Koulutuksemme

Koulutukset kaikkien alojen ammattilaisille. Työelämälähtöisten koulutuksiemme avulla ylläpidät, kehität ja täydennät omaa ammattitaitoasi pätevyyksillä. Tuotamme koulutuksia lähiopetuksena, webinaarikoulutuksina sekä verkkokursseina joita voit suorittaa omaan tahtiisi, olit sitten työpaikalla, kotisohvalla tai vaikkapa mökillä.

Suosituimpia koulutuksiamme ovat työturvallisuuskorttikoulutus, linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutukset, uhkatilanteiden hallinnan koulutus sekä ensiapukoulutus

Koulutamme vuosittain satoja koulutuksia webinaareina sekä lähiopetuksena ja koulutuksissamme tunnetusti viihdytään ja opitaan uutta sekä ylläpidetään jo olemassa olevaa osaamista.

Haluatko tarjouksen koulutuksesta yrityksellesi?

Järjestämme tilauskoulutuksia lähiopetuksena ympäri Suomen sekä webinaarimuotoisina verkkokursseina.

Toteutamme asiakkaan toiveen mukaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia, asiakkaan tarpeen mukaisesti. Olethan siis yhteydessä ja järjestetään yrityksenne henkilöstölle koulutus.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Etsitkö ohjeita koulutuksen ostamiseen?

Ohjeet koulutuksien ostamiseen löydät täältä: Koulutuksen ostaminen sekä tilaus- ja toimitusehdot verkkokauppamme osalta täältä: Tilaus- ja toimitusehdot

Tietosuojaselosteesemme pääset tutustumaan tästä: Tietosuojaseloste

Usein kysytyt kysymykset auttavat sinua jos et löytänyt vastausta kysymykseesi

Löydät koulutustarjontamme myös Koulutus.fi-sivustolta

Koulutustarjontamme