Työturvallisuuskortti koulutus

Työturvallisuuskortti ® koulutukset netissä ja lähipetuksena

Haluatko varmistaa työntekijöidesi ja yrityksesi turvallisuuden työpaikalla? Työturvallisuuskortti on avainasemassa luodessasi turvallisempaa ja tehokkaampaa työympäristöä. Sec And Safe Solutions Oy tarjoaa kattavan työturvallisuuskorttikoulutuksen, joka varustaa henkilöstösi tarvittavilla tiedoilla ja taidoilla riskeihin vastaamiseksi.

Mikä on Työturvallisuuskortti?

Työturvallisuuskortti on todistus, joka osoittaa, että sen haltija on saanut perustiedot työturvallisuudesta ja osaa tunnistaa työpaikan riskejä ja vaaroja. Kortti on usein edellytyksenä useilla aloilla, erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan aloilla.

Miksi Työturvallisuuskortti on Tärkeä?

Työpaikoilla on aina olemassa  riskejä, ja turvallisuus on monilla työpaikoilla ensisijainen huolenaihe. Työturvallisuuskortti varmistaa, että jokainen työntekijä ymmärtää nämä riskit ja osaa toimia niiden välttämiseksi. Se vähentää tapaturmia, sairauslomia ja parantaa yleistä työilmapiiriä. Kun työntekijät ovat tietoisia turvallisuuden merkityksestä ja käytännöistä, työpaikan kokonaisilmapiiri paranee ja työteho kasvaa.

Työturvallisuuskortin suorittaminen edellyttää osallistumista kurssille, joka sisältää tietoa työturvallisuuden peruskäsitteistä, riskien tunnistamisesta, henkilösuojaimista, kuormitustekijöistä ja yhteisen työpaikan toimijoista sekä linja- ja työsuojeluorganisaatiosta. Koulutukseen sisältyy myös tehtäviä ja ryhmätöitä, joilla opiskelijat oppivat soveltamaan kurssilla opittuja tietoja käytännön työtehtävissä.

Kurssin läpäisemisen jälkeen opiskelijalle myönnetään työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta.

Miten Hankin Työturvallisuuskortin?

Hanki työturvallisuuskortti Sec And Safe Solutions Oy:n kautta helposti ja tehokkaasti. Tarjoamme joustavia koulutusvaihtoehtoja, jotka sopivat niin yksittäisille työntekijöille kuin isommillekin ryhmille. Yrityskohtaiset koulutuksemme on suunnitellaan ja toteutetaan tarpeidenne mukaan, jotta jokainen voi saavuttaa työturvallisuuden osaamistavoitteet.

Turvallisuus on investointi, joka kannattaa aina. Hanki työturvallisuuskortti Sec And Safe Solutions Oy:ltä ja varmista, että yrityksesi toimii turvallisesti ja tehokkaasti. Yhdessä voimme luoda työympäristön, jossa jokainen voi työskennellä luottavaisin mielin ja keskittyä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.


Työturvallisuuskortin koulutusohjelma uudistui 1.4.2023.
Voit suorittaa koulutuksen 4h kertauskoulutuksena sekä 7h peruskurssina. Saat koulutuksesta virallisen Työturvallisuuskeskuksen myöntämän Työturvallisuuskortin.

Suorita paikasta riippumatta

Voit suorittaa Työturvallisuuskorttikoulutuksen verkossa, webinaarimuotoisena koulutuksena, paikasta riippumatta.

Koulutukseen on helppoa osallistua, olit sitten kotona, työpaikalla tai vaikka mökillä.

Tutustu avoimiin koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan!

Monipuoliset maksutavat

Yrityksille maksutapoina on verkkolasku sekä sähköpostilasku.

Yksityishenkilöille maksutapana kätevä verkkopankkimaksu.

Ostettuasi Työturvallisuuskortti koulutuksen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi sekä osallistujalle lähetetään ohjeistus sekä linkki koulutukseen osallistumiseksi.

Pätevyys voimaan heti

Saat koulutuksen hyväksytysti suoritettuasi pätevyyden voimaan heti koulutuspäivän päätteeksi.

Käytössäsi on digitaalinen työturvallisuuskortti, jonka löydät osoitteesta mobiili.tyoturvallisuuskortti.fi

Työturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta koulutuksen suorittamisesta.

Asiakkaidemme kokemuksia koulutuksesta

Aleksi Korhonen - Turvallisuusasiantuntija

Ehdottomasti paras puoli työssäni on se, että olen saanut nähdä lähietäisyydeltä työturvallisuuden kehittymisen eri toimialoilla ja työpaikoilla sekä olen päässyt tutustumaan upeisiin ihmisiin ja heidän tarinoihinsa koulutuksissamme.

Työturvallisuuden eteen tehtävä työ on meille jokaiselle ensiarvoisen tärkeää arjessa ja se on meidän jokaisen missiona, omassa työssämme.

Aleksi Korhonen

Yrittäjä

voit suorittaa koulutuksen myös puhelimella

Työturvallisuuskorttikoulutuksen voi suorittaa tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain internet-yhteyden, mikrofonin sekä kameran osallistuaksesi.

useita avoimia kursseja

Järjestämme säännöllisesti Työturvallisuuskortti kursseja arkisin sekä lauantaisin. Löydät koulutustarjonnastamme lähikoulutukset sekä webinaarikoulutukset.

Työturvallisuuskortti netissä

Edulliset koulutukset

Onko meillä halvin työturvallisuuskortti? -Ei välttämättä halvin, mutta kuitenkin edullinen. Koulutuksen hinta ja laatu kuitenkin kestävät vertailun suhteessa muihinkin koulutuksia tarjoaviin tahoihin.

Helppokäyttöisyyys

Osallistuaksesi koulutukseen et tarvitse tietotekniikan mustaa vyötä. Kursseillemme on helppo osallistua ja me autamme sinua mielellämme! Jos tarvitset apua koulutuksen hankintaan tai osallistumiseen, ole meihin yhteydessä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Työturvallisuuskortti
koulutuksista

Jos kysymykseesi ei löydy vastausta alta, olethan meihin yhteydessä esim. livechatin kautta.
 1. Valitse haluamasi koulutusajankohta – lisää koulutus ostoskoriin ja valitse haluamasi maksutapa. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi.
 2. Tilausvahvistuksesta löydät ohjeistuksen koulutukseen liittyen sekä linkin koulutukseen. Jos tilaat koulutuksen jollekkin muulle, voit jakaa tilausvahvistuksen myös osallistujalle.
 3. Osallistuja saa koulutusta edeltävänä iltana erillisen ohjeistuksen sekä osallistumislinkin sähköpostitse n. klo 20 kun seuraavan päivän koulutusmyynti on päättynyt.
 4. Saavu ajoissa paikalle ja osallistu koulutukseen. Emme voi ottaa mukaan myöhässä saapuneita osallistujia. Tilausvahvistuksesta löydät linkin ladattaviin koulutusmateriaaleihin.
 5. Tervetuloa koulutukseen!

Jos tarvitset apua koulutuksen suorittamiseen tai hankintaan liittyen, olethan yhteydessä meihin.

Työturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta.

Työturvallisuuskortti vaatimuksen määrittelee työn tilaaja. Useilla toimialoilla ja työpaikoilla Työturvallisuuskortti on työskentelyn edellytys, vaikka lakisääteistä edellytystä ei olisikaan.

Työturvallisuuskortin maksaa tavanomaisesti työnantaja, mutta voit suorittaa koulutuksen myös omakustanteisesti.

Myös TE-keskukset sekä vakuutusyhtiöt saattavat joissain tapauksissa kustantaa työturvallisuuskortin hankinnan.

Jos olet kadottanut korttisi, voit tilata uuden kortin Työturvallisuuskeskukselta

Uusi kortti kadonneen tilalle on maksullinen, joten jos korttisi on lähiaikoina menossa vanhaksi, on hyvä vaihtoehto käydä koulutus uudestaan ja hankkia uusi kortti.

Kyllä on. Meidän avoimien kurssien koulutuskielenä toimii lähtökohtaisesti Suomi, mutta voit tilata koulutuksen myös muilla kielillä. Koulutusmateriaalit sekä tentti ovat saatavilla useilla eri kielivaihtoehdoilla.

Työturvallisuuskorttikoulutus sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit sekä työturvallisuuskortin.

Saat koulutuksesta digitaalisen työturvallisuuskortin sekä fyysisen muovisen kortin postitse n. 3-4 viikon kuluessa koulutuksen suorittamisesta.

Koulutuksen sisältö:

 • Nolla tapaturmaa
 • Yhteinen työpaikka
 • Perehdyttäminen
 • Riskien hallinta
 • Kuormitustekijöiden tunnistaminen
 • Vaaratekijöiden tunnistaminen
 • Työturvallisuuskortti tentti

Työturvallisuuskorttikoulutus kestää kahdeksan (8) tuntia.

1.4.2023 alkaen peruskoulutus kestää seitsemän (7) tuntia sekä tentin.

Kertauskoulutus kestää 1.4.2023 alkaen neljä (4) tuntia sekä tentin. Voit osallistua kertauskoulutukseen, mikäli sinulla on voimassaoleva Työturvallisuuskortti.

Hankkimalla koulutuksen kauttamme, tuet samalla suomalaista pienyritystä ja suomalaista osaamista. Koulutamme vuosittain yli 3000 henkilöä ja yli 150 koulutusta. Meille jokainen asiakas on arvokas ja meille on kunnia-asia tuottaa laadukkaita sekä viihtyisiä koulutuksia.

Koe sisältää monivalintakysymyksiä, joissa on erilaisia väittämiä.

Verkkokoulutuksessa koe suoritetaan sähköisesti, erillisen linkin kautta.

Tentin voi uusia kahteen otteeseen.

Koulutuksen suorittaminen johtaa työntekijöiden korkeampaan tietoisuuteen turvallisuudesta ja vähentää työtapaturmia. Työturvallisuuskortti on myös monissa tapauksissa edellytys päästä työskentelemään tietyissä työympäristöissä, kuten teollisuusalueilla ja rakennustyömailla. Kortin hankkiminen avaa mahdollisuuksia uusiin työtehtäviin ja lisää ammatillista joustavuutta.

Voit hankkia työturvallisuuskortin osallistumalla koulutukseemme. Koulutuksen suoritettuasi sinulle lähetetään varsinainen työturvallisuuskortti postitse n. 3-4 viikon kuluessa koulutuksesta. Koulutuspäivän päätteeksi saat heti käyttöösi digitaalisen työturvallisuuskortin, joka kulkee myös kansankielisesti nimellä mobiili työturvallisuuskortti. Löydät kortin osoitteesta korttitieto.fi


Työturvallisuuskortti koulutuksen voit suorittaa etänä verkossa sekä lähiopetuksena. Koulutuksemme ovat ammattitaidolla laadittuja ja erinomaisiksi todettuja, asiakkaidemme toimesta.

Työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittaneet asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutukseen.

Asiakastyytyväisyytemme on 4,8/5.

Työturvallisuuskortti uudistuu

Työturvallisuuskorttikoulutus uudistui 1.4.2023 alkaen. Merkittävimmät muutokset koulutuksen osalta tapahtuvat koulutuksen keston, sisällön sekä oppimistavoitteiden osalta.

Työturvallisuuskortin peruskoulutuksen kesto lyhenee sekä kertauskoulutukset palaavat myöskin.


 
 
Työturvallisuuskortti netissä

Kouluta yrityksesi henkilöstö helposti

Haluaisitko järjestää koulutuksen omalle ryhmällesi?

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille ympäri Suomea sekä verkossa. Koulutuksen sisällössä huomioidaan aina asiakasyrityksen toimiala, työympäristö ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit.

Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi soittamalla meille: 050 5411 229, sähköpostitse [email protected] tai jättämällä tarjouspyynnön allaolevalla lomakkeella.

Koulutukset lähiopetuksena sekä verkossa

Koulutamme Työturvallisuuskortti koulutuksia ympäri Suomen sekä verkossa.

Avoimet kurssimme soveltuvat kaikkien alojen ammattilaisille. Yrityskohtaiset koulutukset suunnittelemme ja toteutamme, asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi, joissa huomioidaan asiakkaan työympäristö- ja sen erityispiirteet sekä tapaturmariskit.

Avoimia kursseja sekä yrityskohtaisia koulutuksia on mahdollista järjestää ympäri Suomen ja verkossa.

Suomalaista osaamista

Hankkimalla koulutuksen kauttamme, tuet samalla suomalaista pienyritystä ja suomalaista osaamista.
Yritykset ovat tärkeä yhteiskunnan perusta ja ne luovat uutta toimintaa ja työtä sekä tuottavat hyvinvointia yhteiskunnalle.

Vaikka olemmekin pieni yritys, teemme asioita turvallisuuden eteen suurella sydämellä.

Nykyisessä, haastavassa maailmantilanteessa jokainen ostopäätös merkitsee paljon pienyritysten tulevaisuuden kannalta.

Hyödyllistä tietoa Työturvallisuuskorttikoulutuksesta

Työturvallisuuskortti puhelimeen

Suorittamalla koulutuksen kauttamme, saat työturvallisuuskortin puhelimeen heti koulutuspäivän päätteeksi.

 Tutustu artikkeliimme aiheesta!

Koulutuksesta saat halutessasi myös ammattipätevyys merkinnän

Työturvallisuuskorttikoulutuksistamme on mahdollista saada myös linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyysmerkintä. Koulutustarjonnastamme löydät kattavan tarjonnan myös muita ammattipätevyyskoulutuksia.

Haluaisitko tarjouksen koulutuksesta yrityksellesi? - Jätä yhteydenottopyyntö

Sec And Safe Solutions Oy tuottaa koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen liittyen ja koulutammekin yli 3000 henkilöä vuodessa.

Hankkimalla verkkokurssit kauttamme, tuet samalla suomalaisen pienyrityksen toimintaa ja tuet samalla suomalaista osaamista.