Sec And Safe Solutions Oy - Turvallisuuden asiantuntijasi

Olemme luotettava ja vastuullinen koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen tuottava yritys, Yrityksemme kotipaikka on Vantaalla, toimimme kuitenkin koko Suomen alueella.

Tuotamme koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen yrityksille, yhteisöille, oppilaitoksille ja yksityishenkilöille. Missionamme on luoda Suomalaisista työpaikoista turvallisempia.

Haluamme olla luotettava ongelmanratkaisija asiakkaillemme ja asiakaslähtöisyys on meille muutakin kuin pelkkiä sanoja. Meille on kunnia-asia palvella asiakkaitamme laadukkaasti, nopeasti ja joustavasti.

Asiantuntijoidemme ja kouluttajiemme ammattitaidon avulla tuotamme koulutuksen juuri tarpeidesi mukaan.

Turvallisuusasiantuntijapalveluidemme avulla voit itse hengähtää ja luottaa turvallisuus- ja pelastusuunnitelmasi meidän käsiimme.

Olemme pienyritys joka tekee töitä turvallisuuden eteen isolla sydämellä.


Yhteistyössä

Aleksi Korhonen

Yrittäjä

Moikka! Toimin yrittäjänä Sec And Safe Solutionsilla.

Omaan monipuolisen taustan turvallisuuden kehittäjänä sekä-ammattilaisena ja olenkin toiminut kenttätehtävissäasiantuntijanaesimiehenä sekä kouluttajana turvallisuusalan tehtävissä n10-vuotta.
Yrittäjäksi ryhtyminen oli luonteva tapa päästä tuomaan omaa osaamistani paremmin esille. Yrittäjänä pystyn hyödyntämään ammattitaitoaniongelmanratkaisukykyäni ja laadukasta tekemistäni asiakkaidemme hyväksi.

Luonnehdin itseäni usein ikuiseksi oppijaksiKehitän aktiivisesti omaa osaamistani jotta pystyn olemaan luotettava ongelmanratkaisija ja lisäarvon tuottaja asiakkaillemme heidän turvallisuuteen ja koulutuksiin liittyvissä haasteissa.
Turvallisuuden osa-alueettyöturvallisuus sekä työkykyyn ja työhyvinvointiin liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni.

Minut ja yritykseni löydät sosiaalisesta mediasta alla olevista painikkeista. Käythän ottamassa seurantaan!