Koulutus- ja asiantuntijapalvelut

Tuotamme koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen, asiakaslähtöisesti.

Oli sitten tarpeenasi konsultointi, turvallisuuspäällikkö, turvallisuusasiantuntija tai kouluttaja. Asiantuntijoidemme avulla voit keskittyä olennaiseen ja huolehtia hieman vähemmän.


Asiantuntijapalvelumme lukuina

12+

Vuoden kokemuksella

7+

Oppilaitoksen tarpeisiin

7+

Tutkinnon kokemuksella

Oppilaitosten

Asiantuntijapalvelut

Kouluttaja

Kaikkea emme pysty ennakoimaan elämässä, eikä tarvitsekkaan. Tarve osaavalle kouluttajalle voi syntyä äkillisesti ja me haluamme auttaa. Koulutuspalveluidemme avulla saat kouluttajan käyttöösi turvallisuusalan tutkintojen ja koulutusten tarpeisiin, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Asiantuntija

Etsitkö asiantuntijaa mukaan näyttötutkintoihin tuomaan työelämälähtöistä näkemystä? Meidän asiantuntijamme ovat olleet mukana näyttötutkinnoissa opiskelijoina, työelämän arvioijina sekä opettajina. Tunnemme näyttötutkintojen rakenteen ja vaatimukset, joten voit luottaa meidän asiantuntemukseemme.

"Aleksi on toiminut meillä ammatillisten opintojen opettajana ja asiantuntijana. Saamamme palaute on ollut erittäin hyvää. Ammattimainen, asiantunteva sekä sitoutunut ote opiskelijoiden opintoihin kuin kaikkeen tekemiseen on ollut erinomaista. "

Palo- ja pelastusturvallisuuden

Asiantuntijapalvelut

Kouluttaja

Haluatko varmistaa että jokainen yrityksestänne tietää miten toimia palo- tai onnettomuustilanteessa? Järjestämme yrityksenne tarpeisiin räätälöidyn koulutuksen jonka aiheena voi olla: alkusammutus, ensiapu tai turvallisuuskävely. Koulutuksia voidaan myös yhdistellä laajemmiksi kokonaisuuksi, tarpeitanne vastaavaksi. Otathan yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Asiantuntija

Pelastussuunnitelma ja siihen liittyvä työ luomiseksi, ylläpitämiseksi ja päivittämiseksi saattaa tuottaa harmaita hiuksia. Laadimme yrityksille, laitoksille ja kiinteistöille pelastuslain vaatiman pelastussuunnitelman.
Hinta alkaen 700€ + alv. 24%

Haluaisitko kuulla lisää asiantuntijapalveluistamme?
Ota yhteyttä aleksi.korhonen[at]secandsafe.fi tai +358 50 5411 229

Työturvallisuuden

Asiantuntijapalvelut

Kouluttaja

Koulutustarjonnastamme löydät Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortti koulutuksen. Järjestämme koulutuksia kaikille avoimina koulutuksina lähi- sekä webinaaritoteutuksina. Koulutus on mahdollista järjestää myös omalle ryhmällesi, teille sopivana ajankohtana.

Asiantuntija

Kaipaatko apua työturvallisuuden saralla? Haluaisitko vahvistaa yrityksenne työturvallisuuskulttuuria ja turvallisuusjohtamista? Asiantuntijapalveluidemme avulla voimme yhdessä kehittää yrityksenne turvallisuuskulttuuria.

Ammattitaitoinen, joustava, asiakasläheinen. Onnistunut kokonaisuus.

Turvallisuusalan

Asiantuntijapalvelut

Turvallisuuspäällikkö

Tarvitsetko tapahtumaasi turvallisuuspäällikköä, joka tarvittaessa kouluttaa ja konsultoi? Hoidamme tarvittaessa myös turvallisuus- ja pelastusuunnitelman tapahtumaan sekä tapahtuman turvallisuusjohdon sekä viranomaisyhteistyön ja tarvittavat asiakirjat tapahtuman järjestämiseksi.

Pystymme myös tuottamaan ilmakuvasta tarpeidesi mukaan drone-kopterilla. Pääset tutustumaan ilmakuvaus palveluihimme tästä: dronekuvauspalvelut.fi

Asiantuntija

Konsultoimme yrityksiä Turvallisuusalan elinkeinolupaan liittyvässä lupaprosessissa ja asiakirjoissa sekä tarvittaessa laadimme ne yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan Poliisihallituksen asettamien vaatimuksien mukaisiksi.


Meistä uutisoitua

Käy tutustumassa uusimpiin artikkeleihin meistä

Kassa kuntoon podcast

"Turvallisuusalan yrittäjä Aleksi kertoo miten varautua uhkatilanteisiin"
Kuuntele

Turvacast

"Podcast turvallisuuteen, yrittäjyyteen ja työhyvinvointiin."
Lue lisää

Rastor-instituutti

"Merkonomiksi verkossa" - Erinomainen tapa opiskella.
Lue lisää

Taitotalo

"Uuden ammattitaidon hankkiminen motivoi turvallisuusalan tekijää"
Lue lisää

Pyydä tarjous asiantuntijapalveluista

Olisiko seuraavaksi teidän työpaikkanne vuoro?