Usein kysyttyä

YLEISTÄ KOULUTUKSEN SUORITTAMISESTA

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos jokin asia jäi mietityttämään, asiakaspalvelumme tavoitat livechatista, sähköpostitse sekä puhelimitse.

Ole yhteydessä meihin, autamme sinua mielellämme kaikkiin koulutuksiin liittyvissä kysymyksissäsi.

Milloin voin suorittaa koulutuksen Sec And Safe Academyssä?

Academyssä tarjoamamme koulutukset ovat pääsääntöisesti verkkokoulutuksia- ja verkkokursseja, joten koulutuksen voit suorittaa tilauksessa ilmoitettuna ajankohtana etänä.

Tarjonnastamme löydät myös lähikoulutuksena työturvallisuuskorttikoulutuksen sekä järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen.

Saako koulutuksistanne ammattipätevyysmerkinnän?

Koulutuksistamme on mahdollista saada kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyysmerkintä. Huomioithan koulutusta varatessasi että kaikki koulutuksemme eivät ole ammattipätevyysmerkinnän sisältäviä koulutuksia. Varmistathan koulutuksen ajankohtaa valitessasi, että koulutuksen perässä lukee “AMP”, jolloin kyseessä on ammattipätevyyskoulutus.

Koulutuksen voi myös suorittaa ilman ammattipätevyysmerkintää.

Voit lukea lisää ammattipätevyysmerkinnästä täältä: Ammattipätevyysmerkintä

Paljonko ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinti maksaa?

Ammattipätevyysmerkinnästä veloitamme koulutuksen hinnan lisäksi 15,00€ + alv 24%.
Traficom ei veloita erillisiä kustannuksia koulutukseen osallistujalta ammattipätevyysmerkinnästä.

Jos olet valinnut maksutavaksi verkkolaskun tai sähköpostilaskun yritykselle, laskutetaan ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinti koulutuksen laskuttamisen yhteydessä.

Jos olet valinnut maksutavaksi yksityishenkilön verkkomaksun, laskutetaan ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinti sinulta erikseen sähköpostitse lähetettävällä laskulla.

Käykö koulutustarjonnastanne löytyvä työturvallisuuskortti kaikkialle?

Työturvallisuuskortti

Kouluttamamme työtuvallisuuskortti on työturvallisuuskeskuksen hallinnoima tuote. Kyseessä on siis perinteinen vihreä kortti, josta voit lukea lisää osoitteesta http://tyoturvallisuuskortti.fi

Voinko tilata koulutuksen yritykseni työntekijälle hänen puolestaan tai yrityksemme laskuun?

Tilauksen yhteydessä voit kirjata osallistujan tiedot lisätiedot kenttään. Tilauksen maksutavan valinnan yhteydessä voit valita maksutavaksi verkkolaskun sekä sähköpostilaskun yritykselle.

Yksityishenkilöille maksutapana toimii verkkomaksu. Palveluntarjoajana toimii Bluecommerce, Verifone.

Miten koulutus suoritetaan Sec And Safe Academyn kautta?

Koulutuksemme suoritetaan verkkokoulutuksina. Koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun koulutukseen sähköpostitse joka sisältää linkin koulutukseen sekä opiskelumateriaalit.

Huom! Tarkkaile myös roskapostiasi. Viesti saattaa linkin ja liitteiden takia päätyä myös sähköpostisi roskapostikansioon.

Tentin suorittaminen työturvallisuuskorttikoulutuksessa

Työturvallisuuskorttikoulutukseen kuuluu päivän päätteeksi suoritettava tentti. Tentti suoritetaan erillisen linkin kautta jonka saat kouluttajalta ennen tentin suorittamista.

Minulla on lukihäiriö, voinko saada lisää aikaa tentin suorittamiseen?

Kyllä voit. Ilmoita kouluttajalle jos sinulla on oppimiseen liittyviä vaikeuksia (Lukihäiriö tms) Kouluttajamme auttavat sinua mielellään. Meidän koulutuksissa kaveria ei jätetä.

Voinko keskeyttää verkkokoulutuksen ja jatkaa myöhemmin?

Et voi. Koulutuksemme järjestetään webinaarikoulutuksina vuorovaikutteisesti ja tarjoamissamme koulutuksissa on läsnäolovelvollisuus. Jos keskeytät koulutuksen, joudut osallistumaan seuraavaan avoimeen koulutukseen. Tutustu myös tilaus- ja toimitusehtoihimme ennen tilauksen suorittamista. Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokurssit joita tarjoamme verkko-oppimisympäristömme kautta ovat omaan tahtiin tehtäviä koulutuskokonaisuuksia. Näissä voit edetä omaan tahtiisi.

Millaisella laitteella voin osallistua koulutukseen?

Koulutukseen voi osallistua tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Osallistuaksesi tarvitset internet-yhteyden.
Verkkokoulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla toimiva mikrofoni sekä kamera.

Miksi verkkokoulutuksen kuva on hidas ja ääni pätkii?

Käytettävissäsi olevan internet-yhteyden nopeus vaikuttaa kuvan ja äänen toistettavuuteen. Suosittelemme käyttämään käytössäsi olevan selaimen uusinta versiota. Suosittelemme selaimeksi Google Chromea.
Jos sinulla kameran kuva päällä, voit laittaa kameran pois päältä joka saattaa vähentää verkkoyhteytesi kuormitusta.

Minkä sovelluksen kautta verkkokoulutukset ja webinaarit järjestetään?

Käytämme verkkokoulutuksissamme ja webinaareissa alustana zoomia. Ohjeet zoomin käyttöönottoon ja käyttämiseen löydät täältä: Zoom-ohje koulutukseen osallistuvalle

Voinko saada koulutuksen jälkeen todistuksen?

Kyllä voit. Kouluttajamme kirjoittavat koulutuksistamme todistuksen, hyväksytyn suorituksen jälkeen.

Työturvallisuuskorttikoulutuksesta saat väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa neljä viikkoa koulutuksen suorittamispäivästä eteenpäin.

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksesta saat todistuksen, jolla voit hakea hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi poliisilta. Kertauskoulutuksesta saatu todistus on voimassa kuusi (6) kuukautta.
Huomioithan ilmoittautuessasi kertauskoulutukseen, että ennen 1.3.2007 suoritettu peruskoulutuksesi vanhenee, jos korttisi voimassaolo ehtii päättyä ennen uuden hyväksynnän hakemista. Jos korttisi voimassaolo päättyy ennen uuden hyväksynnän hakemista, sinun tulee käydä järjestyksenvalvojan peruskoulutus (40h) uudelleen.

Kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivästä saat myös todistuksen suorittaessasi ammattipätevyyden direktiivipäivän. Rekisteröimme ammattipätevyysmerkinnän Traficomin järjestelmään heti koulutuspäivän päätteeksi.

Kuinka kauan työturvallisuuskortti on voimassa ja kauanko sen saapumisessa kestää?

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta.

Kortin saapumisessa postitse kestää n. 3-4 viikkoa. Jos korttisi on menossa vanhaksi ennen uuden kortin saapumista, voit pyytää kouluttajalta väliaikaista todistusta koulutuksen päätteeksi.

Saako työturvallisuuskortista mobiiliversion myös?

Työturvallisuuskortin voit liitää korttitieto.fi palveluun. Palvelun käyttäminen on ilmaista.

Korttitieto-sovellus mahdollistaa pätevyystietojen tarkastamisen rekisteristä, tietojen luovuttamisen valtti-korttijärjestelmään, muistuttaa sinua kortin vanhenemisesta sekä toimii tarvittaessa digitaalisena todistuksena suoritetusta kurssista. Liittääksesi työturvallisuuskorttisi ja/tai tulityökorttisi tiedot korttitieto.fi palveluun, sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti- ja/tai tulityökortti. Lue lisää palvelusta täältä: korttitieto.fi

En löytänyt usein kysytyksistä kysymyksistä vastausta kysymykseeni, miten toimin?

Ei hätää. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalveluumme saat yhteyden livechatin sekä yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse sekä puhelimitse.

Mistä saan työturvallisuuskorttini numeron selville?

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortin numeron löydät kortistasi. Jos et ole vielä saanut korttiasi postitse, voit pyytää koulutuksen jälkeen korttinumeron työturvallisuuskeskukselta.

Saat korttinumeron lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Sähköpostissa tulee olla oma nimi, syntymäaika sekä koulutuksen ajankohta.

Kauanko työturvallisuuskortin saapumisessä kestää?

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortin saapumisessa kestää n. 3-4 viikkoa, koulutuksen päättymisestä.

Tilasin koulutuksen enkä ole saanut tilausvahvistusta tai tietoa koulutuksesta?

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen jossa on lisätietoa koulutukseen liittyen.

Lähetämme myös erillisen ohjeistuksen koulutukseen liittyen edeltävänä iltana.

Huom! Vilkaisethan myös että tilausvahvistus tai lisätiedot eivät ole menneet sähköpostisi roskaposti kansioon.