Sec And Safe Academy

Sec And Safe Academyn koulutukset ovat käytettävissäsi digitaalisessa verkko-oppimisympäristössä helposti, nopeasti ja turvallisesti. Otetaanko digitaalinen loikka verkkokoulutuksien maailmaan?

Osallistuaksesi koulutuksiimme, et tarvitse tietotekniikan mustaa vyötä. – Ei meilläkään ole. Ammattitaitoiset kouluttajamme varmistavat että jokainen osallistuja selviytyy kurssin alusta loppuun saakka, vaikka tietotekniset taidot eivät olisikaan vahvuusalueellasi. Me autamme sinua onnistumaan. Verkkokoulutukset ovat erinomainen vaihtoehto lähikoulutuksille ja koulutuksiimme osallistuneet henkilöt ovat osallistuneet koulutuksiin ympäri Suomen ja pitäneet niistä. Asiakaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Koulutuksiimme on helppo osallistua, sijainnistasi riippumatta. Tarvitset osallistuaksesi vain tietokoneen, puhelimen tai tabletin. Verkkokoulutustarjonnastamme löydät mm. työturvallisuuskorttikoulutuksen sekä järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen. Voit myös hankkia lahjakortin tulevia koulutuksiasi varten. Lahjakortti on myös erinomainen lahjaidea esim. työkaverille, puolisolle tai ystävälle.

Ostamalla koulutuksen kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Tervetuloa koulutukseen!

Sec And Safe Academy on Sec And Safe Solutions Oy:n hallinnoima tuote.

Voit tutustua tilaus- ja toimitusehtoihimme, opiskelijaetuihimme, ohjeisiimme, usein kysyttyihin kysymyksiin, koulutuslupaukseemme sekä tietosuojaselosteeseemme täältä:

Löydät koulutustarjontamme myös Koulutus.fi-sivustolta