0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

We Rekry Oy on turkulainen henkilöstövuokrausta tuottava yritys yli 20-vuoden kokemuksella. We Rekry on työllistänyt yli 5000 ihmistä vuosien varrella ja heidän pitkäaikaisimmat työntekijänsä ovat olleet heidän kanssaan jo yli 15-vuoden ajan.

We Rekryn yrittäjä Eino Merentie kertoo, että yhteistyö Sec And Safen kanssa on ollut joustavaa ja heidän koulutustarpeisiinsa on pystytty vastaamaan nopeallakin aikataululla. Koulutuksia on saatavilla riittävän usein ja erityisesti verkossa tapahtuvat koulutukset, kuten Työturvallisuuskortti netissä  ovat hoituneet erinomaisesti.

Erityistä kiitosta Eino antaakin yhteistyöstä Sec And Safen yrittäjälle Aleksille saatesanoilla ”Aleksi ei jätä asioita roikkumaan!”

Minulle yhteistyö We Rekryn ja Einon aikaisempien työnantajien kanssa on ollut antoisaa. Onkin ollut ilo saada olla mukana myös yhteistyökumppaneiden kasvutarinassa ja erityisesti yhteistyö Einon kanssa on ollut pitkäaikaista ja joustavaa toteaa Sec And Safe Solutions Oy:n yrittäjä Aleksi Korhonen.

Käy tutustumassa We Rekry Oy:n toimintaan sekä avoimiin työpaikkoihin tämän linkin kautta: werekry.fi

Jos haluat lukea lisää sopimusasiakkuuden tuomista eduista, löydät ne tämän linkin kautta: Sopimusasiakkuus

Kategoria

Asiakastarinat