0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Ammattipätevyys

Suorita ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät netissä missä ja milloin vain, vaikka kotisohvalta käsin.

Ammattipätevyys direktiivikoulutukset netissä – Kaikista ammattipätevyysverkkokursseistamme saat Traficomin hyväksymän ammattipätevyysmerkinnän.

Ammattipätevyyskoulutuksen tavoitteena on ylläpitää ja kehittää kuljetusalan ammattilaisten ammattitaitoa jatkuvasti kehittyvässä ja muuttuvassa kuljetusympäristössä sekä antaa kuljettajille ajantasaista tietoa voimassa olevasta lainsäädännöstä.

Koulutuksia järjestetään joka arkipäivä sekä lauantaisin.

Sec And Safe Solutions Oy on Traficomin hyväksymä koulutuskeskus.

Erinomaiset ammattipätevyyskoulutukset

Asiakastyytyväisyys 4,8/5 (Arviointi 0-5)

5/5
Ammattipätevyys

Kaikki verkkokurssit pidetään

Ammattipätevyys verkkokursseillamme ei ole minimiosallistujamäärää. Vaikka verkkokurssille ilmoittautuisi lisäksesi vain yksi henkilö, verkkokurssit toteutuvat aina, joka arkipäivä ja lauantaisin.

Pääset suorittamaan kurssia heti, valvomon aukioloaikojen puitteissa.
Ma-To klo 08:00-22:00 ja Pe-La klo 08:00-16:00

Kaikista ammattipätevyys kursseistamme saat ammattipätevyysmerkinnän

Kaikista ammattipätevyysverkkokursseistamme saat Traficomin hyväksymän ammattipätevyysmerkinnän.

Ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinti tehdään aina koulutuspäivän päätteeksi, joten rekisteröinti näkyy sinulla jo seuraavana arkipäivänä.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Ammattipätevyys verkkokursseillamme on Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu – Laskutamme vain loppuun asti suoritetut kurssit.

Jos päätät keskeyttää kurssin mistä syystä tahansa, emme lähetä sinulle laskua kurssista. 

Edullinen tapa suorittaa direktiivipäivät

Suorita erinomainen ja laadukas ammattipätevyyden jatkokoulutus verkossa edullisesti ja vaivattomasti.
Kursseillamme rahoille saa vastinetta.

Ympäristöystävällinen

Verkkokurssi on ympäristöystävällinen tapa suorittaa koulutus. Ei enää turhaa ajelua koulutuspaikalle kun kurssin voi suorittaa vaikkapa kotoa käsin.

Monipuolinen tarjonta

Löydät tarjonnastamme kaikki vaaditut ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät, ylläpitääksesi linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyytesi voimassa.

Ammattipätevyyden uusiminen

Traficom uutisoi kesäkuun lopussa, että tuhansien kuorma-autonkuljettajien ammattipätevyys päättyy 10.9.2024. Uudistamalla ammattipätevyyden 10.9 mennessä, sen voimassaolo jatkuu 10.9.2029 saakka.

Lue aiheesta lisää tämän linkin kautta: Ammattipätevyyden uusiminen

New modern heavy truck isolated on white

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen ja suorita vaadittavat direktiivipäivät helposti ja vaivattomasti vaikka kotisohvalta käsin. Kaikista ammattipätevyyskoulutuksistamme saat Traficomin hyväksymän ammattipätevyysmerkinnän.

Verkkokurssin voit suorittaa valvomon aukioloaikana:

  • Ma – To klo 08:00 – 22:00 (Jos suoritat koko päivän kurssin, aloitus klo 15:00 mennessä)
  • Pe – La klo 08:00-16:00 (Verkkokurssin aloitus klo 09:00 mennessä)
Raskaiden ajoneuvojen tekninen turvallisuus

Miksi valita meidän koulutuksemme?

Hankkimalla koulutukset kauttamme, tuet suomalaista pienyritystä ja ammattitaitoa.

Mikä sai sitten minut kiinnostumaan kuljetusalasta ja raskaasta kalustosta? Tähän on helppo vastaus: Varusmiespalvelus. Sain ikimuistoisen vuoden ja sen sisältämien kokemuksien lisäksi sotilaskuljettajan koulutuksen ja kotiin vietäväksi lisää kirjaimia ajokorttiin ja ammattipätevyyden. Kannatti mennä!

Hienointa tässä on se, että nykyisin yrittäjänä saan yhdistää liikenneturvallisuuden ja kuljetusalan koulutukset ja tutustua mahtaviin ihmisiin.

Aleksi Korhonen, Yrittäjä.

Aleksi Korhonen, turvallisuusasiantuntija

Asiakkaidemme kokemuksia

Meille asiakkaidemme antamat koulutuspalautteet ovat äärimmäisen arvokkaita, koulutuspalveluidemme laadun kehittämiseksi. Asiakkaidemme antamat palautteet ovat sinulle myös erinomainen työkalu koulutuksen hankintapäätöstä tehdessäsi.

Julkaisemme kaikki saamamme palautteet rehellisesti sellaisenaan, jotta sinä saisit parhaat mahdollisuudet tehdä vertailua eri koulutusyritysten välillä.

Aivan loistava koulutus. Ihan voin tunnustaa että valitsin tämän kurssin lähinnä edullisen hinnan takia eikä odotukset olleet korkealla, varsinkaan kun kyseessä oli etäkoulutus. Ajattelin että netistä löytyneet kehuvat arviot on taas niitä mitä on valittu parhaista palautteista, mutta olin niin väärässä.

Mukavan interaktiivinen koulutus ja aktivoi myös osallistujia. Aihe on niin mielenkiintoinen, että sitä voisi opiskella jopa useammankin päivän kerrallaan.

Aion suositella koulutusta myös muille yrityksessämme koska kaikki sujui mallikkaasti.

Viiden vuoden väleinhän näitä koulutuksia täytyy käydä joten aika voi tehdä tepposet muistoille, mutta tähänastisista koulutuksista joihin olen osallistunut tämä on ollut miellyttävin ja antoisin.

Usein kysytyt kysymykset

Ammattipätevyyskoulutuksien hankkiminen, suorittaminen ja ammattipätevyysmerkinnän rekisteröiminen saattaa herättää kysymyksiä, koulutuksia hankkiessasi. Olemme koostaneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, auttaaksemme sinua.

Huomioithan, että vastaukset perustuvat viranomaisten ja ammattipätevyydestä ohjeistavien asiantuntijatahojen tulkintoihin.

1. Valitse haluamasi koulutus listalta.
2. Ilmoittaudu koulutukseen Kuljettaja.fi -sivuillamme.
3. Saat tilausvahvistuksen kun olemme käsitelleet tilauksesi. Saat osallistumisohjeet- ja tunnukset verkkokurssin suorittamiseksi sähköpostiisi. Jos tilasit koulutuksen jollekkin toiselle, lähetetään osallistujaohjeet osallistujalle.
4. Aloita verkkokurssin suorittaminen kirjautumalla sisään oppimisympäristöön.
5. Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä tai kahtena peräkkäisenä päivänä.

Kyllä voit. Osallistuminen ei välttämättä vaadi kokonaista työpäivää vaan koulutuksen voi suorittaa myös kahdessa osassa, kahtena peräkkäisenä päivänä/iltana.

Kurssille osallistuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella.

Lainsäädäntö edellyttää myös reaaliaikaisen vuorovaikutuksen koulutettavaan. Tämän vuoksi verkkokurssille osallistuaksesi sinulta vaaditaan puhelinnumero sekä puhelimeen asennettu WhatsApp- tai Signal-sovellus. Näin koulutettava sekä valvomosta käsin työskentelevä ammattipätevyyskoulutuksen valvoja voivat olla tarvittaessa yhteydessä toisiinsa kurssin aikana. Lisäksi käytössä on Chat-palvelu.

Saat ohjeistuksen sekä tunnukset verkkokurssin suorittamiseksi heti ilmoittautumisen jälkeen. Kannattaa tarkastaa myös sähköpostin roskapostikansio. Jos tunnuksia ei edelleenkään löydy, olethan yhteydessä Kuljettaja.fi -valvomoon puh. +358 40 670 2976, email [email protected] tai asiakaspalveluumme.

Ammattipätevyyskoulutuksemme maksavat 79,00€ +alv sekä ammattipätevyyden rekisteröinnistä veloitettavan viranomaiskulun 11,5€ (alv. 0) verran.

Tavaraliikenteen ammattipätevyys koskee lähtökohtaisesti kaikkia C1- tai C-luokan ajo-oikeuden omaavia henkilöitä. Säädöksissä on toki muutamia poikkeuksia, esim. henkilökohtaiset ovat sallittuja ilman ammattipätevyyttä.

Henkilöliikenteen ammattipätevyys koskee lähtökohtaisesti kaikkia D- ja D1-luokan ajo-oikeuden omaavia henkilöitä.

Ammattipätevyyttä ei vaadita seuraavissa tapauksissa:

  • Ajoneuvoa käytetään oppilaitoksen tai viranomaisen ajoissa.
  • Ajoneuvon suurin sallittu rakenteellinen nopeus on korkeintaan 45 km/h.
  • Ajoneuvoa koeajetaan.
  • Ajoneuvoa siirretään esimerkiksi katsastamisen, korjaamisen, siivouksen tai tankkauksen yhteydessä.
  • Linja-autoa käytetään yksityisesti ei-kaupallisiin henkilökuljetuksiin niin että kyydissä olevat ovat kaikki samasta taloudesta ja jokin heistä omistaa ajoneuvon. D1-luokan linja-autossa saa oman talouden ulkopuolelta olla lisäksi korkeintaan 3 henkilöä.
  • Ajoneuvolla kuljetetaan laitteita tai materiaaleja, joita kuljettaja omassa työssään itse käyttää, eikä ajoneuvon kuljettaminen ole kuljettajan päätoimi.
  • Ajoneuvolla kuljetetaan vähäisiä määriä omia tuotteita, joita kuljettaja myy yhdessä tietyssä paikassa, eikä ajoneuvon kuljettaminen ole kuljettajan päätoimi.
  • Ajoneuvoa käytetään yksityisesti ei-kaupallisiin tavarakuljetuksiin.

Yksi koulutus viidestä on oltava Ennakoivan ajon koulutus. Muiden koulutusten aiheet voivat olla mitä tahansa, kunhan kouluttaja on Traficomin valtuuttama.

 

Ammattipätevyys on voimassa viisi (5) vuotta.
Ammattipätevyyttä ylläpidetään suorittamalla ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä, viiden vuoden jaksoissa yhteensä 35h.
Käytännössä tämä vastaa viittä 7h kestävää koulutuspäivää.

Voit tarkastaa omat ammattipätevyystietosi Traficomin Oma asioiti palvelusta. Pääset palveluun tämän linkin kautta:

Oma asiointi – Traficom

Ei hätää. Käymällä viisi ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivään, joista yksi on ennakoivan ajon koulutus, saadaan ammattipätevyys voimaan.

Ammattipätevyyden ylläpitämiseksi tai uudelleen voimaan saattamiseksi on suoritettava jatkokoulutus.

Mikäli ammattipätevyys on voimasssa molempiin kuljetusmuotoihin (henkilö-/ tavaraliikenne) ammattipätevyyttä voi ylläpitää molempiin kuljetusmuotoihin suorittamalla 35 tunnin jatkokoulutuksen 5 vuoden aikana.

Ammattipätevyyden koulutukset voi ja monesti maksaakin työnantaja, varsinkin kuljetusalan tehtävissä.
Voit myös maksaa ammattipätevyyden koulutuspäiviä myös itse, jos esim. työsi ei edellytä ammattipätevyyden ylläpitämistä.

Voit olla yhteydessä kuljettaja.fi -verkkooppimisympäristön asiakaspalveluun alla näkyvin yhteystiedoin:

puh. +358 40 670 2976 (ppm/pvm)

email. [email protected]

Kyllä voit. Traficom rajoittaa vain valvomattomien verkkokoulutusten suoritusmääriä, joita voi olla vain kaksi koulutusta viidestä. Meidän tarjoamat ammattipätevyyden jatkokoulutukset ovat kaikki valvottuja etäkoulutuksia. Voit suorittaa siis kaikki viisi koulutuspäivää kuljettaja.fi -palvelussa.