0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Yritys

Sec And Safe Solutions Oy - Paikallinen yritys palveluksessasi

Sec And Safe Solutions Oy on vuonna 2019 perustettu koulutus- ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Kotipaikkamme on Vantaalla, mutta toimimme kuitenkin valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa ja tarvittaessa myös Euroopassa.

Järjestämme avoimia koulutustilaisuuksia ympäri Suomea. Avoimien koulutuksien lisäksi tuotamme tilauskoulutuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Koulutus- ja asiantuntijapalvelumme palvelevat asikkaitamme joustavasti, laadukkaasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti ja aina asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin vastaten.

Koulutuspalveluillemme on myönnetty Avainlippu -tunnus!

Hankkimalla koulutukset tai asiantuntijapalvelut kauttamme, tuet samalla suomalaista pienyritystä sekä suomalaista osaamista ja ammattitaitoa. Koulutus- ja asiantuntijapalveluillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetusta palvelusta.

– Kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena
ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja
hyvinvointia,  Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa.

Hanki tarvittavat koulutukset yrityksenne henkilöstölle helposti ja edullisesti

Onko sinun mielestäsi koulutusten hankinta, organisointi ja hallinnointi kuluttavaa? Tiesithän, että sen ei tarvitse olla? Meidän kanssa yhteistyö on joustavaa ja saumatonta. Me olemme täällä asiakkaitamme varten ja haluamme tehdä koulutusten hankinnasta helppoa, kustannustehokasta ja sujuvaa.

Olemme apunasi koulutusten hankinnassa ja sinulle jää aikaa muihin tehtäviin. Meiltä saat kustannustehokkaat koulutusratkaisut ja autamme sinua suunnittelemaan laadukkaat koulutuskokonaisuudet aikatauluineen ja sisältöineen. Koulutuspäivän päätteeksi teemme hallinnolliset tehtävät ja laskutuksen sovitun mukaisesti. Koulutukseen osallistuneet henkilöt saavat luvat- ja pätevyydet sekä rekisteröinnit pikaisesti sekä tarvittaessa tuotamme teille koonnin henkilöstönne suoritetuista pätevyyksistä teidän koulutus- ja pätevyysrekisterehihinne.

MG 97191 scaled
MG 960422 scaled

Turvallisuuskoulutukset

Koulutuspaikkakunnat Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kajaani, Kemi, Kittilä,Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Pori, Porvoo, Raahe, Raisio, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Sotkamo, Tampere, Turku, Uusikaupunki, Vantaa, Ylivieska. Järjestämme koulutuksia myös muilla paikkakunnilla, asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Koulutustarjonnassa on eroja paikkakuntien välillä.

Vahvan asiantuntija- ja yhteistyökumppaniverkostomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaita kaikkialla Suomessa ja Euroopassa.

Olisiko seuraavaksi teidän työpaikkanne vuoro?