Ensiapukoulutus – 16h Verkkokurssi (Ensiavun peruskurssi)

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

129,00 (+Alv. 24%)

Koulutuksen kesto: 15-16  tuntia, riippuen omasta tahdistasi
Toteutustapa: Verkkokurssi

Verkkokurssimme soveltuu kaikille alasta riippumatta. Koulutuksemme sopii erittäin hyvin ensiaputaitojen kertaajille.

Koulutuksen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, ja sen ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin.

Verkkokurssi toteutetaan yhteistyössä Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa.

Kuvaus

Ensiapukoulutus 16h verkkokurssin avulla opit toimimaan henkeä uhkaavissa sairaskohtaus- ja onnettomuustilanteissa. Koulutus on markkinoiden laajin ensiavun verkkokurssi ja se sisältää kaikki ne aihealueet, jotka käsitellään myös lähi- ja webinaarikoulutuksissa. Lisäksi Ensiapukoulutus 16h verkkokurssi sisältää myös henkisen ensiavun ja hypotermian ensiapuun liittyvät osiot. Koulutus suoritetaan kokonaisuudessaan verkkokurssina, joten voit osallistua koulutukseen milloin tahansa ja mistä tahansa, mikä sinulle itsellesi parhaiten sopii. Voit suorittaa verkkokurssin osissa tai kerralla.

Koulutus sisältää teoriaa, mielenkiintoisia tehtäviä ja monipuolisesti havainnollistavia videoita, joilla pääset kehittämään ja ylläpitämään oppimaasi.

Kauanko ensiapukoulutus on voimassa?

Koulutuksen suoritetettuasi saat Hätäensiapukurssi 16h pätevyyden ja todistuksen suoritetusta koulutuksesta joka on voimassa kolme (3) vuotta.

Verkkokurssin suorittamisella ei ole mahdollista jatkaa SPR:n Ensiapukurssi EA1® tai Ensiapukurssi EA2® voimassaoloaikaa.

Näin osallistut verkkokurssille

Heti kun olet tilannut verkkokurssin, saat ohjeistuksen ja tunnukset verkkokurssin suorittamiseksi sähköpostiisi. Sähköpostin saavuttua pääset aloittamaan verkkokurssin suorittamisen.

Jos tarvitset apua kurssin aikana, voit olla meihin yhteydessä livechatin kautta 24/7.

Verkkokurssin suorittamiseksi sinulla tulee olla laitteessasi viimeisin version internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Vanhemmilla selaimilla kuten Internet Explorer-selaimella verkkokurssin suorittamista ei suositella.

Miten ilmoittaudun koulutukseen?

 1. Ilmoittaudu verkkokurssille valitsemalla -> Lisää ostoskoriin. Täytä tarvittavat tiedot kassalla ja viimeistele tilaus. Voit valita maksutavaksi sähköpostilaskun yritykselle tai verkkolaskun. Yksityishenkilöille maksutapana on verkkomaksu.
 2. Onnistuneen tilauksen jälkeen, tilaajan sähköpostiin lähetetään vahvistusviesti tilauksesta. Lisäksi osallistujan sähköpostiin lähetetään kirjautumistunnukset ja ohjeet verkkokurssin suorittamiseksi. Pääset heti tilauksen jälkeen suorittamaan verkkokurssia, kun olemme käsitelleet tilauksesi valmiiksi.
 3. Voit kirjautua oppimisympäristöön puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Riittää että sinulla on internet-yhteys. Verkkokurssin suorittamiseksi sinun ei tarvitse asentaa erillisiä ohjelmistoja tms.
 4. Etene omaan tahtiisi verkkokurssilla. Voit suorittaa koulutuksen yhdeltä istumalta tai osissa. Etenemisesi tallentuu järjestelmään ja voit jatkaa verkkokurssin parissa, siitä kohdasta, mihin edellisellä kerralla jäit. Jos sinulla on jo olemassa olevat verkkokurssitunnukset,  voit jatkaa koulutuksen suorittamista tästä linkistä: Omat kurssit.
 5. Antoisia oppimishetkiä verkkokurssin parissa! Jos tarvitset apua verkkokurssin hankinnassa tai suorittamisessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!
 6. Kun olet suorittanut verkkokurssin osiot- ja tehtävät hyväksytysti, voit ladata itsellesi sähköisen ensiaputodistuksen.
Verkkokurssin tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot ja valmiudet henkeä pelastavan ensiavun antamiseen.

Ensiaputaito on tärkeä kansalaistaito, jonka jokainen voi oppia. Ensiaputaitojemme avulla mahdollistamme oikean ja turvallisen toiminnan ensiaputilanteissa.

Ensiapukoulutus 16h verkkokurssin sisältö

 • Toiminta auttamis- tai onnettomuustilanteessa
 • Tajuttoman henkilön ensiapu
 • Aikuisen peruselvytys ja defibrillaattorin käyttö
 • Lapsen ja vauvan elvytys
 • Vierasesine hengitysteissä, aikuinen, lapsi ja vauva
 • Sairauskohtaukset
  • Aivoverenkierron häiriöt
  • Diabeetikon ensiaputilanteet
  • Rintakipukohtaus
  • Kouristelukohtaus
  • Astmakohtaus
  • Anafylaktinen sokki
 • Erilaiset haavatyypit
 • Suuret verenvuodot sekä verenkierron häiriötila (sokki)
 • Palovammat
 • Nivelvammat ja nyrjähdykset
 • Murtumat ja niiden ensiapu
 • Putoamisesta ja päähän kohdistuvista iskuista aiheutuvat pään vammat
 • Myrkytykset, ensiapu silmänaltistuksessa
 • Sähkötapaturmat
 • Hypotermia
 • Henkinen ensiapu

Kauanko verkkokurssi on käytettävissäni?

Verkkokurssin hankinnan yhteydessä sinulle myönnetään kolmen kuukauden suoritusaika, jonka puitteissa verkkokurssi tulee suorittaa loppuun.

Hankkimmalla verkkokurssin, tuet samalla suomalaista pienyritystä ja suomalaista osaamista!

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Kiitos että olet mukana tukemassa suomalaista osaamista ja suomalaisia pienyrityksiä.

Ensiapukoulutus yritykselle

Mikäli yrityksessänne on tarvetta Ensiapukoulutus verkkokurssille usemmalla henkilöllä, autamme teitä mielellämme sopivan ratkaisun löytämisessä.

Voit tilata verkkokurssin useammalle henkilölle soittamalla 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeemme kautta, alla olevasta painikkeesta.

Pyydä tarjous koulutuksesta

1 arvio tuotteelle Ensiapukoulutus – 16h Verkkokurssi (Ensiavun peruskurssi)

 1. Avatar of Koulutukseen osallistuja 1.4.2023
  5 viidestä

  Koulutukseen osallistuja 1.4.2023

  Erittäin hyvä ja kattava verkkokurssi. Suuri plussa että voi suorittaa verkkokurssina omaan tahtiin, vaikkapa yhden aihe-alueen kerrallaan. Sisältö, tehtävät ja videot erittäin hyviä ja antaa varmasti paljon varmuutta ensiaputilanteissa toimimiseen. Voin suositella kaikille, ehdottomasti paras ensiapukoulutus jonka olen käynyt.

Lisää arvio