0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Sopimusasiakkuus

Aloitetaanko sujuvampi koulutusyhteistyö?

Koulutusten hankkimisen, kilpailuttamisen ja hallinnoinnin ei tulisi olla hankalaa, aikaa vievää ja kallista. Hoidetaanko koulutuksenne kertaheitolla ajantasalle?

Sopimusasiakkaanamme huolehdimme henkilöstönne koulutustarpeista, koulutusten hallinnoinnista sekä henkilöstönne koulutustietojen kirjaamisesta koulutusrekisteriinne. Monipuolinen koulutustarjontamme sekä kustannustehokkaat koulutusratkaisumme takaavat sen, että koulutusten jatkuvaan kilpailuttamiseen käytettävä aika voidaan käyttää tuottavaan työhön ja yrityksenne ydinliiketoimintaan.

Ei sitoutumista

Yhteistyö kanssamme ei sido tai velvoita teitä hankkimaan koulutuksia meiltä, mutta antaa rahanarvoisia etuja yrityksenne käyttöön. Reilua, eikö totta?

Edullisemmat hinnat

Koulutuksiemme hinnat kestävät vertailun muiden toimijoiden kanssa. Sopimusasiakkaanamme saatte alennuksen koulutuksien listahinnoista.

Kaikkialla Suomessa

Tuotamme koulutuspalveluita asiakkaillemme kaikkialla Suomessa ja tarvittaessa Euroopassa. Koulutukset voidaan toteuttaa koulutusaiheesta riippuen lähi-, etä- tai verkkokursseina.

Miksi sopimusasiakkuus toisi etua juuri teidän organisaatiollenne?

Sopimusasiakkuus mahdollistaa kiinteän, ennakkoon sovitun kustannustehokkaan hinnan koulutuksille, minkä johdosta koulutusten keskittäminen mahdollistaa koulutusten hankinnan edullisempaan hintaan kuin yksittäisten koulutusten ostaminen erikseen, useilta eri koulutusorganisaatioilta.

Sopimusasiakkuuden avulla organisaatio voi hallita helposti koulutusten hankintaa yhdestä paikasta. Tämän johdosta yrityksen tai organisaation ei tarvitse käyttää aikaa yksittäisten koulutusten etsimiseen, neuvotteluun ja ostamiseen, vaan kaikki voidaan hoitaa keskitetysti.

Sopimusasiakkuus mahdollistaa joustavuuden, kun yrityksen tai  organisaation tarpeet muuttuvat. Sopimusasiakkaanamme emme sido teitä sopimuksiin, vaan reilun pelin hengessä annamme vapauden valita teille parhaan tavan hankkia koulutuksia, jolloin sopimuksen voi mukauttaa organisaation muuttuviin tarpeisiin. Sopimuksemme tai sopimushintamme eivät sido tai velvoita teitä hankkimaan koulutuksia kauttamme, vaan antaa mahdollisuuden hankkia ja hallita koulutukset yrityksenne tai organisaationne henkilöstölle edullisesti, jolloin koulutuskustannukset ovat helpommin ennustettavissa.

+ 0
koulutustapahtumaa vuodessa
SuomalPalvelua Sin rgb
MG 960422 scaled
Työturvallisuuskortti

Kotimainen pienyritys palveluksesssasi

Suomalainen verkkokauppa suomi blue rgb

Koulutuspalveluillemme on myönnetty Avainlippu -tunnus!

Kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia, Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa.
4,8

Asiakastyytyväisyys

Meille tyytyväiset asiakkaat on yrityksemme tärkein arvo. Teemme tätä asiakkaitamme varten ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Julkaisemme kaikki saamamme asiakaspalautteet rehellisesti, jotta sinun olisi helpompi tehdä koulutuksen hankintapäätös.

+3000

Koulutettua henkilöä vuodessa

Koulutamme tuhansia eri alojen ammattilaisia vuodessa ja haluamme olla mukana kehittämässä heidän osaamista ja ammattitaitoaan.

Tutustu avoimeen koulutustarjontaamme ja löydä sopivat koulutukset henkilöstöllenne!

Referenssit - Asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä kanssamme

We Rekry Oy
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
Nakkila Works Oy
Sinun yrityksesi tähän?

Olisiko nyt sopiva hetki ryhtyä sopimusasiakkaaksi?

Kiinalaisen sananlaskun mukaan paras aika istuttaa puu oli 20 vuotta sitten, mutta toiseksi paras aika on nyt. Tämä viisaus kuvastaa tarvetta siirtyä suunnittelusta toimintaan.

Nyt on sinun aikasi toimia! – Ota yhteyttä ja aloitetaan sujuvampi koulutusyhteistyö.