0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Työturvallisuuskortti ja PSK 6803 Työturvallisuuskoulutus -standardi

Työturvallisuuskortti koulutuksen voi suorittaa jatkossa PSK 6803 Työturvallisuuskoulutus – standardin mukaisesti koulutuksissa, jotka ovat teollisuuden tai rakentamisen toimialan alakohtaisia koulutuksia esim. yrityskohtaiset koulutukset.

Uusi PSK 6803 -standardi yhdenmukaistaa teollisuuden yleisen työturvallisuuden peruskoulutuksen sisällön tuotantolaitoksissa ja työmailla työskenteleville. Standardissa määritellään työturvallisuuden peruskoulutuksen tietosisällön vähimmäisvaatimukset, ja lisäksi vaatimuksia asetetaan myös koulutuksen toteutukselle. Standardissa määritellään työturvallisuuden peruskoulutuksen tietosisällön vähimmäisvaatimukset.

Työturvallisuuskoulutus -standardi tukee esim. ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisjohtamisen standardin vaatimusten toteuttamista teollisuuden ja rakentamisen työpaikalla. Standardin tavoitteena on parantaa työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta, vähentää työpaikkojen riskejä sekä luoda terveellisempiä ja turvallisempia työolosuhteita.

Koulutuksen suorittanut saa normaalin Työturvallisuuskortin ja tieto PSK 6803 -standardin mukaisen koulutuksen suorittamisesta tulee tieto mobiilikorttiin.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta PSK 6803 -standardin mukaisesta koulutuksesta tästä: Tarjouspyyntö tai käy tutustumassa koulutuksiin alta.

Kategoria

Blogi