Uhkatilanteiden hallinta -koulutus

5.00 viidestä
(7 tuotearviota)

Suomessa lähes joka kolmas työntekijä kohtaa väkivaltaa tai sen uhkaa työpaikallaan. Me koulutamme henkilöstönne suojautumaan väkivallan uhalta, ennakoimaan ja lukemaan uhkaavan tilanteen kehittymistä sekä toimimaan tilanteessa. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomen.

Olemme kouluttaneet useiden eri alojen ammattilaisia varautumaan ja selviytymään haastavista asiakastilanteista. Asiakkaitamme ovat mm. Oppilaitokset, palvelualan yritykset, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Koulutuskokonaisuuteen voidaan sisällyttää myös muita uhkatilanteiden hallintaa tukevia aiheita kuten: ensiapua, alkusammutusta, työturvallisuutta ja turvallisuuskävelyiden järjestämistä.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Kuvaus

Kenelle koulutus sopii?

Väkivaltaa ja sen uhkaa esiintyy keskimääräistä enemmän palvelualoilla, sosiaali- ja terveydenhoitoalalla, turvallisuusalalla, kasvatus- ja opetusalalla, hotelli- ja ravintola-alalla, kaupan alalla sekä kuljetusalalla. Yksintyöskentely ilta- ja yöaikaan lisää huomattavasti väkivallan riskiä.

On työnantajan velvollisuus huolehtia työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä työssä sekä järjestettävä työ ja työolosuhteet siten, että väkivallan uhka ja väkivaltatilanteet ehkäistään mahdollisuuksien mukaan ennakolta.

Lue lisää väkivallasta ja sen uhasta työpaikoilla >>

Mitä koulutus sisältää?

Uhkatilanteiden hallinta -koulutuksemme auttavat sinua kohtaamaan haastavatkin tilanteet ja selviytymään niistä. Jokaisella meistä on oikeus kokea olomme turvalliseksi työpaikalla ja päästä terveenä kotiin jokaisen työpäivän päätteeksi.

Koulutuksessa käydään läpi myös debriefing-toimet. Ammattitaitoiset kouluttajamme kertovat käytännönläheisesti ja tosielämän esimerkkejä käyttäen väkivalta- ja uhkatilanteista. Koulutuksen aikana henkilöstönne pääsee tutustumaan uhkatilanteiden hallintaan käytännössä sekä oppimaan hätävarjelun perusteet. Koulutuksessa tutustutaan myös muun muassa työturvallisuuslakiin ja rikoslakiin.

Uhkatilanteiden hallinta -koulutuksen sisältö:

 • Häiriökäyttäytymisen taustatekijät
 • Oma käyttäytyminen ristiriitatilanteessa
 • Uhka- ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisy
 • Toiminta vaaratilanteissa ja vaaratilanteiden jälkeen
 • Stressireaktio
 • Stressin hallinta
 • Käytännön harjoitteet
 • Jälkihoito ja raportointi

Miksi juuri me?

Koulutuksen sisältö määritellään aina tapauskohtaisesti vastaamaan juuri teidän yrityksenne ja ammattialan tarpeita. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomen.

Kouluttajiemme ammattitaito ja käytännönläheinen tapa lähestyä aihetta antaa henkilöstöllenne työkalut haastavista tilanteista selviytymiseen. Kouluttajillamme on monipuolinen kokemus turvallsuusalan eri tehtävistä yksityisellä- ja viranomaispuolella.

Meiltä löytyy myös ammattitaitoa kriisi- ja poikkeusoloissa toimimiseen, ennakointiin, suunnitteluun sekä jatkuvuuden hallintaan.

7 arviota tuotteelle Uhkatilanteiden hallinta -koulutus

 1. 5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 3.9.2021

  Mielenkiintoinen ja hyvä koulutus. Varmasti avuksi, kiitos

 2. 5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 3.9.2021

  Yllätti positiivisesti. Pienet mutta runsaslukuiset faktat ihmismielen toiminnasta oli tosi hyviä. Laittoi ajattelemaan paljon, ja peilaamaan omaa olemista & toimintaa innostuneemmin kuin aikoihin.

 3. 5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 3.9.2021

  Kiitokset koulutuksesta, hyödyllistä tietoa jota voi hyvin käyttää työelämässä Kiitos 🙂

 4. 5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 3.9.2021

  Kiitos! Oli todella ajatuksia herättävä ja inspiroiva koulutus!

 5. 5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 2.9.2021

  Suuret kiitokset päivän annista. Uskon, että työntekijämme sai tästä paljon työkaluja ja ajattelemisen aihetta arkeen.

 6. 5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 2.9.2021

  Kiitos kivasta päivästä.

 7. 5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 2.9.2021

  Kiitos mielenkiintoisesta koulutuksesta. Tässä tuli paljon tuttua ja myös uuttakin asiaa käsiteltäväksi. Nämä ovat tärkeitä asioita joita olisi hyvä tasaisin väliajoin käydä läpi ja kiva että sain osallistua tähän! Kiitos paljon!

Lisää arvio