Työturvallisuuskortti- Lähikoulutus

80,00 (+Alv. 24%)

Olemme Traficomin hyväksymä työturvallisuuskorttikouluttaja.

Työturvallisuuskorttikoulutus lähiopetuksena. Laadukas kurssi, jonka voit suorittaa ammattipätevyysmerkinnällä tai ilman.

Työturvallisuuskorttikoulutuksesta on mahdollista saada kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyskoulutuksen direktiivipäivä. Ammattipätevyysmerkinnästä veloitamme koulutuksen hinnan lisäksi 15,00€ + alv 24%.

Huomioithan koulutusta varatessasi että kaikki koulutuksemme eivät ole ammattipätevyysmerkinnän sisältäviä koulutuksia. Varmistathan koulutuksen ajankohtaa  valitessasi, että koulutuksen perässä lukee ”AMP”, jolloin kyseessä on ammattipätevyyskoulutus.

Koulutuksen voi myös suorittaa ilman ammattipätevyysmerkintää.

Sec And Safe Solutions Oy on Traficomin hyväksymä koulutuskeskus.

Kaikki lähikoulutuksemme ovat koronavirustilanteen johdosta peruttu. Järjestämme koulutukset webinaarimuotoisena ja palaamme lähikoulutuksiin, kun tilanne sen mahdollistaa. Webinaarikoulutuksemme löydät tästä: Sec And Safe Academy – Työturvallisuuskortti verkossa

Poista

Kuvaus


Työturvallisuuskorttikoulutus lähiopetuksena

Työturvallisuuskortin voi suorittaa nyt helposti ja turvallisesti. Lähiopetuksena suoritettava koulutus voidaan järjestää avoimena koulutuksena tai yrityksen omana koulutuksena, yrityksen tiloissa. Ammattitaitoiset kouluttajamme auttavat sinua onnistumaan. Koulutuksiimme on helppo osallistua ja tuotammekin laadukkaita koulutuksia, kilpailukykyisin hinnoin.

Työturvakorttikoulutus sopii esimerkiksi rakennus-, teollisuus-, kuljetus- ja sote-alalla toimiville henkilöille, sekä muille, jotka haluavat kehittää osaamistaan työturvallisuuden osalta.

 

Miksi Sec And Safe Solutionsin työturvallisuuskorttikoulutus on ensiluokkainen?

 • Järjestämme koulutuksia tarpeen mukaan ympäri Suomen. Koulutuspaikkakuntiamme ovat muun muassa; Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Kouvola, Kotka, Rovaniemi, Kittilä sekä Kuusamo.
 • Koulutuksiimme on helppoa ja mutkatonta osallistua.
 • Kouluttajillamme on vankka kokemus turvallisuudesta ja sen kehittämisestä.
 • Koulutuksissamme pääset verkostoitumaan muiden alojen ammattilaisten kanssa.
 • Saat hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa kuukauden.
 • Saatavilla myös yrityskohtaisesti räätälöidyt kurssit. Kysy lisää info(at)secandsafe.fi

 

Näin työturvallisuuskorttikoulutus lähiopetuksena toimii

– Voit osallistua yksityishenkilönä tai yrityksenä klikkaamalla “Osallistu kurssille”
– Valitse päivämäärä
– Saat vahvistusviestin sähköpostiin
– Saat lähempänä koulutusta infoviestin koulutukseen liittyen sähköpostitse
– Päivän päätteeksi suoritat työturvallisuuskortin tentin
– Saat työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortin postissa sekä laskun verkkolaskuna tai sähköpostitse. Yksityishenkilöiden tulee maksaa koulutusmaksu ennen osallistumista koulutukseen.

Työturvakorttikoulutus sisältää koulutuksen, opetusmateriaalit, tentin ja työturvallisuuskortin.

 

Työturvallisuuskorttikoulutuksen sisältö

 1. Nolla tapaturmaa -periaate
 2. Yhteisen työpaikan määritelmä ja toimijat
 3. Perehdyttänminen ja perehdytysohjelman sisältö
 4. Kuormitustekijöiden tunnistaminen
 5. Vaaratekijöiden tunnistaminen
 6. Työturvallisuuskortti-tentti

 

Miksi työturvallisuuskorttikoulutus on tarpeen?

Työturvallisuuskorttikoulutus parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisellä työpaikalla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä. Koulutukseen osallistunut saa Työturvallisuuskeskuksen (TTK) myöntämän työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta. Tietyillä työpaikoilla, esimerkiksi rakennustyömailla, kortti on yleensä työskentelyn edellytys.

Työturvallisuuskortin hankkiminen lähiopetuksena on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta jokainen voi osallistua kurssille ja suorittaa tentin. Koulutus järjestetään lähiopetuksena, joten voit osallistua koulutukseen helposti ja vaivattomasti.

Huom. Tällä hetkellä voit suorittaa työturvallisuuskorttikoulutuksemme helposti netissä! Lue lisää ja ilmottaudu helposti webinaariin täällä.

 

Hanki työturvallisuuskortti kauttamme ja tue pienyrittäjää 

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Hintamme ovat kilpailukykyiset muihin toimijoiden nähden, ja olemme pyrkineet pitämään koulutuksemme helposti lähestyttävinä, vuorovaikutteisina ja rentoina.

Valitse Sec And Safe Solutionsin työturvallisuuskorttikoulutus uusiessasi tai hankkiessasi uutta työturvallisuuskorttia.

Katso, mitä mieltä asiakkaamme ovat työturvallisuuskorttikoulutuksistamme!

Lisätiedot

Ajankohta

Sovitaan myöhemmin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työturvallisuuskortti- Lähikoulutus”