Tulityökortti

120,00 (+Alv. 24%)

Tulityökortti tarvitaan kun tehdään tulitöitä tai myönnetään tulityölupia. Tulityökorttikoulutuksemme aikana opit tulityöhön liittyvän riskienhallinnan, ennakkosuunnittelun ja varautumisen. Koulutus antaa sinulle perehtyneisyyden tulitöiden turvalliseen suorittamiseen. Tulityökorttikoulutus on suunniteltu tulityön tekijälle, tulityöluvan myöntäjälle sekä tulityön vartijalle.

Koulutuksen kesto: Kahdeksan (8h) tuntia

Toteutustapa: Lähiopetus

Koulutuksen sijainti ja ajankohta: Valitsemasi ajankohta ja koulutuspaikkakunta

 
 

Kuvaus

Tulityökortti tarvitaan kun tehdään tulitöitä tai myönnetään tulityölupia. Tulityökorttikoulutuksemme aikana opit tulityöhön liittyvän riskienhallinnan, ennakkosuunnittelun ja varautumisen. Koulutus antaa sinulle perehtyneisyyden tulitöiden turvalliseen suorittamiseen.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Tulityökorttikoulutus on suunniteltu tulityön tekijälle, tulityöluvan myöntäjälle sekä tulityön vartijalle.

 

Koulutuspaikkojen sijainti

Vantaa: Ravintola Saarikoski, Niittytie 12, Vantaa.

 

Haluaisitko avoimen koulutuksemme paikkakunnallesi? Tulemme mielellämme. Jätäthän meille viestiä esim. livechatin kautta ja toteutetaan koulutus myös sinun paikkakunnalla.

Tulityökkorttikoulutuksen sisältö

 • Teoriaosuus
  • Tulitöiden turvallinen suorittaminen
  • Vastuut ja velvollisuudet
  • Tulityön vaarojen tunnistaminen
  • Tulityöriskit eri toimintaympäristöissä
  • Turvatoimet eri toimintaympäristöissä ja suojausharjoitus
  • Toiminta onnettomuustilanteessa
  • Teoriakoe
 • Käytännön harjoittelu ulkotiloissa
  • Käsisammuttimen käyttö
  • Sammutuspeitteen käyttö

Tulityökortti on voimassa myös ulkomailla

SPEKin myöntämä tulityökortti hyväksytään pohjoismaissa (Suomi,Norja, Ruotsi, Tanska) Samoin pohjoismaalaisten kattojärjestöjen/palontorjuntaliittojen myöntämät tulityökortit ovat myös voimassa Suomessa.

Tulityökortti on voimassa viisi vuotta.

Suomessa on jo yli 1,5 miljoonaa tulityökoulutettua. Tulityökorttikoulutuksen ansiosta tulitöistä aiheutuvien tapaturmien ja tulipalojen määrä on vähentynyt murto-osaan koulutuksen alkuajoista. (SPEK, 2020)

Hankkimalla koulutuksen kauttamme, tuet pienyrittäjää

kiitos

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Kiitos että olet mukana tukemassa suomalaista osaamista ja suomalaisia pienyrityksiä.

Kuinka pian kortti tulee postitse?

Saat virallisen tulityökortin postitse 3-4 viikon kuluessa koulutuspäivästä. Jokainen koulutuksen hyväksytysti suorittanut osallistuja saa itselleen koulutuksesta kortin postitettuna tilauksen yhteydessä annettuun toimitusosoitteeseen.

Jos korttisi on kadonnut, voit olla yhteydessä SPEK:iin, josta voit tilata uuden kortin itsellesi. Voit tilata uuden kortin vain voimassa olevan kortin tilalle, jos korttisi on kadonnut tai turmeltunut. Uuden kortin saat tilattua tästä: Korttitilaus – Kadonnut tulityökortti

Tulityökortti puhelimeen, heti koulutuspäivän päätteeksi

Jokainen meidän koulutukseemme osallistunut, koulutuksen hyväksytysti suorittanut henkilö saa koulutuspäivän päätteeksi käyttöönsä myös digitaalisen tulityökortin. Kortin löydät osoitteesta korttitieto.fi

Ohessa julkaisemamme ohjeistus digitaalisen työturvallisuuskortin käyttöön ottamiseksi: Tulityökortti puhelimeen – Ohje

Jäikö sinulle kysyttävää koulutukseen liittyen? Vilkaise useimmin kysytyt kysymykset.

Löydät useimmin kysytyt kysymykset koulutuksiimme liittyen täältä: Usein kysyttyä

Jos usein kysytyistä kysymyksistä ei löytynyt vastausta kysymykseesi, olethan meihin yhteydessä, autamme mielellämme.

Tulityökorttikoulutus omalle ryhmällesi? – Onnistuu!

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille, ympäri Suomen. Koulutuksen sisällössä huomioidaan aina asiakasyrityksen toimiala, työympäristö ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, asiakkaan toivomana ajankohtana.

Koulutuksen hinta omalle ryhmälle alkaen 990 € + alv / ryhmä. Tämän lisäksi veloitamme kortti- ja materiaalikustannuksista sekä mahdolliset kilometrikorvaukset- ja päivärahat verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

 

Lisätiedot

Ajankohta

Pe 9.12.2022 Klo 08:00-16:00 Vantaa, Pe 16.12.2022 Klo 08:00-16:00 Vantaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulityökortti”