Sopimusasiakkuus

_MG_9681

Aloitetaanko sujuvampi koulutusyhteistyö?

Sopimusasiakkaanamme saatte käyttöönne alennuskoodin verkkokauppaamme,
josta voitte tilata sopimushintaisia koulutuksia yrityksenne tarpeiden
mukaisesti, juuri teille sopivana ajankohtana.

Yhteistyö kanssamme ei sido tai velvoita teitä, mutta antaa rahanarvoisia etuja yrityksenne käyttöön.

Keskittämällä koulutuksenne meille, on koulutusten budjetointi, hankinta sekä järjestäminen huomattavasti kustannustehokkaampaa.

Halutessanne voimme myös räätälöidä yrityskohtaisia koulutuksia- sekä koulutuskokonaisuuksia.

Kuulostaako reilulta? -Hyvä, niin sen on tarkoituskin. Ota yhteyttä allaolevan painikkeen kautta ja tehdään koulutusten hankinnastanne entistä mutkattomampaa.

Miksi koulutuksien keskittäminen on kannattavaa?

  • Taloudellinen säästö: Sopimusasiakkuus mahdollistaa kiinteän, ennakkoon sovitun kustannustehokkaan hinnan koulutuksille, minkä johdosta koulutusten keskittäminen mahdollistaa koulutusten hankinnan edullisempaan hintaan kuin yksittäisten koulutusten ostaminen erikseen, useilta eri koulutusorganisaatioilta.

  • Helppo hallinta: Sopimusasiakkuuden avulla organisaatio voi hallita helposti koulutusten hankintaa yhdestä paikasta. Tämän johdosta yrityksen tai organisaation ei tarvitse käyttää aikaa yksittäisten koulutusten etsimiseen, neuvotteluun ja ostamiseen, vaan kaikki voidaan hoitaa keskitetysti.

  • Joustavuus: Sopimusasiakkuus mahdollistaa joustavuuden, kun yrityksen tai  organisaation tarpeet muuttuvat. Sopimusasiakkaanamme emme sido teitä sopimuksiin, vaan reilun pelin hengessä annamme vapauden valita teille parhaan tavan hankkia koulutuksia, jolloin sopimuksen voi mukauttaa organisaation muuttuviin tarpeisiin. Sopimuksemme tai sopimushintamme eivät sido tai velvoita teitä hankkimaan koulutuksia kauttamme, vaan antaa mahdollisuuden hankkia ja hallita koulutukset yrityksenne tai organisaationne henkilöstölle edullisesti, jolloin koulutuskustannukset ovat helpommin ennustettavissa.

  • Laadukkaat koulutukset: Sopimusasiakkuus mahdollistaa yrityksille ja organisaatioille laadukkaat koulutukset kustannustehokkasti ja tarpeitenne mukaisina, sillä sopimuskumppaninamme on helppoa keskustella koulutusten laadusta ja sisällöstä, jolloin koulutukset voidaan toteuttaa täysin vastaamaan yrityksenne tai organisaationne tarpeita.

  • Pitkäaikaiset yhteistyösuhteet: Sopimusasiakkainamme olevat yritykset ovat olleet mukanamme käytännössä alusta saakka ja se on meille suurin luottamuksen ja kunnioituksen osoitus, tekemästämme yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Olemme päässeet yhdessä sopimusasiakkaidemme kanssa kehittämään, koulutus- ja asiantuntijapalveluidemme avulla  asiakkaidemme työympäristöistä turvallisempia, pitkäjänteisesti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sopimusasiakkuus on erinomainen tapa hankkia koulutuksia, sillä se mahdollistaa taloudellisen säästön, helpon hallinnan, joustavuuden, laadukkaat koulutukset ja pitkäaikaiset yhteistyösuhteet.

Mitä koulutuksia hankkivat asiakkaamme ovat mieltä?