Usein kysyttyä

YLEISTÄ KOULUTUKSEN SUORITTAMISESTA

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos jokin asia jäi mietityttämään, asiakaspalvelumme tavoitat livechatista, sähköpostitse sekä puhelimitse.

Ole yhteydessä meihin, autamme sinua mielellämme kaikkiin koulutuksiin liittyvissä kysymyksissäsi.

Milloin voin suorittaa koulutuksen?

Tarjoamamme koulutukset ovat pääsääntöisesti webinaarimuotoisia verkkokoulutuksia- ja verkkokursseja. Webinaarimuotoiset verkkokoulutukset kuten esim. Työturvallisuuskorttikoulutus järjestetään aina ilmoitettuna ajankohtana, jolloin kurssille voi osallistua.

Verkkokurssit kuten esim. Ensiapukoulutus, on itseopiskeltava koulutus, johon voi osallistua milloin ja mistä vain ja suorittaa koko kurssin omaan tahtiin.

Saako koulutuksistanne ammattipätevyysmerkinnän?

Koulutuksistamme on mahdollista saada kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyysmerkintä. Huomioithan koulutusta varatessasi että kaikki koulutuksemme eivät ole ammattipätevyysmerkinnän sisältäviä koulutuksia. Varmistathan koulutuksen ajankohtaa valitessasi, että koulutuksen perässä lukee “AMP”, jolloin kyseessä on ammattipätevyyskoulutus.

Koulutuksen voi myös suorittaa ilman ammattipätevyysmerkintää.

Voit lukea lisää ammattipätevyysmerkinnästä täältä: Ammattipätevyysmerkintä

Paljonko ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinti maksaa?

Ammattipätevyysmerkinnästä veloitamme koulutuksen hinnan lisäksi 15,00€ + alv. 24%.
Traficom ei veloita erillisiä kustannuksia koulutukseen osallistujalta ammattipätevyysmerkinnästä.

Jos olet valinnut maksutavaksi verkkolaskun tai sähköpostilaskun yritykselle, laskutetaan ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinti koulutuksen laskuttamisen yhteydessä.

Jos olet valinnut maksutavaksi yksityishenkilön verkkomaksun, maksetaan ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinti sekä koulutus ennakkoon.

Käykö koulutustarjonnastanne löytyvä työturvallisuuskortti kaikkialle?

Työturvallisuuskortti netissä

Lähtökohtaisesti kyllä. Kouluttamamme Työturvallisuuskortti on Työturvallisuuskeskuksen hallinnoima koulutus, joka on monilla työpaikoilla- ja työmailla käytössä. Toki, viime kädessä tilaaja määrittelee sen että millaiset vaatimukset ovat ja että onko työturvallisuuskortti työskentelyn edellytys.

Kyseessä on perinteinen vihreä kortti, josta voit lukea lisää osoitteesta http://tyoturvallisuuskortti.fi

Voinko tilata koulutuksen yritykseni työntekijälle hänen puolestaan tai yrityksemme laskuun?

Tottahan toki. Voit tilata koulutuksen myös jollekkin muulle kuin itsellesi. Voit tilauksen yhteydessä ilmoittaa osallistujan tiedot joka koulutukseen osallistuu ja toimia itse tilaajana koulutuksessa. Toimitamme osallistumisohjeet- sekä mahdolliset linkit jne, tilaajalle sekä osallistujalle.

Tentin suorittaminen työturvallisuuskorttikoulutuksessa

Työturvallisuuskorttikoulutukseen kuuluu päivän päätteeksi suoritettava tentti.
Sähköinen tentti suoritetaan päivän päätteeksi erillisen linkin kautta, jonka saat sähköpostitse tai erikseen kouluttajalta.

Minulla on lukihäiriö, voinko saada lisää aikaa tentin suorittamiseen?

Kyllä voit. Ilmoita kouluttajalle jos sinulla on oppimiseen liittyviä vaikeuksia (Lukihäiriö tms) Kouluttajamme auttavat sinua mielellään. Meidän koulutuksissa kaveria ei jätetä.

Voinko keskeyttää Työturvallisuuskortti koulutuksen ja jatkaa myöhemmin?

Et voi. Työturvallisuuskortti koulutuksessa on läsnäolovelvollisuus. Jos keskeytät koulutuksen, joudut osallistumaan seuraavaan avoimeen koulutukseen. Tutustu myös tilaus- ja toimitusehtoihimme ennen tilauksen suorittamista: Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokurssit joita tarjoamme verkko-oppimisympäristömme kautta ovat omaan tahtiin tehtäviä koulutuskokonaisuuksia. Näissä voit edetä omaan tahtiisi.

Millaisella laitteella voin osallistua koulutukseen?

Koulutukseen voi osallistua tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Osallistuaksesi tarvitset internet-yhteyden.
Työturvallisuuskorttikoulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla toimiva mikrofoni sekä kamera.

Miksi verkkokoulutuksen kuva on hidas ja ääni pätkii?

Käytettävissäsi olevan internet-yhteyden nopeus vaikuttaa kuvan ja äänen toistettavuuteen. Suosittelemme käyttämään käytössäsi olevan selaimen uusinta versiota. Suosittelemme selaimeksi Google Chromea.

Minkä sovelluksen kautta verkkokoulutukset ja webinaarit järjestetään?

Käytämme verkkokoulutuksissamme ja webinaareissa alustana zoomia. Ohjeet zoomin käyttöönottoon ja käyttämiseen löydät täältä: Zoom-ohje koulutukseen osallistuvalle

Kuinka kauan työturvallisuuskortti on voimassa ja kauanko sen saapumisessa kestää?

Työturvallisuuskortti netissä

Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta.

Kortin saapumisessa postitse kestää n. 3-4 viikkoa.

Digitaalinen Työturvallisuuskortti on käytettävissäsi heti koulutuspäivän päätteeksi. Tutustu digitaaliseen korttiin tästä: Työturvallisuuskortti puhelimeen

Saako työturvallisuuskortista mobiiliversion myös?

Työturvallisuuskortti puhelimeen

Kyllä saa! Työturvallisuuskorttikoulutuksen suoritettuasi saat käyttöösi myös digitaalisen työturvallisuuskortin. Digitaalinen kortti on käytössäsi heti koulutuspäivän päätteeksi klo 16.

Palvelua hallinnoi Työturvallisuuskeskus yhdessä Suomen pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) kanssa.

Tutustu mobiilikorttiin tästä: Työturvallisuuskortti puhelimeen

En löytänyt usein kysytyksistä kysymyksistä vastausta kysymykseeni, miten toimin?

Ei hätää. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalveluumme saat yhteyden livechatin sekä yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse sekä puhelimitse.

Tilasin koulutuksen enkä ole saanut tilausvahvistusta tai tietoa koulutuksesta?

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen jossa on lisätietoa koulutukseen liittyen. Lähetämme osallistumisohjeet, koulutusmateriaalit sekä linkin ja mahdolliset koulutustunnukset tilaajalle tilausvahvistuksen yhteydessä sekä osallistujalle erillisenä sähköpostina.

Webinaarikoulutuksien osallistumisohjeet ja linkit lähetetään viimeistään koulutusta edeltävänä iltana n. klo 20:00, kun seuraavan päivän koulutusmyynti päättyy.

Huom! Vilkaisethan myös että tilausvahvistus tai osallistumisohjeet eivät ole menneet sähköpostisi roskaposti kansioon.