Sec And Safe Academy

Sec And Safe Academyn koulutukset ovat käytettävissäsi digitaalisessa verkko-oppimisympäristössä helposti, nopeasti ja turvallisesti. Otetaanko digitaalinen loikka verkkokoulutuksien maailmaan?

Osallistuaksesi koulutuksiimme, et tarvitse tietotekniikan mustaa vyötä. Ammattitaitoiset kouluttajamme varmistavat että jokainen osallistuja selviytyy kurssin alusta loppuun saakka, vaikka tietotekniset taidot eivät olisikaan vahvuusalueellasi. Me autamme sinua onnistumaan. Verkkokoulutukset ovat erinomainen vaihtoehto lähikoulutuksille ja koulutuksiimme osallistuneet henkilöt ovat osallistuneet koulutuksiin ympäri Suomen ja pitäneet niistä. Asiakaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Koulutuksiimme on helppo osallistua, sijainnistasi riippumatta. Olit sitten työpaikalla, kotisohvalla tai mökillä laiturin nokassa. Tarvitset osallistuaksesi vain tietokoneen, puhelimen tai tabletin.

Ostamalla koulutuksen kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Tervetuloa koulutukseen!

Voit tutustua tilaus- ja toimitusehtoihimme, opiskelijaetuihimme, ohjeisiimme, usein kysyttyihin kysymyksiin, koulutuslupaukseemme sekä tietosuojaselosteeseemme täältä:

Löydät koulutustarjontamme myös Koulutus.fi-sivustolta