Sec And Safe Solutions Oy

Sec And Safe Solutions Oy - Turvallisuuden asiantuntijasi

Olemme luotettava ja vastuullinen koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen tuottava yritys, Yrityksemme kotipaikka on Vantaalla, toimimme kuitenkin koko Suomen alueella.

Tuotamme koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen yrityksille, yhteisöille, oppilaitoksille ja yksityishenkilöille. Missionamme on luoda Suomalaisista työpaikoista turvallisempia.

Haluamme olla luotettava ongelmanratkaisija asiakkaillemme ja asiakaslähtöisyys on meille muutakin kuin pelkkiä sanoja. Meille on kunnia-asia palvella asiakkaitamme laadukkaasti, nopeasti ja joustavasti.

Asiantuntijoidemme ja kouluttajiemme ammattitaidon avulla tuotamme koulutuksen juuri tarpeidesi mukaan.

Turvallisuusasiantuntijapalveluidemme avulla voit itse hengähtää ja luottaa turvallisuus- ja pelastusuunnitelmasi meidän käsiimme.

Olemme pienyritys joka tekee töitä turvallisuuden eteen isolla sydämellä.

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta alla olevislta tileiltä, käythän ottamassa seurantaan!

Aleksi Korhonen - Turvallisuusasiantuntija

Yrittäjä & Pääkouluttaja

Aleksi Korhonen

Moikka! Toimin yrittäjänä sekä pääkouluttajana Sec And Safe Solutionsilla. Omaan monipuolisen taustan turvallisuuden kehittäjänä. Olen toiminut kenttätehtävissä, asiantuntijana, esimiehenä sekä kouluttajana turvallisuusalan tehtävissä yli 12-vuotta.

Yrittäjäksi ryhtyminen oli luonteva tapa päästä tuomaan omaa osaamistani paremmin esille. Yrittäjänä pystyn hyödyntämään omaa ammattitaitoani, ongelmanratkaisukykyäni ja laadukasta tekemistäni asiakkaidemme hyväksi.

Luonnehdin itseäni usein ikuiseksi oppijaksi. Kehitän aktiivisesti omaa osaamistani, jotta pystyn olemaan luotettava ongelmanratkaisija ja lisäarvon tuottaja asiakkaillemme heidän turvallisuuteen ja koulutuksiin liittyvissä haasteissa.

Löydät minut LinkedInistä alla olevasta painikkeesta. Tervetuloa verkostoitumaan kanssani!