0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Mestarit Henkilöstöpalvelut – Sec And Safe Asiakaskokemus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on Suomen suurin rakennusalan suorarekrytointi- ja suorahakutoimija. Vuonna 2016 perustettu yritys tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Mestareiden toimintaa ohjaavia tärkeitä arvoja ovat nopeus ja laadukkuus.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on ollut koulutuspalveluidemme sopimusasiakkaana jo useamman vuoden ajan ja yhteistyö on ollut hieno mahdollisuus päästä kasvamaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ja samalla laajentamaan koulutustarjontaamme, juuri meidän yhteistyökumppaneidemme tarpeiden mukaisesti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n Riku Saressalo kommentoikin yhteistyötä Sec And Safe Solutionsin sekä yrittäjän Aleksi Korhosen kanssa seuraavanlaisesti: Aleksin kanssa hoituvat kaikki mahdolliset koulutustarpeet käden käänteessä ja koulutusten aikatauluja on mahdollista sovittaa meidän työntekijöiden kalentereiden mukaan. Koulutukset ovat itsessään ensiluokkaisia ja Aleksi onkin kouluttajana ammattitaitoisimpia kavereita, keiden kanssa olen saanut olla tekemisissä. Aina kun apua tarvitsee niin Aleksi on paikalla jeesaamassa.

Yhteistyö oman alansa kärkiosaajan kanssa on ollut erittäin antoisaa, toteaa Sec And Safe Solutionsin yrittäjä Aleksi Korhonen. Rikun ja Mestareiden kanssa työskentely on ollut helppoa, joustavaa, tehokasta ja on ollut varsin mukavaa työskennellä yhdessä. Olemme pystyneet vastaamaan Mestareiden työelämälähtöisten koulutusten kysyntään ja samalla kehittämään ennakoivasti uutta tarjontaa luomaan kilpailuetua heidän yritykselleen ja muillekkin yhteistyökumppaneillemme. On ollut ilo myös suositella Mestareiden avoimia työpaikkoja rakennusalalla työskenteleville ystävilleni.

Käy tutustumassa Mestarit Henkilöstopalvelut Oy:n toimintaan tämän linkin kautta ja löydä avoimet työpaikat kaikkialla Suomessa: henkilostomestarit.fi

Jos haluat lukea lisää sopimusasiakkuuden tuomista eduista, löydät ne tämän linkin kautta: Sopimusasiakkuus

Kategoria

Asiakastarinat