0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Ensiapukoulutus

Ensiapukurssi netissä

Asiakastyytyväisyys 4,8/5 (Arviointi 0-5)

5/5

Ensiapukoulutukset verkkokursseina. Nyt sinulla on mahdollisuus oppia, ylläpitää ja kehittää tärkeitä ensiaputaitoja omassa tahdissa ja mukavasti omalta laitteeltasi käsin. Juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Verkkokurssimme ovat suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat suorittaa koulutuksen joustavasti oman aikataulunsa mukaan. Ei enää tarvitse järjestää kalenteria uudelleen päästäkseen paikan päälle koulutukseen – nyt voit suorittaa ensiapukurssin missä ja milloin tahansa.

Kurssimme ovat laadukkaita ja opettavaisia. Kurssin aikana opit tärkeitä ensiaputaitoja, joita voit soveltaa arkipäivän tilanteissa.

Koulutuksemme ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, ja sen ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin

Verkkokurssimme toteutetaan yhteistyössä Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa.

Ensiapukoulutukset verkkokursseina

Suorita ajasta ja paikasta riippumatta

Voit suorittaa EA-kurssin verkkokurssina juuri silloin, kun se se sinulle parhaiten sopii.

Voit edetä omaan tahtiin verkkokurssilla.

Verkkokurssi on käytettävissäsi kolme kuukautta, kurssin ostamisesta.

Verkkokurssit käytettävissäsi 24/7

Monipuoliset maksutavat

Jos koulutuksen maksajana on yritys, voit maksaa ensiapukoulutuksen verkkolaskuna tai sähköpostitse.

Yksityishenkilöille maksutapana on kätevä verkkopankkimaksu.

Ostettuasi verkkokurssin saat ohjeistuksen sekä tunnukset kurssin suorittamista varten sähköpostiisi heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi ja pääset aloittamaan verkkokurssin suorittamisen.

Pätevyys voimassa heti

Saat verkkokurssin suoritettuasi ensiapupätevyyden voimaan heti. Voit halutessasi tulostaa todistuksen suoritetusta koulutuksesta, verkkokurssin päätteeksi.

Todistus on voimassa kolme (3) vuotta koulutuksen suorittamisesta.

Tervetuloa kokemaan laadukas ja opettavainen kurssi netissä!

Edullinen tapa suorittaa kurssi

Suorita erinomainen ja edullinen kurssi verkossa edullisesti ja vaivattomasti.
Kursseillamme rahoille saa vastinetta.

Ympäristöystävällinen

Verkkokurssi on ympäristöystävällinen tapa suorittaa koulutus. Ei enää turhaa ajelua koulutuspaikalle kun kurssin voi suorittaa vaikkapa kotoa käsin.

Suomalaista osaamista

Koulutuksemme ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset.

Hankkimalla kurssin kauttamme, tuet suomalaista pienyritystä ja ammattitaitoa.

Miksi valita meidän ensiapukoulutukset?

Ensiaputaito on tärkeä kansalaistaito, jonka jokainen voi oppia. Minulle opitut ensiaputaidot tuovat mielenrauhaa ja varmuutta ensiaputilanteissa. Oppimieni taitojen avulla pystyn toimimaan, jos jotain sattuu ja harvemminhan ne tapaturmat ja onnettomuudet sattuvat ”kello kaulassa”.

Me usein harjoittelemme ensiaputaitoja ajatuksella: ”Toivottavasti näitä taitoja ei joudu ikinä käyttämään.” Mikä on täysin inhmillinen lähestymistapa aiheeseen. Valitettavasti kuitenkaan ensiaputaidot, kuten ei monet muutkaan taidot pysy yllä, jos niitä ei säännöllisesti harjoittele.

Olen itse työskennellyt yli 12-vuotta turvallisuuden parissa ja vaikka olen työni puolesta kohdannut haastavia ensiaputilanteita, pidän ensiapuosaamistani yllä säännöllisesti, koska mikään ei ole tärkeämpää kuin taito, jonka avulla voit parhaimmillaan pelastaa sinulle tärkeän ihmisen hengen.

Tiesitkö, että työnantajalla on työturvallisuuslain mukaan velvollisuus huolehtia ensiapuvalmiuden  järjestämisestä työpaikalla?
Hoidetaan velvollisuudet kuntoon yhdeltä istumalta.

Aleksi Korhonen, Yrittäjä.

Aleksi Korhonen, turvallisuusasiantuntija
Ensiaputaitojen oppiminen on erittäin tärkeä taito meille kaikille, sillä onnettomuudet ja sairaskohtaukset voivat tapahtua kenelle tahansa ja missä tahansa. Siksi on hyvä ylläpitää omaa osaamista ensiapu- ja onnettomuustilanteiden kohtaamiseen ja niissä toimimiseen ja yksi tapa varautua niihin on opiskella ensiaputaitoja verkossa.
 
Merkittävä hyöty verkossa järjestettävässä koulutuksessa on se, että verkossa järjestettävä kurssi on usein edullisempi kuin perinteiset lähiopetuksena pidettävät kurssit joissa syntyy tiloihin, matkoihin ja koulutuksen järjestämiseen liittyviä kustannuksia.
 
Verkkokursseihimme pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan alta. Voit myös jättää tarjouspyynnön lähiopetuksena toteutettaviin kursseihin alta, pyydä tarjous painikkeesta.

Asiakkaidemme kokemuksia

Meille asiakkaidemme antamat koulutuspalautteet ovat äärimmäisen arvokkaita, koulutuspalveluidemme laadun kehittämiseksi. Asiakkaidemme antamat palautteet ovat sinulle myös erinomainen työkalu koulutuksen hankintapäätöstä tehdessäsi.

Julkaisemme kaikki saamamme palautteet rehellisesti sellaisenaan, jotta sinä saisit parhaat mahdollisuudet tehdä vertailua eri koulutusyritysten välillä.

Hyvä ja selkeä toteutus.

Erittäin hyvä ja kattava verkkokurssi. Suuri plussa että voi suorittaa verkkokurssina omaan tahtiin, vaikkapa yhden aihe-alueen kerrallaan. Sisältö, tehtävät ja videot erittäin hyviä ja antaa varmasti paljon varmuutta ensiaputilanteissa toimimiseen. Voin suositella kaikille, ehdottomasti paras EA-koulutus jonka olen käynyt.

Erinomainen verkkokurssi. Ehdottomasti plussaa siitä, että pystyi omassa tahdissa suorittamaan.

Ensiapukoulutus
Usein kysytyt kysymykset

EA-kurssin hankkiminen, suorittaminen ja pätevyyden hankkiminen saattaa herättää kysymyksiä, koulutuksia hankkiessasi. Olemme koostaneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, auttaaksemme sinua.

Huomioithan, että vastaukset perustuvat viranomaisten ja ammattipätevyydestä ohjeistavien asiantuntijatahojen tulkintoihin.

  1. Valitse haluamasi ensiapukoulutus listalta.
  2. Täytä pyydetyt tiedot kassalla ja valitse haluamasi maksutapa.
  3. Saat tilausvahvistuksen kun olemme käsitelleet tilauksesi. Jos tilasit koulutuksen itsellesi, saat osallistumisohjeet- ja tunnukset verkkokurssin suorittamiseksi sähköpostiisi. Jos tilasit koulutuksen jollekkin toiselle, lähetetään osallistujaohjeet osallistujalle.
  4. Aloita verkkokurssin suorittaminen kirjautumalla sisään oppimisympäristöön.
  5. Voit keskeyttää kurssin halutessasi ja jatkaa myöhemmin.

Kyllä voit. Voit suorittaa kurssin yhdeltä istumalta tai vaikkapa osissa, haluamaasi tahtiin. Jos suoritat kurssin osissa, pääset jatkamaan siitä mihin aiemmin kurssin osalta jäit.

Kurssioikeutesi on voimassa kolme (3) kuukautta kurssin hankkimisesta, jonka aikana kurssi tulee suorittaa loppuun saakka.

Ensiavun tavoite on estää vammojen paheneminen ja uusien vammojen syntyminen. Jokaisella on velvollisuus auttaa ja antaa apua taitojensa mukaan. Terveydenhuollon ammattihenkilöillä on erityinen velvollisuus osallistua ensiavun ja ensihoidon antamiseen.

Lain mukaan työpaikalla tulee jokaisessa työvuorossa ja työkohteessa olla vähintään 5 %:lla voimassaoleva ensiapukoulutus. Joillain työpaikoilla ensiapukoulutus on myös työskentelyn edellytys.

Työpaikan ensiapuvalmius tarkoittaa sitä että, työpaikalla on sen olosuhteisiin nähden riittävästi ensiaputaitoisia henkilöitä, ensiapuvarustus sekä toimintaohjeet onnettomuustilanteiden varalta.

Työturvallisuuslain mukaan työnantajan on huolehdittava työntekijöiden ja muiden työpaikalla olevien henkilöiden ensiavun järjestämisestä.

Verkkokurssimme ei ole SPR:n koulutuksia, joten koulutuksesta ei saa heidän tavaramerkkinsä alaista korttia. Koulutuksesta saat ensiaputodistuksen, jonka avulla voit todentaa suorittaneesi ensiapukoulutuksen.

Saat ohjeistuksen sekä tunnukset verkkokurssin suorittamiseksi heti kun olemme käsitelleet tilauksesi. Lähtökohtaisesti tunnuksien saaminen vie n. 15-30min. Saat tunnukset viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Käsittelemme tilauksia klo 07:00-23:00 välisenä aikana.

Ensiapukurssi on voimassa kolme (3) vuotta koulutuksen suorittamisesta.

Verkkokurssimme täyttävät verottajan edellytykset koulutusvähennykseen oikeuttavasta koulutuksesta.

Edellytykset koulutusvähennykselle:

  • Koulutukset ovat vuorovaikutteisia
  • Suorittaja aktivoidaan etenemään koulutuksessa
  • Suorittajan oppimista seurataan

Voit tutustua koulutusvähennykseen verottajan sivuilta:

Vero.fi -Koulutusvähennys

Pidätämme oikeuden muutoksiin sekä tietojen oikeellisuuteen.

 

Ensiaputaidot ovat tärkeitä kansalaistaitoja ja kuka tahansa voi käydä ensiapukurssin. Ensiapua vaativa tilanne voi tulla yllättäen ja omien ensiaputaitojen ylläpitäminen edesauttaa tilanteessa toimimista.

Koulutuksen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, ja sen ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin.

Huomioithan että kyseessä ei ole SPR:n tuotemerkin alainen koulutus.