Ennakoiva ajo – Verkkokurssi

79,00 (+Alv. 24%)

Koulutuksen kesto: Seitsemän (7h) tuntia
Toteutustapa: Verkkokurssi

Ennakoivan ajon koulutus on pakollinen ammattipätevyyden jatkokoulutus henkilö- ja tavaraliikenteessä. Voit suorittaa sen helposti verkkokoulutuksena

Koulutuksesta saa ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Suorita koulutus netissä omaan tahtiin, 1-2 päivän aikana Webauton koulutusvalvomon aukioloaikojen puitteissa: ma-to klo 8.00 – 22.00, pe-la klo 8-16. Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä (7h, 1h = 45min) tai kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 3,5h).

Koulutukseen ilmoittaudutaan ja osallistutaan Webauton puolella. Voit ilmoittautua kurssille allaolevasta: ”Ilmoittaudu verkkokurssille” painikkeesta.

 

 

 

 

 

Kuvaus

Ennakoiva ajo – verkkokurssin avulla ennaltaehkäiset ”läheltä piti” tilanteita ja onnettomuuksia liikenteessä. Raskaan kaluston onnettomuudet ovat usein vakavia ja aiheuttavat suuret kustannukset.

Ennakoivan ajon koulutuksessa käydään lävitse esimerkkien kautta, mitä taloudellinen ja turvallinen ajaminen vaatii tämän päivän liikenteessä, raskaan ajoneuvon kuljettajana. Koulutuksessa tutustutaan liikenteen vaaratilanteisiin sekä omaan, oikeaan ja turvalliseen toimintaan ja ajamiseen.

Koulutuksen tavoitteena on motivoida kuljettaja turvalliseen, taloudelliseen, vastuulliseen ajotapaan sekä liikennekäyttäytymiseen. Perehdytään kuljettajan mahdollisuuksiin vaikuttaa eri osa-alueisiin. Tavoitteena on myös antaa kuljettajalle valmiudet oman toiminnan arviointiin ja hyödyllistä tietoa päätöksen teon tueksi.

Verkkokursseja järjestetään joka arkipäivä sekä lauantaisin.

Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät verkkokurssina

Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät on nyt helppoa suorittaa verkkokurssina. Meidän kauttamme voit suorittaa kaikki ammattipätevyyden ylläpitämiseen tarvittavat koulutuspäivät eli nk. ”direktiivipäivät.

Ammattipätevyyskoulutuksien tarjonnastamme voit valita seuraavat koulutukset:

 • Työturvallisuuskortti – Webinaari
 • Ennakoiva ajo – Verkkokurssi
 • Turvallinen työympäristö – Verkkokurssi
 • Logistiikkaturvallisuus – Verkkokurssi
 • Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteessa – Verkkokurssi
 • Scania polttoainetalous, maantieliikenne – Verkkokurssi
 • Scania polttoainetalous, seutuliikenne – Verkkokurssi
 • Mercedes Benz, käyttökoulutus – Verkkokurssi

Voit tutustua linja- kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuksiimme tästä: Ammattipätevyys

Linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä

Saat koulutuksesta linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyskoulutuksen jatkokoulutuspäivän eli nk. ”direktiivipäivän”.

Ammattipätevyysmerkinnästä webauton kautta veloitetaan koulutuksen hinnan lisäksi 11,50€ (alv. 0%)

Huomioithan että Traficom hyväksyy vain yhden ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä per vuorokausi.

Miten ilmoittaudun ammattipätevyys verkkokursseille?
 1. Ilmoittaudu verkkokurssille valitsemalla -> Ilmoittaudu verkkokurssille. Siirryt webauton puolelle, jossa pääset ilmoittautumaan ja suorittamaan valitsemasi verkkokurssin.
 2. Täytä koulutettavan tiedot ilmoittautumislomakkeessa ja viimeistele tilaus.
 3. Onnistuneen tilauksen jälkeen, osallistujan sähköpostiin lähetetään kirjautumistunnukset ja ohjeet verkkokurssin suorittamiseksi. Pääset heti tilauksen jälkeen suorittamaan verkkokurssia, kun olemme käsitelleet tilauksesi valmiiksi.
 4. Voit kirjautua oppimisympäristöön puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Riittää että sinulla on internet-yhteys. Tarvitset lisäksi mobiililaitteen ja WhatsApp- tai Signal-sovelluksen valvomon yhteyttä varten. WhatsApp sekä Signal ovat ilmaisia ja helppoja asentaa älypuhelimeen. Lue lisää täältä: Verkkokoulutus osallistumisohjeet
 5. Etene omaan tahtiisi verkkokurssilla.
 6. Antoisia oppimishetkiä verkkokurssin parissa! Jos tarvitset apua verkkokurssin hankinnassa tai suorittamisessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
 7. Kun olet suorittanut verkkokurssin hyväksytysti, järjestelmämme rekisteröi automaattisesti koulutuksen päätteeksi sinulle ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivän.
Koulutuksen sisältö
 • Turvallisuus ja ennakointi
 • Onnettomuuden syntyminen
 • Vuorovaikutus liikenteessä
 • Oikea ja turvallinen ajoneuvon kuormaaminen
 • Taloudellinen ajaminen
 • Nopeuden vaikutus

Miksi ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä kannattaa suorittaa verkkokurssina?

 • Osallistuminen ei välttämättä vaadi kokonaista työpäivää, vaan koulutuksen voi suorittaa myös kahdessa osassa, kahtena peräkkäisenä päivänä/iltana. Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä (7h, 1h = 45min) tai kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 3,5h). Koulutus on jaettu aina kahteen osaan, tämä myös silloinkin, jos valitset suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä.
 • Ei matkustamista koulutukseen, vaan voit suorittaa verkkokurssin mistä haluat, vaikkapa laiturin nokasta mökillä.
 • Toimii kaikilla nykyaikaisilla tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla.

Hankkimalla koulutuksen kauttamme, tuet pienyrittäjää

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Kiitos että olet mukana tukemassa suomalaista osaamista ja suomalaisia pienyrityksiä.

Koulutus omalle ryhmällesi? – Onnistuu!

Järjestämme isompia verkkokurssikokonaisuuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille, ympäri Suomen. Olethan yhteydessä meihin, niin laitetaan ammattipätevyydet kuntoon yhdeltä istumalta.

Voit tilata verkkokurssin omalle ryhmällesi soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ennakoiva ajo – Verkkokurssi”