0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortti antaa sinulle perustiedot työturvallisuudesta ja -riskeistä. Koulutuksen tavoitteena on parantaa työturvallisuutta yhteisillä työpaikoilla. Työturvakortin ovat kehittäneet suomalaiset yritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusyhtiöiden ja työturvallisuuskeskuksen kanssa työturvallisuuden kehittämiseksi. Työturvallisuuskortti koulutuksemme on Työturvallisuuskeskuksen hyväksymä virallinen koulutus, jonka suorittamalla saat (TTK) myöntämän työturvallisuuskortin. Koulutuksen voit suorittaa lähi- tai etäkoulutuksessa. Peruskurssin kesto on 7 tuntia ja kertauskurssin kesto kortin uusijoille on 4 tuntia. Edellytyksenä kertauskoulutukseen on voimassa oleva kortti. Koulutuspäivän päätteeksi suoritetaan tentti, jonka hyväksytysti suorittamalla saat kortin.

Erittäin suositut Työturvallisuuskortti koulutukset

Asiakastyytyväisyys 4,8/5 (Arviointi 0-5)

Tutustu koulutuspalautteisiin tästä:

Työturvallisuuskortti netissä – Kokemuksia

5/5
Työturvallisuuskortti koe

Edulliset koulutukset ja monipuoliset maksutavat

Meidän koulutuksissamme et maksa turhasta. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja rehtiä.

Meidän laskuistamme et myöskään löydä käsittely-, toimitus-, laskutus-, tai muitakaan ikäviä piilokuluja. Kaikki koulutustilaukset käsitellään tilaus- ja toimitusehtojemme mukaisesti.

Yrityksille maksutapoina on verkkolaskutus sekä sähköpostilasku.

Yksityishenkilöille maksutapana on kätevä ja turvallinen verkkopankkimaksu.

Koulutuksistamme saat ammattipätevyysmerkinnän

Kaikista Työturvallisuuskortti koulutuksistamme saat Traficomin hyväksymän ammattipätevyysmerkinnän.

Ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinti tehdään aina koulutuspäivän päätteeksi, joten rekisteröinti näkyy sinulla jo seuraavana arkipäivänä.

Ammattipätevyysmerkinnän rekisteröinnistä veloitamme ainoastaan viranomaismaksun 11,5€ (alv. 0)

Helppo tapa suorittaa koulutus

Koulutustarjonnastamme löydät lähi- ja etäkoulutukset, joista voit valita mieleisesi tavan osallistua kurssille ja suorittaa kortin.

Sopivan ajankohdan ja koulutusmuodon löytäminen on tehty helpoksi, joten sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittautua ja osallistua mukaan.

Mobiilikortti käytettävissäsi heti koulutuksen jälkeen

Koulutuksen suorittamalla saat käyttöösi heti koulutuspäivän päätteeksi digitaalisen kortin.

Tutustu korttiin tästä:

Työturvallisuuskortti puhelimeen

Virallinen kortti- ja koulutus

Koulutamme ainoastaan virallisia Työturvallisuuskeskuksen hallinnoimia ja hyväksymiä korttikoulutuksia.

Suoritamme sisäistä laadunvalvontaa sekä kehitämme toimintaa jatkuvasti. Tämän lisäksi viranomaiset, viralliset koulutusorganisaatiot sekä yhteistyökumppanimme auditoivat koulutuksiamme säännöllisesti laadun takaamiseksi.

Ammattitaitoiset kouluttajat

Kouluttajamme ovat omien alojensa asiantuntijoita ja ammattilaisia. Kouluttajiemme toimintaa ohjaavat vahva ammattitaito ja asiantuntemus sekä jatkuva oppiminen ja kehittyminen.

Meille kalvosulkeiset ja muut huonoksi todetut opetusmenelmät eivät ole tapa toimia, vaan haluamme omalla osaamisellamme innostaa koulutukseen osallistuvia oppimaan ja oivaltamaan.

Miksi valita meidän koulutuksemme?

Minulle kouluttaminen ja yrittäjyys ei ole työtä vaan elämäntapa. Koen olevani etuoikeutettu, että saan tehdä minulle mieluisia asioita työkseni ja se toivottavasti myös näkyy arjessa esimerkiksi tavoissani toimia kouluttajana, kanssakäymisestä ihmisien parissa, innostumisena uusista mahdollisuuksista sekä nöyryytenä oppia ja oivaltaa uusia asioita.

”Kohtele asiakkaita niin kuin he olisivat kotiisi saapuvia vieraita” – Tuo lukemani sanonta on jäänyt vahvasti mieleeni ja ohjaa minua asiakkaidemme kanssa työskennellessä.

Tiesithän, että hankkimalla koulutukset kauttamme, tuet suomalaista pienyritystä ja ammattitaitoa. Minulle ja yritykselleni jokainen asiakas on arvokas.

Aleksi Korhonen, Yrittäjä.

Aleksi Korhonen, turvallisuusasiantuntija

Työturvallisuuskortin voi suorittaa joko lähi- tai etäkoulutuksena

Lähikoulutus on perinteiseen tapaan luokkahuoneessa toteutettava koulutus. Avoimelle kurssille voi osallistua työtehtävästä tai toimialasta riipumatta. Kursseillamme onkin mukana monien eri alojen ammattilaisia.

Järjestämme avoimia koulutuksia tarpeen mukaan kaikkialla Suomessa.

Koulutuspaikkakuntiamme ovat mm. Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kajaani, Kemi, Kittilä,Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Pori, Porvoo, Raahe, Raisio, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna, Salo, Seinäjoki, Sotkamo, Tampere, Turku, Uusikaupunki, Vantaa

Etäkoulutukseen on helppoa ja vaivatonta osallistua kaikkialta, missä ikinä oletkin. Tarvitset osallistuaksesi puhelimen, tabletin tai tietokoneen, josta löytyy mikrofoni sekä kamera.

Etäkoulutuksemme järjestetään Microsoft Teams -sovelluksen avulla.

Asiakaspalvelumme ja ammattitaitoiset kouluttajat  on tukenasi koko koulutuspäivän ajan. Etäkoulutukseen on helppoa osallistua, vaikka et omistaisikaan tietotekniikan mustaa vyötä. Autamme ja olemme tukenasi ja varmistamme, että sinulla on mahdollisuus onnistua, osallistua ja oppia etäkoulutuksissamme. Meidän koulutuksissamme kaveria ei jätetä.

Koulutus omalle ryhmällesi tai avoimena kurssina

Ryhmäkohtaisissa koulutuksissamme huomioimme aina asiakasyrityksen työympäristön ja toimialan, räätälöidäksemme juuri  teidän toimialaanne sopivan koulutuksen.

Koulutus voidaan toteuttaa teidän tiloissanne tai tarvittaessa etsimme sopivat koulutustilat läheltä. Koulutuamme kaikkialla Suomessa ja tarvittaessa myös Euroopassa.

Jos olet pohtinut, mitä mahtaa yrityskohtainen koulutus maksaa, käy tutustumassa hintalaskuriin etusivumme alaosasta tämän linkin kautta: Hintalaskuri

Haluaisitteko säästää koulutuskustannuksista, koulutusten hallinnointiin, kilpailuttamiseen ja hankintaan kuluvasta ajasta? – Jos vastauksesi on kyllä, minulla on loistavia uutisia sinulle.

Sopimusasiakkaanamme saatte käyttöönne kaikki koulutuksemme edullisin sopimushinnoin. Tarvittaessa hoidamme koulutusten, lupien- ja pätevyyksien hallinnointiin liittyvän työn osana palveluamme. Mikä parasta – Tämä ei maksa teille mitään eikä myöskään velvoita teitä mihinkään.

Lue lisää sopimusasiakkuudesta tästä: Sopimusasiakkuus

Etsitkö koulutusta omalle ryhmällesi?

Erinomaista! Tulemme mielellämme kouluttamaan yrityksenne henkilöstöä. Pyydä tarjous koulutuksesta ja rakennetaan yhdessä erinomainen koulutuspäivä teidän ryhmällenne.

Voit jättää tarjouspyynnön tästä: Pyydä tarjous koulutuksesta

Asiakkaidemme kokemuksia

Meille asiakkaidemme antamat koulutuspalautteet ovat äärimmäisen arvokkaita, koulutuspalveluidemme laadun kehittämiseksi. Asiakkaidemme antamat palautteet ovat sinulle myös erinomainen työkalu koulutuksen hankintapäätöstä tehdessäsi.

Julkaisemme kaikki saamamme palautteet rehellisesti sellaisenaan, jotta sinä saisit parhaat mahdollisuudet tehdä vertailua eri koulutusyritysten välillä.

Aivan loistava koulutus. Ihan voin tunnustaa että valitsin tämän kurssin lähinnä edullisen hinnan takia eikä odotukset olleet korkealla, varsinkaan kun kyseessä oli etäkoulutus. Ajattelin että netistä löytyneet kehuvat arviot on taas niitä mitä on valittu parhaista palautteista, mutta olin niin väärässä.

Mukavan interaktiivinen koulutus ja aktivoi myös osallistujia. Aihe on niin mielenkiintoinen, että sitä voisi opiskella jopa useammankin päivän kerrallaan.

Aion suositella koulutusta myös muille yrityksessämme koska kaikki sujui mallikkaasti.

Kaikki asiat käytiin hyvin läpi esimerkeillä oikeasta elämästä, tämä avasi asioita paljon. Oli kerrassaan hyvä kurssi!

Työturvallisuuskortti
Usein kysytyt kysymykset

Kortin hankkiminen ja suorittaminen saattaa herättää kysymyksiä ja pohdiskelua koulutusta hankkiessasi. Olemme koostaneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, auttaaksemme sinua.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit myös olla meihin yhteydessä. Autamme mielellämme. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät tämän linkin kautta: Yhteystiedot

Työturvallisuuskortista käytetään montaa nimitystä, joilla viitataan Työturvallisuuskeskuksen hallinnoimaan tuotteeseen Työturvallisuuskortti ®

Kansankielisiä nimityksiä kortille ovat, työturvakortti, vihreä kortti, TTK kortti ja monet muut.

1. Etsi haluamasi koulutus listalta (etä- tai lähikoulutus)
2. Ilmoittaudu koulutukseen
3. Saat tilausvahvistuksen kun olemme käsitelleet tilauksesi. Saat osallistumisohjeet- ja osallistumislinkin sähköpostiisi. Jos tilasit koulutuksen jollekkin toiselle, lähetetään osallistujaohjeet myös osallistujalle.
4. Osallistu koulutukseen valitsemanasi ajankohtana

Kadonneen tai turmeltuneen työturvallisuuskortin tilalle voit tilata uuden Työturvallisuuskeskuksesta tai Korttitieto -palvelusta

Lähtökohtaisesti kyllä. Kouluttamamme Työturvallisuuskortti on Työturvallisuuskeskuksen hallinnoima koulutus, joka on monilla työpaikoilla- ja työmailla käytössä. Toki, viime kädessä tilaaja määrittelee sen, millaiset vaatimukset ovat ja että, onko työturvallisuuskortti työskentelyn edellytys.

Kyllä voit. Ilmoita kouluttajalle jos sinulla on oppimiseen liittyviä vaikeuksia. Kouluttajamme auttavat sinua mielellään. Meidän koulutuksissa kaveria ei jätetä.

Ammattipätevyyden rekisteröinnistä veloitetaan viranomaiskulun 11,5€ (alv. 0) verran.

Koulutukseen voi osallistua tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Osallistuaksesi tarvitset internet-yhteyden.


Työturvallisuuskorttikoulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla toimiva mikrofoni sekä kamera.

Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta.

Työturvakortti postitetaan noin 3-4 viikon kuluessa koulutuspäivästä.

Jokainen työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittanut saa itselleen työturvakortin postitettuna tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen.

Mobiilikortti on käytössäsi heti koulutuspäivän päätteeksi. Työturvallisuuskortin voit helposti ottaa digitaalisesti käyttöön korttitieto.fi -palvelusta. Suoritettu pätevyys rekisteröidään palveluun, ja sinun tarvitsee vain kirjautua sisään saadaksesi käyttöösi mobiilikortin.

Voit tarkastaa oman Työturvallisuuskorttisi voimassaolon Työturvallisuuskeskuksesta.

Työturvallisuuskortit, TTK

Puh. (09) 616 261 (ark. klo 8.30-16.00)

Sähköposti: [email protected]
 

Vanhentunut Työturvallisuuskortti uusitaan käymällä viiden vuoden välein 7,5 tunnin työturvallisuuskorttikoulutus.

Jos korttisi on yhä voimassa voit osallistua 4,5 tunnin kertauskoulutukseen.

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen jossa on lisätietoa koulutukseen liittyen. Lähetämme osallistumisohjeet, koulutusmateriaalit sekä linkin koulutuksen tilaajalle sekä osallistujalle, tilausvahvistuksen yhteydessä.

HUOM! Vilkaisethan myös että tilausvahvistus tai osallistumisohjeet eivät ole menneet sähköpostisi roskaposti kansioon.

Koulutuksen päätteeksi suoritetaan Työturvallisuuskortti koe. Koe suoritetaan saman päivän aikana kuin kurssi.

Etäkoulutuksessa koe tehdään sähköisenä. Lähikoulutuksessa koe voidaan tehdää sähköisenä, paperisena tai suullisesti.

Koe sisältää oikein/väärin väittämiä.

Työturvallisuuskortti kokeen kysymykset sisältävät väittämiä mm. seuraavista aihealueista:

  • Nolla tapaturmaa
  • Yhteinen työpaikka
  • Työsuojeluvastuut
  • Perehdyttäminen
  • Vaara- ja kuormitustekijät

Kokeessa on yhteensä 27 kysymystä.

Vastaamalla kaikkiin oikein, saa tentistä täydet pisteet. Minimipistemäärä tentin hyväksyttyyn suoritukseen on 23 pistettä.

Työturvallisuuskortti pätevyyden saaminen edellyttää aina kokeen suorittamista ja tentin läpäisyä

Tentti on mahdollista uusia kaksi kertaa.