Alkusammutuskorttikoulutus – AS1

65,00 (+Alv. 24%)

Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on kouluttaa palonalun sammuttamista käsillä olevin välinein ja osa tulipalon sammuttamisen ketjua. Meiltä saat laadukkaat alkusammutuskorttikoulutukset, joihin on helppo ja mukava osallistua. Alkusammutuspätevyyden hankittuasi saat alkusammutuskortin, joka on voimassa viisi vuotta koulutuksen jälkeen.  

 

Varasto loppu

Kuvaus

Kenelle alkusammutuskoulutus sopii?

Alkusammutuskorttikoulutus AS 1 sopii esimerkiksi rakennus-, teollisuus-, kuljetus-, matkailu-, majoitus ja kaupan alalla toimiville henkilöille, sekä muille, jotka haluavat kehittää osaamistaan palo- ja pelastusturvallisuuden osalta.

Koulutukseen osallistuvan tulee olla 12-vuotta täyttänyt.

Koulutuksiimme on helppo osallistua lähtötasosta riippumatta. Ammattitaitoisten kouluttajiemme avulla alkusammutustaitojen harjoittelu on turvallista ja sujuvaa.

Alkusammututuskoulutuksen (2h) sisältö

 • Teoriaosuus sisätiloissa, 1h
  • Tulipalon ominaisuudet
  • Alkusammutuksen merkitys
  • Toiminta tulipalotilanteessa
  • Erilaisten palojen sammuttaminen alkusammutusvälineillä
 • Käytännön harjoittelu ulkotiloissa, 1h
  • Käsisammuttimen käyttö
  • Sammutuspeitteen käyttö

Alkusammutustaidot – tärkeä apu tulipalon leviämisen estossa niin työssä kuin vapaa-ajallakin

Alkusammutuksen avulla voit ennaltaehkäistä tulipalon aiheuttamat vahingot tai vähentää niitä merkittävästi. Nopeasti aloitetuilla alkusammutustoimenpiteillä on tehokkain vaikutus tulipalon leviämisen estämiseen. Alkusammutus onkin korvaamaton apu tulipalotilanteessa.

Alkusammutustaitojen hankkiminen ja ylläpitäminen ovat osa tärkeitä kansalaistaitoja, joita voit tarvita työelämän lisäksi myös kotona, mökillä, liikenteessä ja vapaa-ajalla.

Miksi alkusammutuskoulutuksemme on ensiluokkainen?

 • Kouluttajillamme on vankka kokemus turvallisuudesta ja sen kehittämisestä.
 • Alkusammutustaitojen hankkiminen ja ylläpitäminen on tärkeä kansalaistaito.
 • Koulutuksissamme huomioimme jokaisen koulutettavan osaamisen ja lähdemme liikkeelle perusteista, koulutukseen on siis helppoa ja mukavaa osallistua.
 • Hankittuasi alkusammutuspätevyyden saat itsellesi alkusammutuskortin, joka on voimassa viisi vuotta.
 • Saatavilla myös yrityskohtaisesti räätälöidyt kurssit. Kysy lisää info(at)secandsafe.fi

Miksi alkusammutuskoulutus on tärkeää?

Alkusammutuskoulutus parantaa henkilöstösi alkusammutustaitoja ja mahdollistaa onnistuneen alkusammutuksen sekä vahinkojen tehokkaan ennaltaehkäisyn alkusammutustoimenpiteiden avulla. Koulutukseen osallistunut saa Suomen pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) myöntämän alkusammutuskoulutuskortin, joka on voimassa viisi vuotta.

Alkusammutuskorttikoulutus kelpaa pätevyydeksi kansimiehen koulutukseen.

Alkusammutuskoulutus omalle ryhmällesi

Järjestämme alkusammutuskoulutuksia asiakkaidemme omille ryhmille, asiakkaidemme tiloissa ympäri Suomen. Huomioithan että alkusammutusharjoitus pidetään ulkona, esimerkiksi parkki-paikalla, tai piha-alueella jossa on riittävästi tilaa turvallisen alkusammutusharjoituksen järjestämiseksi.

Koulutuksen kesto on kaksi tuntia ryhmälle, jossa on enintään 15 osallistujaa.

Koulutuksen suunnittelussa huomioimme asiakkaamme toimialan ja työn erityispiirteet jotta voimme räätälöidä koulutuksen juuri teidän ryhmällenne sopivaksi.

Ostamalla koulutuksen meidän kauttamme, tuet samalla pienyrittäjän toimintaa. Hanki alkusammutuskortti ja varaa koulutus jo tänään!

Lisätiedot

Ajankohta

Ei avoimia kursseja. Pyydä tarjous koulutuksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alkusammutuskorttikoulutus – AS1”