Ensiapukoulutukset

ensiapuverkkokurssi.fi

Ensiapukoulutus verkkokurssina

Tervetuloa tutustumaan uuteen ja innovatiiviseen tapaan suorittaa ensiapukoulutus verkkokursseina! Nyt sinulla on mahdollisuus oppia, ylläpitää ja kehittää tärkeitä ensiaputaitoja omassa tahdissa ja mukavasti omalta laitteeltasi käsin. Juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Verkkokurssimme ovat suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat suorittaa ensiapukoulutuksen joustavasti oman aikataulunsa mukaan. Ei enää tarvitse järjestää kalenteria uudelleen päästäkseen paikan päälle koulutukseen – nyt voit suorittaa ensiapukurssin missä ja milloin tahansa.

Kurssimme ovat laadukkaita ja opettavaisia. Kurssin aikana opit tärkeitä ensiaputaitoja, joita voit soveltaa arkipäivän tilanteissa.

Suorita ajasta ja paikasta riippumatta

Voit suorittaa ensiapukoulutuksen verkkokurssina juuri silloin, kun se se sinulle parhaiten sopii.

Voit edetä omaan tahtiin verkkokurssilla.

Verkkokurssi on käytettävissäsi kolme kuukautta, kurssin ostamisesta.

Verkkokurssit käytettävissäsi 24/7

Monipuoliset maksutavat

Yrityksille maksutapoina on verkkolasku sekä sähköpostilasku.

Yksityishenkilöille maksutapana kätevä verkkopankkimaksu.

Ostettuasi verkkokurssin, saat ohjeistuksen sekä tunnukset kurssin suorittamista varten sähköpostitse heti kun olemme käsitelleet tilauksesi ja pääset suorittamaan verkkokurssia.

Pätevyys voimassa heti

Saat verkkokurssin suoritettuasi ensiapupätevyyden voimaan heti. Voit halutessasi tulostaa todistuksen suoritetusta koulutuksesta, verkkokurssin päätteeksi.

Ensiapukoulutus on voimassa kolme (3) vuotta koulutuksen suorittamisesta.

Tervetuloa kokemaan laadukas verkkokurssi!


Ensiapukoulutuksemme ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, ja sen ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin

Verkkokurssimme toteutetaan yhteistyössä Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa.

voit suorittaa vaikka puhelimella

Voit suorittaa verkkokurssin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Helppoa, eikö?

Monipuolinen tarjonta

Löydät kauttamme monipuolisen tarjonnan verkkokursseja ensiapuun. Oli sitten tarpeesi 4h, 8h tai 16h ensiapu kurssi tai vaikkapa sähköalan ammattilaisille suunnattu verkkokurssi, meiltä löydät ne kaikki.

Ensiapu verkkokurssi

kustannustehokas tapa opiskella

Suorita erinomainen ja laadukas ensiapukoulutus verkossa edullisesti ja vaivattomasti.
Kursseillamme rahoille saa vastinetta.

Helppokäyttöisyyys

Verkkokurssin suorittamiseksi et tarvitse tietotekniikan mustaa vyötä. Kursseillemme on helppo osallistua ja me autamme sinua mielellämme!

Aleksi Korhonen - Turvallisuusasiantuntija

Ensiaputaito on tärkeä kansalaistaito, jonka jokainen voi oppia. Minulle opitut ensiaputaidot tuovat mielenrauhaa ja varmuutta ensiaputilanteissa. Oppimieni taitojen avulla pystyn toimimaan, jos jotain sattuu ja harvemminhan ne tapaturmat ja onnettomuudet sattuvat ”kello kaulassa”.

Me usein harjoittelemme ensiaputaitoja ajatuksella: ”Toivottavasti näitä taitoja ei joudu ikinä käyttämään.” Mikä on täysin inhmillinen lähestymistapa aiheeseen. Valitettavasti kuitenkaan ensiaputaidot, kuten ei monet muutkaan taidot pysy yllä, jos niitä ei säännöllisesti harjoittele.

Olen itse työskennellyt yli 12-vuotta turvallisuuden parissa ja vaikka olen työni puolesta kohdannut haastavia ensiaputilanteita, pidän ensiapuosaamistani yllä säännöllisesti, koska mikään ei ole tärkeämpää kuin taito, jonka avulla voit parhaimmillaan pelastaa sinulle tärkeän ihmisen hengen.

Aleksi Korhonen

Yrittäjä

Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkokursseista

Jos kysymykseesi ei löydy vastausta alta, olethan meihin yhteydessä esim. livechatin kautta.

  1. Valitse haluamasi ensiapukoulutus listalta.
  2. Täytä pyydetyt tiedot kassalla ja valitse haluamasi maksutapa.
  3. Saat tilausvahvistuksen kun olemme käsitelleet tilauksesi. Jos tilasit koulutuksen itsellesi, saat osallistumisohjeet- ja tunnukset verkkokurssin suorittamiseksi sähköpostiisi. Jos tilasit koulutuksen jollekkin toiselle, lähetetään osallistujaohjeet osallistujalle.
  4. Aloita verkkokurssin suorittaminen kirjautumalla sisään oppimisympäristöön.
  5. Voit keskeyttää kurssin halutessasi ja jatkaa myöhemmin.

Jos tarvitset apua verkkokurssin suorittamiseen tai hankintaan liittyen, olethan yhteydessä meihin.

Kyllä voit. Voit suorittaa kurssin yhdeltä istumalta tai vaikkapa osissa, haluamaasi tahtiin. Jos suoritat kurssin osissa, pääset jatkamaan siitä mihin aiemmin kurssin osalta jäit.

Kurssioikeutesi on voimassa kolme (3) kuukautta kurssin hankkimisesta, jonka aikana kurssi tulee suorittaa loppuun saakka.

Ensiavun tavoite on estää vammojen paheneminen ja uusien vammojen syntyminen. Jokaisella on velvollisuus auttaa ja antaa apua taitojensa mukaan. Terveydenhuollon ammattihenkilöillä on erityinen velvollisuus osallistua ensiavun ja ensihoidon antamiseen.

Lain mukaan työpaikalla tulee jokaisessa työvuorossa ja työkohteessa olla vähintään 5 %:lla voimassaoleva ensiapukoulutus. Joillain työpaikoilla ensiapukoulutus on myös työskentelyn edellytys.

Työpaikan ensiapuvalmius tarkoittaa sitä että, työpaikalla on sen olosuhteisiin nähden riittävästi ensiaputaitoisia henkilöitä, ensiapuvarustus sekä toimintaohjeet onnettomuustilanteiden varalta.

Työturvallisuuslain mukaan työnantajan on huolehdittava työntekijöiden ja muiden työpaikalla olevien henkilöiden ensiavun järjestämisestä.

Koulutuksemme ei ole SPR:n koulutus, joten koulutuksesta ei saa heidän tavaramerkkinsä alaista korttia. Koulutuksesta saat ensiaputodistuksen, jonka avulla voit todentaa suorittaneesi ensiapukoulutuksen.

Saat ohjeistuksen sekä tunnukset verkkokurssin suorittamiseksi heti kun olemme käsitelleet tilauksesi. Käsittelemme tilauksia klo 07:00-23:00 välisenä aikana.

Ensiapukurssi on voimassa kolme (3) vuotta koulutuksen suorittamisesta.

Verkkokurssimme täyttävät verottajan edellytykset koulutusvähennykseen oikeuttavasta koulutuksesta.

Edellytykset koulutusvähennykselle:

  • Koulutukset ovat vuorovaikutteisia
  • Suorittaja aktivoidaan etenemään koulutuksessa
  • Suorittajan oppimista seurataan

Voit tutustua koulutusvähennykseen verottajan sivuilta:

Vero.fi -Koulutusvähennys

Pidätämme oikeuden muutoksiin sekä tietojen oikeellisuuteen.

Ensiaputaidot ovat tärkeitä kansalaistaitoja ja kuka tahansa voi käydä ensiapukurssin. Ensiapua vaativa tilanne voi tulla yllättäen ja omien ensiaputaitojen ylläpitäminen edesauttaa tilanteessa toimimista.

Koulutuksen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, ja sen ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin.

Huomioithan että kyseessä ei ole SPR:n tuotemerkin alainen koulutus.

Ensiapukoulutus verkossa - varmista taitosi hätätilanteessa

Ensiaputaitojen oppiminen on erittäin tärkeä taito meille kaikille, sillä onnettomuudet ja sairaskohtaukset voivat tapahtua kenelle tahansa ja missä tahansa. Siksi on hyvä ylläpitää omaa osaamista ensiapu- ja onnettomuustilanteiden kohtaamiseen ja niissä toimimiseen, ja yksi tapa varautua niihin on opiskella ensiaputaitoja verkossa.

Merkittävä hyöty verkossa järjestettävässä ensiapukoulutuksessa on se, että verkossa järjestettävä ensiapukoulutus on usein edullisempi kuin perinteiset lähiopetuksena pidettävät kurssit joissa syntyy tiloihin, matkoihin ja koulutuksen järjestämiseen liittyviä kustannuksia.
cpr 5805345 1280

Kouluta yrityksesi henkilöstö helposti

Tiesitkö että työnantajalla on työturvallisuuslain mukaan velvollisuus huolehtia ensiavun järjestämisestä työpaikalla?
Hoidetaan velvollisuudet kuntoon yhdeltä istumalta.

Voit tilata verkkokurssit koko henkilöstöllesi soittamalla meille: 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai jättämällä tarjouspyynnön allaolevalla lomakkeella.

Ammattilaisten suunnittelemat ja toteuttamat kurssit

Ensiapukoulutuksemme ovat ensihoitoalan ammattilaisten suunnittelemia ja toteuttamia. Heidän kokemuksensa ja ammattitaitonsa varmistavat sen, että verkkokurssi sisältää ajantasaisen ja käytännöllisen tiedon, joka auttaa sinua oppimaan toimimaan tehokkaasti hätätilanteessa.

Jos haluat oppia ensiaputaitoja verkossa, kannattaa valita kurssi, jonka ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ammattilaiset, saadaksesi luotettavaa ja ajantasaista tietoa.

Suomalaista osaamista

Hankkimalla ensiapukoulutus verkkokurssit kauttamme, tuet samalla suomalaista pienyritystä ja suomalaista osaamista.

Yritykset ovat tärkeä yhteiskunnan perusta ja ne luovat uutta toimintaa ja työtä sekä tuottavat hyvinvointia yhteiskunnalle.

Koemme että yritysten toiminnalla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus.

Hyödyllistä tietoa ensiapuun

Ensiapulaukku

Millaisia tarvikkeita ensiapulaukussa tulisi olla? Miten hankkia tarkoituksenmukainen ensiapulaukku kotiin, autoon, mökille, työpaikalle tai harrastuksiin?

 Tutustu artikkeliimme aiheesta!

Sydäniskuri

Miten sydäniskuria käytetään? Mistä löydän lähimmän sydäniskurin? Tutustu artikkeliimme aiheesta!

Haluaisitko tarjouksen verkkokursseista yrityksellesi? - Jätä yhteydenottopyyntö

Sec And Safe Solutions Oy tuottaa koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen liittyen ja koulutammekin yli 3000 henkilöä vuodessa.

Hankkimalla verkkokurssit kauttamme, tuet samalla suomalaisen pienyrityksen toimintaa ja tuet samalla suomalaista osaamista.