittamallesi henkilölle verkko-oppimisjärjestelmäämme ja hän pääsee suorittamaan verkkokurssin.

Haluaisin hankkia useammalle työsuojelutoiminnassa mukana olevalle työntekijällemme koulutuksen, onko tästä mahdollista saada alennusta?

Kyllä on. Olethan meihin yhteydessä niin voimme laskea teille tarjouksen haluamastanne verkkokurssista joka sisältää nk. ryhmä-alennuksen.

Voiko teidän kauttanne suorittaa työturvallisuuskortti verkkokurssin?

Ei valitettavasti voi. Hyväksyttyinä suoritustapoina työturvallisuuskeskuksen hallinnoimalle työturvallisuuskortille on: Lähiopetus, webinaarikoulutus sekä monimuotokoulutus.
Webinaarimuotoiset koulutuksemme löydät tästä: Työturvallisuuskortti verkossa – Sec And Safe Solutions