0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Palvelut

Koulutus- ja asiantuntijapalvelut

Miksi valita juuri meidän asiantuntijapalvelumme yrityksenne tueksi?
Laaja kokemuksemme ja vahva asiantuntijuutemme takaavat, että saatte aina parasta mahdollista palvelua.


Ymmärrämme että jokainen asiakas on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne.
Koulutus- ja asiantuntijapalvelumme perustuvat käytännön tietoon ja taitoon. Haluamme varmistaa että saatte konkreettisia työkaluja turvallisuuden parantamiseksi.

Aleksi Korhonen, turvallisuusasiantuntija
Online Courses

Oppilaitoksille

Tuotamme koulutus- ja asiantuntijapalveluita oppilaitoksille, oppilaitosten tarpeiden mukaisesti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Oli sitten tarpeenanne asiantuntijaluennot, opetus- ja asiantuntijatehtävät tai näyttötutkintojen arviointi, meidän kauttamme saat pedagogisen pätevyyden omaavan asiantuntijan käyttöösi.

Working With Ipad Man

Yrityksille

Työelämän tarpeisiin ja haasteisiin kehitetyt koulutus- ja asiantuntijapalvelumme ovat liiketoimintamme kulmakivi. Meidän tehtävämme on olla tukemassa yrityksenne ydinliiketoimintaa ja samalla mahdollistaa liiketoimintanne häiriötön jatkuminen kaikissa olosuhteissa.

Löydät palvelutarjonnastamme myös kriisi- ja poikkeusolojen asiantuntijapalvelut.

On Video Call Man Custom 1

Yhteisöille ja yksityishenkilöille

Tuotamme koulutus- ja asiantuntijapalveluita myös yhteisöille sekä yksityishenkilöille.

Yhdistykset ja seurat, joiden tarpeet voivat olla koulutuksien järjestämisessä, tapahtumaturvallisuudessa ja siihen liittyvien asiakirjojen valmistelussa tai turvallisuuspalveluiden hankkimisessa, meidän asiantuntijapalvelumme palvelee myös heitä.

Flexible Work Hours Man

Palo- ja pelastusturvallisuus

Palo- ja pelastusturvallisuuden asiantuntijapalveluidemme avulla saatte henkilöstönne turvallisuusosaamisen kukoistamaan.

Oli sitten tarpeenanne alkusammutuskoulutus, turvallisuuskävelyiden järjestäminen, poistumisharjoitukset, ensiapukoulutus tai pelastussuunnitelman tekeminen, meidän asiantuntijamme auttaa teitä tarpeidenne mukaisesti.

Exercise Break Man

Yksityinen turvallisuusala

Yksityisen turvallisuusalan asiantuntijapalveluidemme avulla voitte lähteä kehittämään turvallisuusalan liiketoimintaa osana ydinliiketoimintaanne.

Olemme olleet rakentamassa useiden asiakkaidemme turvallisuusliiketoiminnan palveluita vartiointiin ja järjestyksenvalvontaan.

Asiantuntijamme ovat tukenasi liiketoiminnan kehittämisessä, lupaprosesseissa ja yhteistoiminnassa viranomaisten kanssa.

Working With Paper Man

Työturvallisuus

Tehdäänkö seuraavaksi teidän työpaikastanne turvallisempi paikka työskennellä?

Työturvallisuuden asiantuntijapalveluidemme avulla pääsette kehittämään työympäristönne turvallisuutta ja tuottavuutta sekä tukemaan henkilöstönne hyvinvointia ja jaksamista.

Meidän kauttamme löydät myös Työturvallisuuskeskuksen hyväksymät viralliset Työturvallisuuskortti – koulutukset.

"Aleksi on toiminut meillä ammatillisten opintojen opettajana ja asiantuntijana. Saamamme palaute on ollut erittäin hyvää. Ammattimainen, asiantunteva sekä sitoutunut ote opiskelijoiden opintoihin kuin kaikkeen tekemiseen on ollut erinomaista. "

Meistä mediassa

Sec And Safe Solutions Oy on kotimainen turvallisuuskoulutuksien ja asiantuntijapalveluiden tarjoaja, jonka missiona on luoda turvallisempia työpaikkoja.
 
Käythän tutustamassa yrittäjämme Aleksi Korhosen ALFALAND-podcastin vierailuun viereiseltä videolta, jossa Aleksi kertoo turvallisuuskoulutuksista ja yrittäjyydestä Arttu Nymanin vieraana.
 
 

Olisiko seuraavaksi teidän työpaikkanne vuoro?

Pyydä tarjous asiantuntijapalveluista