Tulityökortti

120,00 (+Alv. 24%)

Tulityökortti tarvitaan kun tehdään tulitöitä tai myönnetään tulityölupia. Koulutuksemme aikana opit tulityöhön liittyvän riskienhallinnan, ennakkosuunnittelun ja varautumisen. Koulutus antaa sinulle perehtyneisyyden tulitöiden turvalliseen suorittamiseen. Koulutus on suunniteltu tulityön tekijälle, tulityöluvan myöntäjälle sekä tulityön vartijalle.

Koulutuksen kesto: Kahdeksan (8h) tuntia

Toteutustapa: Lähiopetus

Koulutuksen sijainti ja ajankohta: Valitsemasi ajankohta ja koulutuspaikkakunta

 
 

Kuvaus

Tulityökortti tarvitaan kun tehdään tulitöitä tai myönnetään tulityölupia. Koulutuksemme aikana opit tulityöhön liittyvän riskienhallinnan, ennakkosuunnittelun ja varautumisen. Koulutus antaa sinulle perehtyneisyyden tulitöiden turvalliseen suorittamiseen.

Kenellä pitää olla tulityökortti?

Koulutus on suunniteltu tulityön tekijälle, tulityöluvan myöntäjälle sekä tulityön vartijalle.

Koulutuspaikkojen sijainti

Vantaa: Ravintola Saarikoski, Niittytie 12, Vantaa.

 

Haluaisitko avoimen koulutuksemme paikkakunnallesi? Tulemme mielellämme. Jätäthän meille viestiä esim. livechatin kautta ja toteutetaan koulutus myös sinun paikkakunnalla.

Koulutuksen sisältö

 • Teoriaosuus
  • Tulitöiden turvallinen suorittaminen
  • Vastuut ja velvollisuudet
  • Tulityön vaarojen tunnistaminen
  • Tulityöriskit eri toimintaympäristöissä
  • Turvatoimet eri toimintaympäristöissä ja suojausharjoitus
  • Toiminta onnettomuustilanteessa
  • Teoriakoe
 • Käytännön harjoittelu ulkotiloissa
  • Käsisammuttimen käyttö
  • Sammutuspeitteen käyttö

Tulityökortti on voimassa myös ulkomailla

SPEKin myöntämä kortti hyväksytään pohjoismaissa (Suomi,Norja, Ruotsi, Tanska) Samoin pohjoismaalaisten kattojärjestöjen/palontorjuntaliittojen myöntämät kortit ovat myös voimassa Suomessa. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Suomessa on jo yli 1,5 miljoonaa tulityökoulutettua. Korttikoulutuksen ansiosta tulitöistä aiheutuvien tapaturmien ja tulipalojen määrä on vähentynyt murto-osaan koulutuksen alkuajoista. (SPEK, 2020)

Hankkimalla koulutuksen kauttamme, tuet pienyrittäjää

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Kiitos että olet mukana tukemassa suomalaista osaamista ja suomalaisia pienyrityksiä.

Kuinka pian kortti tulee postitse?

Saat virallisen kortin postitse 3-4 viikon kuluessa koulutuspäivästä. Jokainen koulutuksen hyväksytysti suorittanut osallistuja saa itselleen koulutuksesta kortin postitettuna tilauksen yhteydessä annettuun toimitusosoitteeseen.

Jos korttisi on kadonnut, voit olla yhteydessä SPEK:iin, josta voit tilata uuden kortin itsellesi

Tulityökortti puhelimeen, heti koulutuspäivän päätteeksi

Jokainen meidän koulutukseemme osallistunut, koulutuksen hyväksytysti suorittanut henkilö saa koulutuspäivän päätteeksi käyttöönsä myös digitaalisen tulityökortin. Kortin löydät osoitteesta korttitieto.fi

Ohessa julkaisemamme ohjeistus digitaalisen työturvallisuuskortin käyttöön ottamiseksi: Tulityökortti puhelimeen – Ohje

Koulutus omalle ryhmällesi? – Onnistuu!

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille, ympäri Suomen. Koulutuksen sisällössä huomioidaan aina asiakasyrityksen toimiala, työympäristö ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, asiakkaan toivomana ajankohtana.

Koulutuksen hinta omalle ryhmälle alkaen 990 € + alv / ryhmä. Tämän lisäksi veloitamme kortti- ja materiaalikustannuksista sekä mahdolliset kilometrikorvaukset- ja päivärahat verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

 

Lisätiedot

Ajankohta

Pe 14.4.2023 klo 08:00-16:00 Vantaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulityökortti”