Tulityökortti

179,00 (+Alv. 24%)

Tulityökortti tarvitaan kun tehdään tulitöitä tai myönnetään tulityölupia. Koulutuksemme aikana opit tulityöhön liittyvän riskienhallinnan, ennakkosuunnittelun ja varautumisen. Koulutus antaa sinulle perehtyneisyyden tulitöiden turvalliseen suorittamiseen. Koulutus on suunniteltu tulityön tekijälle, tulityöluvan myöntäjälle sekä tulityön vartijalle.

Koulutuksen kesto: Kahdeksan (8h) tuntia

Toteutustapa: Lähiopetus

Koulutuksen sijainti ja ajankohta: Valitsemasi ajankohta ja koulutuspaikkakunta

 
 

Kuvaus

Tulitöissä työskentely edellyttää erityistä osaamista ja tietoa tulityöturvallisuudesta. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä tulityökortti on tae siitä, että olet pätevä ja turvallinen tulitöiden tekijä.

tulityökortti

Tulityökortti ja sen merkitys

Tulityökortti on suomalainen pätevyystutkinto, joka varmistaa, että tulityötä tekevällä ja tulityölupia myöntävällä henkilöllä on riittävä tieto tulityöturvallisuudesta. Tulityökurssin sisältö kattaa laajasti tulityön vaarojen tunnistamisen, turvatoimet eri toimintaympäristöissä, toiminnan onnettomuustilanteessa ja paljon muuta.

Kurssin päätteeksi suoritetaan kurssikoe, ja jos läpäiset sen onnistuneesti, saat SPEK:n myöntämän tulityökortin, joka on voimassa viisi (5) vuotta kurssin suorittamisesta.

Tulityökoulutukset yhdistyivät

Vuonna 2016 Suomessa tapahtui merkittävä muutos, kun tulityökoulutus ja katto- sekä vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät. Tämä tarkoittaa, että suorittamasi tulityöturvallisuustutkinto oikeuttaa sinut tekemään sekä perinteisiä tulitöitä että katto- ja vedeneristysalan tulitöitä.

Kuka tarvitsee Tulityökortin?

Tulityökorttia edellytetään useilla työmailla ja tilapäisillä tulityöpaikoilla. Se on yleinen vaatimus rakennustyömailla, teollisuudessa ja monissa asennustöissä. Myös tulityölupien myöntäjiltä ja tulityönvartijoilta edellytetään tulityökorttia.

Koulutuksen kesto ja pätevyys

Tulityökoulutus kestää yhden päivän (8 tuntia), ja SPEK:n myöntämä tulityökortti on voimassa viisi (5) vuotta koulutuspäivästä lukien. Tarvittaessa voit saada väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa yhden (1) kuukauden koulutuspäivästä eteenpäin.

Tulityökortti mobiilissa

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Työturvallisuuskeskuksen yhteinen Korttitieto-sovellus mahdollistaa mobiili tulityökortin lataamisen puhelimeen. Tutustu mobiilikorttiin ohjeidemme kautta: Tulityökortti puhelimeen – Ohje

Kansainvälinen pätevyys

SPEK:n uusi tulityökortti on voimassa myös Norjassa ja Tanskassa. Huomaa kuitenkin, että Ruotsissa suomalainen tulityökortti ei ole enää pätevä heinäkuusta 2023 alkaen. Pohjoismaisten palontorjuntaliittojen hyväksymä tulityökortti on kuitenkin voimassa myös Suomessa.

Hanki tulityökortti ja varmista, että olet pätevä tulitöiden tekijä. Kouluttaudu kanssamme ja tee työstäsi turvallisempaa ja ammattimaisempaa. Tilaa koulutus nyt ja vahvista osaamistasi!

Koulutuspaikkojen sijainti

Vantaa: Ravintola Saarikoski, Niittytie 12, Vantaa.

 

Koulutus omalle ryhmällesi? – Onnistuu!

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille, ympäri Suomen. Koulutuksen sisällössä huomioidaan aina asiakasyrityksen toimiala, työympäristö ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, asiakkaan toivomana ajankohtana.

Koulutuksen hinta omalle ryhmälle alkaen 1190 € + alv / ryhmä. Tämän lisäksi veloitamme kortti- ja materiaalikustannuksista sekä mahdolliset kilometrikorvaukset- ja päivärahat verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

 

Lisätiedot

Ajankohta

Pyydä tarjous koulutuksesta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulityökortti”