0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Nakkila Works Oy on pohjoismaissa toimiva laadustaan ja toimitusvarmuudestaan tunnettu säiliöiden, massatornien, säiliöalueiden ja prosessilaitteiden kokonaistoimittaja.

Nakkila Worksin tuotantotilat mahdollistavat suurien säiliöiden valmistamisen konepajalla. Konepaja sijaitsee Nakkilassa, Länsi-Suomessa, ja heiltä onkin erinomaiset erikoiskuljetusyhteydet sekä asennuspaikoille että vientisatamiin. Nakkila Worksilla huomioidaan erityisesti työturvallisuus- ympäristö- ja laatuvaatimukset heidän työssään sekä konepajalla että asennustyömailla. Vastuullinen toiminta, asiakastyytyväisyys ja työntekijöidemme hyvinvointi ovatkin heidän yritystoimintansa perusperiaatteita.


Nakkila Works Oy:n HSEQ Manager Heikki Reikko kommentoikin yhteistyötä Sec And Safe Solutionsin sekä yrittäjän Aleksi Korhosen kanssa seuraavanlaisesti:
Aleksin koulutuksissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Kouluttajan (Sec And Safe Solutions Oy) verkkokoulutuksiin on ollut aina helppo rekisteröityä ja tekniseltä toteutukseltaan ne ovat olleet erittäin hyviä. Aleksi on osannut pitää keskustelua yllä ja tarjonnut hyviä aiheeseen liittyviä esimerkkejä, joten mielenkiinto ja keskittyminen ovat pysyneet koko koulutuksen ajan yllä.

Minulle ja yritykselleni yhteistyö Nakkila Worksin kaltaisen oman alansa ehdottoman huippuosaajan kanssa on ollut erittäin mielekästä ja myöskin haastanut minua omalta osaltaan kehittämään omaa toimintaamme sekä yhteistyötämme jatkuvasti. Nakkila Worksin arvot työturvallisuuden-, ympäristön- ja laatuvaatimuksien osalta näkyvät myös koulutuskumppanin valinnassa heidän suunnaltaan ja onkin mielestäni äärimmäisen tärkeää, että yhteistyökumppanimme asettavat riman korkealle myös koulutuskumppanin osalta. Heikin kanssa työskentely on ollut erittäin aktiivista, sujuvaa ja useamman vuoden ajan jo, on heidän ammattilaisiaan ollut erittäin mielekästä ollut kouluttaa ja päästä sparraamaan työturvallisuuteen liittyen, toteaa Sec And Safe Solutions Oy:n yrittäjä ja pääkouluttaja Aleksi Korhonen.

Käy tutustumassa Nakkila Works Oy:n toimintaan sekä tämän linkin kautta: nakkilaworks.fi

Jos haluat lukea lisää sopimusasiakkuuden tuomista eduista, löydät ne tämän linkin kautta: Sopimusasiakkuus

 

Kategoria

Asiakastarinat