Palvelut

Sec And Safe Solutions Oy on kotimainen turvallisuuskoulutuksien ja asiantuntijapalveluiden tarjoaja, jonka missiona on luoda turvallisempia työpaikkoja.
 
Käythän tutustamassa yrittäjämme Aleksi Korhosen ALFALAND-podcastin vierailuun alla olevalta videolta, jossa Aleksi kertoo turvallisuuskoulutuksista ja yrittäjyydestä.
 
 

Koulutus- ja asiantuntijapalvelut


Miksi valita juuri meidän asiantuntijapalvelumme yrityksenne tueksi?

Laaja kokemuksemme ja vahva asiantuntijuutemme takaavat, että saatte aina parasta mahdollista palvelua.
Ymmärrämme että jokainen asiakas on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne.

Koulutus- ja asiantuntijapalvelumme perustuvat käytännön tietoon ja taitoon. Haluamme varmistaa että saatte konkreettisia työkaluja turvallisuuden parantamiseksi.

Ole yhteydessä meihin ja toteutetaan teidän tarpeitanne vastaavat asiantuntija- ja koulutuspalvelut.
Pyydä tarjous asiantuntijapalveluista

Olisiko seuraavaksi teidän työpaikkanne vuoro?

Meihin luottavat alansa johtavat yritykset

Oppilaitosten

Asiantuntijapalvelut

Kouluttaja

Kaikkea emme pysty ennakoimaan elämässä, eikä tarvitsekkaan. Tarve osaavalle kouluttajalle voi syntyä äkillisesti ja me haluamme auttaa. Koulutuspalveluidemme avulla saat kouluttajan käyttöösi turvallisuusalan tutkintojen ja koulutusten tarpeisiin, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Asiantuntija

Etsitkö asiantuntijaa mukaan näyttötutkintoihin tuomaan työelämälähtöistä näkemystä? Meidän asiantuntijamme ovat olleet mukana näyttötutkinnoissa opiskelijoina, työelämän arvioijina sekä opettajina. Tunnemme näyttötutkintojen rakenteen ja vaatimukset, joten voit luottaa meidän asiantuntemukseemme.

"Aleksi on toiminut meillä ammatillisten opintojen opettajana ja asiantuntijana. Saamamme palaute on ollut erittäin hyvää. Ammattimainen, asiantunteva sekä sitoutunut ote opiskelijoiden opintoihin kuin kaikkeen tekemiseen on ollut erinomaista. "

Palo- ja pelastusturvallisuuden

Asiantuntijapalvelut

Kouluttaja

Haluatko varmistaa että jokainen yrityksestänne tietää miten toimia palo- tai onnettomuustilanteessa? Järjestämme yrityksenne tarpeisiin räätälöidyn koulutuksen jonka aiheena voi olla: alkusammutus, ensiapu tai turvallisuuskävely. Koulutuksia voidaan myös yhdistellä laajemmiksi kokonaisuuksi, tarpeitanne vastaavaksi. Otathan yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Asiantuntija

Pelastussuunnitelma ja siihen liittyvä työ luomiseksi, ylläpitämiseksi ja päivittämiseksi saattaa tuottaa harmaita hiuksia. Laadimme yrityksille, laitoksille ja kiinteistöille pelastuslain vaatiman pelastussuunnitelman.
Hinta alkaen 700€ + alv. 24%

Haluaisitko kuulla lisää asiantuntijapalveluistamme?
Ota yhteyttä aleksi.korhonen[at]secandsafe.fi tai +358 50 5411 229

Työturvallisuuden

Asiantuntijapalvelut

Kouluttaja

Koulutustarjonnastamme löydät Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortti koulutuksen. Järjestämme koulutuksia kaikille avoimina koulutuksina lähi- sekä webinaaritoteutuksina. Koulutus on mahdollista järjestää myös omalle ryhmällesi, teille sopivana ajankohtana.

Asiantuntija

Kaipaatko apua työturvallisuuden saralla? Haluaisitko vahvistaa yrityksenne työturvallisuuskulttuuria ja turvallisuusjohtamista? Asiantuntijapalveluidemme avulla voimme yhdessä kehittää yrityksenne turvallisuuskulttuuria.

Ammattitaitoinen, joustava, asiakasläheinen. Onnistunut kokonaisuus.

Turvallisuusalan

Asiantuntijapalvelut

Turvallisuuspäällikkö

Tarvitsetko tapahtumaasi turvallisuuspäällikköä, joka tarvittaessa kouluttaa ja konsultoi? Hoidamme tarvittaessa myös turvallisuus- ja pelastusuunnitelman tapahtumaan sekä tapahtuman turvallisuusjohdon sekä viranomaisyhteistyön ja tarvittavat asiakirjat tapahtuman järjestämiseksi.

Pystymme myös tuottamaan ilmakuvasta tarpeidesi mukaan drone-kopterilla. Pääset tutustumaan ilmakuvaus palveluihimme tästä: dronekuvauspalvelu.fi

Asiantuntija

Konsultoimme yrityksiä Turvallisuusalan elinkeinolupaan liittyvässä lupaprosessissa ja asiakirjoissa sekä tarvittaessa laadimme ne yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan Poliisihallituksen asettamien vaatimuksien mukaisiksi.


Meistä uutisoitua

Käy tutustumassa uusimpiin artikkeleihin meistä

ALFALAND
podcast

"Vieraana Turvallisuusalan moniottelija Aleksi Korhonen"
Kuuntele Spotifysta
Katso Youtubesta

Kassa kuntoon podcast

"Turvallisuusalan yrittäjä Aleksi kertoo miten varautua uhkatilanteisiin"
Kuuntele

Turvacast

"Podcast turvallisuuteen, yrittäjyyteen ja työhyvinvointiin."
Lue lisää