Työturvallisuuskortti – Lähikoulutus

5.00 viidestä
(14 tuotearviota)

99,00 (+Alv. 24%)

Koulutuksen kesto: Kahdeksan (8h) tuntia
Toteutustapa: Lähikoulutus

Avoin koulutuksemme soveltuu kaikille alasta riippumatta.

Koulutuksemme on Työturvallisuuskeskuksen hyväksymä koulutus, josta saa TTK:n myöntämän vihreän työturvallisuuskortin.

 

Koulutuksemme on virallinen työturvallisuuskeskuksen hyväksymä koulutus josta saa TTK:n myöntämän vihreän työturvallisuuskortin.

Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskortti® koulutuksen voit suorittaa lähiopetuksena tai webinaarimuotoisena verkkokoulutuksena. Suositut verkkokoulutuksemme löydät tämän linkin kautta:

Tutustu koulutukseen

 

 

 

 

 

Kuvaus

Työturvallisuuskorttikoulutus on mukava suorittaa lähelläsi helposti ja edullisesti. Koulutukseemme osallistumalla saat laadukkaan koulutuksen, koulutusmateriaalit sekä useimmilla koulutuspaikkakunnillamme koulutuksen hintaan kuuluu myöskin kahvit sekä lounas.

Koulutuspalvelumme palvelee ympäri koko Suomen ja koulutammekin useilla eri paikkakunnilla avoimia luokkahuonekoulutuksia, yritysten tilauskoulutuksia sekä verkossa webinaarina.

Koulutuspaikkakuntiamme ovat Vantaa, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Tampere, Jyväskylä, Kuusamo, Joensuu ja tarvittaessa myöskin muut paikkakunnat joissa kursseille tarvetta ilmenee.

Voit suorittaa Työturvallisuuskortti koulutuksen myös netissä, webinaarina. Tutustu erinomaiset arvostelut saaneeseen Työturvallisuuskortti webinaarikoulutukseemme tästä:

Tutustu koulutukseen

 

Työturvallisuuskorttikoulutus Vantaalla sekä muualla Suomessa! –

Työturvallisuuskortti on Työturvallisuuskeskuksen hallinnoima valtakunnallinen yhdenmukainen koulutus yhteisen työpaikan turvallisuusasioiden perehdyttämiseksi. Koulutus antaa perustiedot ja taidot työntekijälle työympäristön vaaroista ja työsuojelusta sekä tärkeinä teemoina on myöskin riskienarviointi ja ennakointi. Korttikoulutuksen tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen turvallisuutta sekä opettaa henkilöt tunnistamaan ja havainnoimaan vaaratilanteita ja riskejä sekä tiedostamaan työturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Koulutuksesta saat Työturvallisuuskeskuksen myöntämän työturvallisuuskortin, joka soveltuu kaikille toimialoille ja on myöskin useilla toimialoilla myöskin työskentelyn edellytys esim. rakennusalalla sekä teollisuudessa.

Koulutuspaikkojen sijainti

Vantaa

Ravintola Saarikoski, Niittytie 12, Vantaa.

 

Työturvallisuuskortti -koulutus luokkahuoneessa
 • Järjestämme avoimia koulutuksia tarpeen mukaan. Yrityksemme kotipaikka on Vantaalla, mutta koulutuksia järjestetään tarvittaessa ympäri Suomen. Jos haluat koulutuksemme omalla paikkakunnallesi, olethan yhteydessä meihin yhteydenotto-sivujemme kautta.
 • Koulutus sopii kaikille alasta riippumatta. Koulutus on kehitetty suomalaisten teollisuuden edelläkävijäyritysten toimesta, mutta tänä päivänä koulutuksen suurimpia hyödyntäjiä ovat rakennusala, kuljetusala, teollisuus, sosiaali- ja terveysala sekä palvelualat.
 • Työturvallisuuskortti on voimassa viisi vuotta, jonka jälkeen se tulee uusia. Meillä on vankka kokemus työturvallisuudesta ja sen kouluttamisesta.
 • Koulutuksissamme pääset verkostoitumaan muiden alojen ammattilaisten kanssa.
Miten ilmoittaudun koulutukseen?
 1. Valitse alta haluamasi koulutusajankohta ja paikka – lisää koulutus ostoskoriin ja valitse haluamasi maksutapa.
 2. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi. Tilausvahvistuksesta löydät ohjeistuksen koulutukseen liittyen. Jos hankit koulutuksen jollekkin toiselle esim. työntekijällesi, voit jakaa tilausvahvistuksen myös hänelle.
 3. Osallistuja saa koulutusta edeltävänä iltana erillisen ohjeistuksen sekä sähköpostitse n. klo 20 kun seuraavan päivän koulutusmyynti on päättynyt.
 4. Saavu ajoissa paikalle ja osallistu koulutukseen. Emme voi ottaa mukaan myöhässä saapuneita osallistujia.
 5. Tervetuloa koulutukseen! Saavuthan ajoissa paikalle koulutuspäivänä. Emme voi ottaa koulutukseen mukaan myöhässä saapuneita.
 6. Koulutuksen päätteeksi saat heti käyttöösi digitaalisen työturvakortin.
 7. Virallinen kortti postitetaan sinulle 3-4 viikon kuluessa koulutuksen suorittamisesta.
Koulutuksen sisältö
 • Nolla tapaturmaa
 • Yhteinen työpaikka
 • Perehdyttäminen
 • Riskien hallinta
 • Kuormitustekijöiden tunnistaminen
 • Vaaratekijöiden tunnistaminen

Koulutuspäivän päätteksi järjestetään tentti. Hyväksytysti suoritettu tentti on edellytys koulutuksen suorittamiseen.

Miksi jokaisen kannattaa suorittaa koulutus?

Suomalaisilla työpaikoilla syntyy työtapaturmia yli 100 000 tapausta vuodessa. Kuolemaan johtavia työtapaturmia syntyi vuonna 2022 yhteensä 23 tapausta.

Korttikoulutus on erinomainen työkalu vaaratilanteiden ja tapatumien ennaltaehkäisyyn sekä on hyvä lähtökohta yhteisillä työpaikoilla toimimiseen, turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn ja osalla aloista se saattaa olla myös työskentelyn edellytys. Korttikoulutusta kehitetään yhdessä eri toimialojen yritysten kanssa. Näin varmistetaan että koulutus vastaa työpaikkojen tarpeita.

Koulutus parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisellä työpaikalla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä. Työturvakortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Kortin ovat kehittäneet suomalaiset teollisuusyritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Suorituksia onkin jo 2,5 miljoonaa ja voimassa olevia kortteja onkin noin. 800 000 kappaletta.

Työturvallisuuslain mukaan työnantaja on velvollinen huolehtimaan työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä työssä. Tässä tarkoituksessa työnantajan on otettava huomioon työhön, työolosuhteisiin ja muuhun työympäristöön samoin kuin työntekijän henkilökohtaisiin edellytyksiin liittyvät seikat.

Työntekijä tulee perehdyttää työhön, työpaikan olosuhteisiin, työ- ja tuotantomenetelmiin, työssä käytettäviin työvälineisiin ja niiden oikeaan käyttöön sekä turvallisiin työtapoihin.

Linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä

Koulutuksesta on mahdollista saada myös kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyskoulutuksen jatkokoulutuspäivä nk. ”direktiivipäivä”. Ammattipätevyysmerkinnästä veloitamme koulutuksen hinnan lisäksi 15,00€ + alv 24%. Huomioithan koulutusta varatessasi että kaikki koulutuksemme eivät ole ammattipätevyysmerkinnän sisältäviä koulutuksia.

Varmistathan koulutuksen ajankohtaa valitessasi, että koulutuksen perässä lukee ”AMP”, jolloin kyseessä on ammattipätevyyskoulutus.

Hankkimalla koulutuksen kauttamme, tuet pienyrittäjää

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Kiitos että olet mukana tukemassa suomalaista osaamista ja suomalaisia pienyrityksiä.

Mobiilikortti puhelimeesi heti koulutuspäivän päätteeksi!

Jokainen koulutuksemme suorittanut saa koulutuksen päätteeksi käyttöönsä digitaalisen kortin halutessaan. Kortin löydät korttitieto.fi -palvelusta. Korttitieto.fi on Työturvallisuuskeskuksen sekä SPEK:n hallinnoima tuote.

 

Koulutus omalle ryhmällesi? – Onnistuu!

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille, ympäri Suomen. Koulutuksen sisällössä huomioidaan aina asiakasyrityksen toimiala, työympäristö ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, asiakkaan toivomana ajankohtana.

Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Lisätiedot

Ajankohta

Pe 31.3.2023 Klo 08:00-16:00 Vantaa AMP

14 arviota tuotteelle Työturvallisuuskortti – Lähikoulutus

 1. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Oli hyvä koulutus, kiitos!

 2. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Tosi hyvä koulutus

 3. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Hyvä proggis

 4. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Kiitos!

 5. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Hyvä että keskusteltiin myös psyko-sosiaalisesta aspektista

 6. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Koulutus oli hyvin asiantuntevaa ja selkeää. Oppilaana minulle jäi asiat selväksi ensimmäisellä kertaa ja jos kysyttävää jäi, niin kouluttaja osasi vastata erinomaisesti. Koulutus ja koulutusmateriaali oli viihdyttävää koulutuksen loppuun saakka.

 7. Avatar of Koulutukseen osallistuja 21.9.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 21.9.2022

  Koulutus sinänsä hyvä.

 8. Avatar of Koulutukseen osallistuja 21.9.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 21.9.2022

  Koulutuksessa oli hyvä ja rento ilmapiiri, huumoria unohtamatta! Tykkäsin kovasti.

 9. Avatar of Koulutukseen osallistuja 30.11.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 30.11.2023

  Olit kyllä huippuvetäjä. Iso kiitos!

 10. Avatar of Koulutukseen osallistuja 30.11.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 30.11.2023

  Hyvä!

 11. Avatar of Koulutukseen osallistuja 16.2.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 16.2.2023

  Hyvä koulutus.

 12. Avatar of Koulutukseen osallistuja 16.2.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 16.2.2023

  Erinomainen kouluttaja

 13. Avatar of Koulutukseen osallistuja 16.2.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 16.2.2023

  Hienosti viety loppuun vaikka, osallistuja eivät aktiivisesti kuunnelleet.

 14. Avatar of Koulutukseen osallistuja 16.2.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 16.2.2023

  Hyvä ja kattava

Lisää arvio