Työturvallisuuskortti – Lähikoulutus

4.94 viidestä
(18 tuotearviota)

139,00 (+Alv. 24%)

Työturvallisuuskorttikoulutus: kesto 4 tuntia + tentti (kertauskoulutus) tai 7 tuntia + tentti (peruskurssi)
Toteutustapa: Lähikoulutus

Avoin työturvallisuuskorttikoulutus soveltuu kaikille alasta riippumatta.

Koulutuksemme on virallinen työturvallisuuskeskuksen hyväksymä koulutus,  josta saa TTK:n myöntämän vihreän työturvallisuuskortin.

Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskortti® koulutuksen voit suorittaa lähiopetuksena tai webinaarimuotoisena verkkokoulutuksena. Suositut verkkokoulutuksemme löydät tämän linkin kautta:

Tutustu koulutukseen

 

 

 

 

 

Kuvaus

Työturvallisuuskorttikoulutus lähiopetuksena tarjoaa perustiedot työntekijälle työympäristön vaaroista ja työsuojelusta. Tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen turvallisuutta. Kortti sopii kaikille alasta riippumatta ja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten teollisuusyritysten, työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa.

Koulutuspalvelumme palvelee ympäri koko Suomen, ja koulutammekin useilla eri paikkakunnilla avoimia luokkahuonekoulutuksia, yritysten tilauskoulutuksia sekä verkossa webinaarina.

Koulutuspaikkakuntiamme ovat Vantaa, Helsinki, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Tampere, Jyväskylä, Kuusamo, Joensuu ja tarvittaessa myöskin muut paikkakunnat ympäri Suomen, joissa kursseille tarvetta ilmenee.

Työturvallisuuskorttikoulutus

Miksi Työturvallisuuskortti?

Työturvallisuuskortti antaa sinulle tärkeät taidot ja tiedot havainnoida työpaikan vaaratilanteita ja riskejä. Opit ennaltaehkäisemään tapaturmia ja tiedät, miten toimia onnettomuustilanteissa. Koulutuksessa käsitellään myös työntekijöiden ja esihenkilöiden työturvallisuusvastuita.

Valitse haluamasi koulutustapa

Voit suorittaa Työturvallisuuskortin joko lähi- tai etäkoulutuksena. Etäkoulutus on erinomainen vaihtoehto, sillä se antaa joustavuutta opiskeluun. Osallistujilla ja kouluttajalla on koko koulutuksen ajan ääni- ja kuvayhteys toisiinsa, joten voit osallistua mistä tahansa haluamallasi laitteella ja sijainnista. Tutustu suosittuihin webinaarikoulutuksiimme tästä: Työturvallisuuskortti – Webinaarikoulutus

Voit nyt suorittaa Työturvallisuuskortin kertauskoulutuksena!

1.4.2023 alkaen tarjoamme asiakkaillemme, uuden koulutusohjelman mukaisesti työturvallisuuskortin kertauskoulutuksia. Aiemmin suoritettu ja voimassa oleva työturvallisuuskortti voidaan kerrata neljän tunnin aikana. Kertauskoulutuksen rinnalla säilyy mahdollisuus suorittaa koko päivän koulutus, josta on mahdollista saada myös linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyysmerkintä, jota ei kertauskoulutuksesta ole mahdollista saada, johtuen kertauskoulutuksen kestosta joka ei täytä jatkokoulutuspäivän minimivaatimusta.

Mikä työturvallisuuskorttisi on mennyt vanhaksi, on edelleen suoritettava työturvallisuuskortin peruskurssi. Kannattaakin pitää siis huolta, että korttisi ei pääse menemään vanhaksi, sillä voimassaolon päätyttyä kortin haltija menettää oikeuden suorittaa kertauskoulutus, jolloin on suoritettava peruskurssi kokonaisuudessaan.

Voit suorittaa korttikoulutuksen myös netissä, webinaarina. Tutustu erinomaiset arvostelut saaneeseen Työturvallisuuskortti webinaarikoulutukseemme tästä:

Tutustu koulutukseen

 

Työturvallisuuskorttikoulutus Vantaalla sekä muualla Suomessa!

Työturvallisuuskortti on Työturvallisuuskeskuksen hallinnoima valtakunnallinen yhdenmukainen koulutus yhteisen työpaikan turvallisuusasioiden perehdyttämiseksi. Koulutus antaa perustiedot ja taidot työntekijälle työympäristön vaaroista ja työsuojelusta sekä tärkeinä teemoina on myöskin riskienarviointi ja ennakointi. Korttikoulutuksen tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen turvallisuutta sekä opettaa henkilöt tunnistamaan ja havainnoimaan vaaratilanteita ja riskejä sekä tiedostamaan työturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Koulutuksesta saat Työturvallisuuskeskuksen myöntämän työturvallisuuskortin, joka soveltuu kaikille toimialoille ja on myöskin useilla toimialoilla myöskin työskentelyn edellytys esim. rakennusalalla sekä teollisuudessa.

Koulutuspaikkojen sijainti

Vantaa

Ravintola Saarikoski, Niittytie 12, Vantaa.

 

Työturvallisuuskorttikoulutus luokkahuoneessa
 • Järjestämme avoimia koulutuksia tarpeen mukaan. Yrityksemme kotipaikka on Vantaalla, mutta koulutuksia järjestetään tarvittaessa ympäri Suomen. Jos haluat koulutuksemme omalle paikkakunnallesi, olethan yhteydessä meihin yhteydenotto-sivujemme kautta.
 • Koulutus sopii kaikille alasta riippumatta. Koulutus on kehitetty suomalaisten teollisuuden edelläkävijäyritysten toimesta, mutta tänä päivänä koulutuksen suurimpia hyödyntäjiä ovat rakennusala, kuljetusala, teollisuus, sosiaali- ja terveysala sekä palvelualat.
 • Työturvallisuuskortti on voimassa viisi vuotta, jonka jälkeen se tulee uusia. Meillä on vankka kokemus työturvallisuudesta ja sen kouluttamisesta.
 • Koulutuksissamme pääset verkostoitumaan muiden alojen ammattilaisten kanssa.
Miten ilmoittaudun koulutukseen?
 1. Valitse alta haluamasi koulutusajankohta ja paikka – lisää koulutus ostoskoriin ja valitse haluamasi maksutapa.
 2. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi. Tilausvahvistuksesta löydät ohjeistuksen koulutukseen liittyen. Jos hankit koulutuksen jollekkin toiselle esim. työntekijällesi, voit jakaa tilausvahvistuksen myös hänelle.
 3. Osallistuja saa koulutusta edeltävänä iltana erillisen ohjeistuksen sekä sähköpostitse n. klo 20 kun seuraavan päivän koulutusmyynti on päättynyt.
 4. Saavu ajoissa paikalle ja osallistu koulutukseen. Emme voi ottaa mukaan myöhässä saapuneita osallistujia.
 5. Tervetuloa koulutukseen! Saavuthan ajoissa paikalle koulutuspäivänä. Emme voi ottaa koulutukseen mukaan myöhässä saapuneita.
 6. Koulutuksen päätteeksi saat heti käyttöösi digitaalisen työturvakortin.
 7. Virallinen kortti postitetaan sinulle 3-4 viikon kuluessa koulutuksen suorittamisesta.

Koulutuksen sisältö

 • Yhteisen työpaikan määritelmä ja työsuojelun tarkoitus
 • Työn vaikutukset ihmisen terveyteen ja turvallisuuteen
 • Turvallisen työn suunnittelu
 • Yhteisen työpaikan työsuojelun ja- turvallisuuden periaatteet
 • Työn vaara- ja kuormitustekijöiden tunnistaminen
 • Turvallisen ja terveellisen työskentelyn periaatteet
 • Ihmisen toiminnan merkitys työturvallisuudelle
 • Tentti

 

Miksi jokaisen kannattaa suorittaa koulutus?

Suomalaisilla työpaikoilla syntyy työtapaturmia yli 100 000 tapausta vuodessa. Kuolemaan johtavia työtapaturmia syntyi vuonna 2022 yhteensä 23 tapausta.

Korttikoulutus on erinomainen työkalu vaaratilanteiden ja tapatumien ennaltaehkäisyyn sekä on hyvä lähtökohta yhteisillä työpaikoilla toimimiseen, turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn ja osalla aloista se saattaa olla myös työskentelyn edellytys. Korttikoulutusta kehitetään yhdessä eri toimialojen yritysten kanssa. Näin varmistetaan että koulutus vastaa työpaikkojen tarpeita.

Koulutus parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisellä työpaikalla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä. Työturvakortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Kortin ovat kehittäneet suomalaiset teollisuusyritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Suorituksia onkin jo 2,5 miljoonaa ja voimassa olevia kortteja onkin noin. 800 000 kappaletta.

Työturvallisuuslain mukaan työnantaja on velvollinen huolehtimaan työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä työssä. Tässä tarkoituksessa työnantajan on otettava huomioon työhön, työolosuhteisiin ja muuhun työympäristöön samoin kuin työntekijän henkilökohtaisiin edellytyksiin liittyvät seikat.

Työntekijä tulee perehdyttää työhön, työpaikan olosuhteisiin, työ- ja tuotantomenetelmiin, työssä käytettäviin työvälineisiin ja niiden oikeaan käyttöön sekä turvallisiin työtapoihin.

 

Soveltuu myös kuljetusalan ammattilaisille – Koulutuksesta mahdollista saada myös ammattipätevyysmerkintä

Työturvallisuuskorttikoulutus voidaan sisällyttää osaksi kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta, oli se sitten verkkokoulutuksena tai luokkahuonetoteutuksena. Huomaa kuitenkin, että kaikista koulutuksista ei ole mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkintää, joten tarkista merkinnän mahdollisuus ilmoittautuessasi. Ammattipätevyyden jatkokoulutuksen tunnistat AMP merkinnästä koulutuksen ajankohdan perässä.

Merkinnästä veloitamme koulutuksen hinnan lisäksi 11,50€ (alv. 0%). Koulutuksen voi myös suorittaa ilman ammattipätevyysmerkintää.

Löydät myös muut tarpeelliset ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät, kuten: ennakoiva ajo, turvallinen työympäristö, logistiikkaturvallisuus sekä muut erinomaiset ammattipätevyyskoulutuksemme, tämän linkin kautta: Ammattipätevyyskoulutukset

 

Mobiilikortti puhelimeesi heti koulutuspäivän päätteeksi!

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Työturvallisuuskeskuksen yhteinen Korttitieto-sovellus mahdollistaa Työturvallisuuskortin lataamisen puhelimeen. Mobiiliversio on saatavilla heti koulutuksen jälkeen.

Kortin löydät korttitieto.fi -palvelusta. Tutustu mobiilikortin ohjeisiin tämän linkin kautta: Työturvallisuuskortti puhelimeen – Ohje
Hankkimalla koulutuksen kauttamme, tuet pienyrittäjää

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Kiitos että olet mukana tukemassa suomalaista osaamista ja suomalaisia pienyrityksiä.

 

Koulutus omalle ryhmällesi? – Onnistuu!

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille, ympäri Suomen. Koulutuksen sisällössä huomioidaan aina asiakasyrityksen toimiala, työympäristö ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, asiakkaan toivomana ajankohtana.

Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Lisätiedot

Ajankohta

Ei avoimia lähikoulutuksia. Pyydä tarjous koulutuksesta.

18 arviota tuotteelle Työturvallisuuskortti – Lähikoulutus

 1. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Oli hyvä koulutus, kiitos!

 2. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Tosi hyvä koulutus

 3. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Hyvä proggis

 4. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Kiitos!

 5. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Hyvä että keskusteltiin myös psyko-sosiaalisesta aspektista

 6. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.3.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.3.2022

  Koulutus oli hyvin asiantuntevaa ja selkeää. Oppilaana minulle jäi asiat selväksi ensimmäisellä kertaa ja jos kysyttävää jäi, niin kouluttaja osasi vastata erinomaisesti. Koulutus ja koulutusmateriaali oli viihdyttävää koulutuksen loppuun saakka.

 7. Avatar of Koulutukseen osallistuja 21.9.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 21.9.2022

  Koulutus sinänsä hyvä.

 8. Avatar of Koulutukseen osallistuja 21.9.2022
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 21.9.2022

  Koulutuksessa oli hyvä ja rento ilmapiiri, huumoria unohtamatta! Tykkäsin kovasti.

 9. Avatar of Koulutukseen osallistuja 30.11.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 30.11.2023

  Olit kyllä huippuvetäjä. Iso kiitos!

 10. Avatar of Koulutukseen osallistuja 30.11.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 30.11.2023

  Hyvä!

 11. Avatar of Koulutukseen osallistuja 16.2.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 16.2.2023

  Hyvä koulutus.

 12. Avatar of Koulutukseen osallistuja 16.2.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 16.2.2023

  Erinomainen kouluttaja

 13. Avatar of Koulutukseen osallistuja 16.2.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 16.2.2023

  Hienosti viety loppuun vaikka, osallistuja eivät aktiivisesti kuunnelleet.

 14. Avatar of Koulutukseen osallistuja 16.2.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 16.2.2023

  Hyvä ja kattava

 15. Avatar of Koulutukseen osallistuja 17.4.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 17.4.2023

  Hyvä koulutus

 16. Avatar of Koulutukseen osallistuja 17.4.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 17.4.2023

  Kiitos. Kurssi ok

 17. Avatar of Koulutukseen osallistuja 17.4.2023
  4 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 17.4.2023

  Oli ok

 18. Avatar of Koulutukseen osallistuja 17.4.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 17.4.2023

  Kiva kun pääsee tekee puhelimen kautta sähköisen tentin

Lisää arvio