0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Tervetuloa Turvacastiin – podcastiin, jossa pureudutaan syvällisesti ajankohtaisiin ja kiehtoviin teemoihin.

Tutustumme turvallisuuteen ja sen tekijöihin, syvennymme työhyvinvoinnin ja jaksamisen haasteisiin, pohdimme yrittäjyyden kiehtovaa maailmaa, ja jaamme tarinoita tavoitteiden saavuttamisesta sekä opetuksia epäonnistumisista. Turvacastissa keskiössä ovat kuitenkin ihmiset – heidän ainutlaatuiset tarinansa, kokemuksensa ja ajatuksensa.

Liity seuraamme matkalle, joka tarjoaa paitsi tietoa ja oivalluksia, myös inspiraatiota ja voimaa arjen haasteisiin. Tervetuloa kuuntelemaan, oppimaan ja inspiroitumaan Turvacastin parissa!

Aleksi Korhonen - Turvallisuusasiantuntija

Turvacast eri alustoilla

Ota meidät kuunteluun suosikkialustallasi. Muistathan myös painaa seuraa/tilaa -painiketta sekä jättää arvostelun podista. Löydät meidät myös instagramista, otathan tilit seurantaan!
 
Turvacastin löydät seuraavilta alustoilta:
 

 

Turvacast sosiaalisessa mediassa:

Mistä kaikki sai alkunsa?

Olen aina rakastanut kuulla ihmisten tarinoita sekä lukea elämänkertoja. Olen kuullut useita tarinoita, joiden kuulemisen jälkeen olen pohtinut itsekseni, voisipa muutkin kuulla tämän tarinan ja inspiroitua siitä, kuten minäkin.

Kuuntelen itse aktiivisesti podcasteja ja olen aina halunnut päästä jakamaan hyviä tarinoita, opetuksia ja oivalluksia myös muille. Olikin melko luontevaa lähteä tekemään podcastia minua kiinnostavista aiheista.

Aleksi Korhonen, Host.

Aleksi Korhonen, turvallisuusasiantuntija

Turvacast mediassa

Turvacast on ollut esillä muissakin podcasteissa, Youtubessa sekä sosiaalisessa mediassa.
 
Katso vierestä ALFALAND -podcastin YouTube video, jossa kävin Arttu Nymanin vieraana kertomassa turvallisuudesta, turvallisuuskoulutuksista ja henkilöbrändäyksestä.
 
Podcast vierailut
 

 

Etsitkö vierasta podcastiisi tai kaipaatko asiantuntijaa kommentoimaan ajankohtaista, turvallisuuteen liittyvää aihetta? Tulen mielelläni vieraaksi. Ole minuun yhteydessä sähköpostitse aleksi.korhonen (at) secandsafe.fi ja sovitaan vierailusta/haastattelusta.