Työturvallisuuskortti puhelimeen? – Korttitieto.fi

korttitieto.fi

Olet juuri ajanut 100 kilometrin päähän työmaalle pienessä kiireessä ja huomaat jonkin unohtuneen: työmaalla tarvittava tulityökortti on jäänyt kotiin työkorttien pinoon. Kuulostaako tutulta tilanteelta?

Tällaista sattuu, mutta aina se harmittaa yhtä paljon. Kortit jäävät kotiin tai ne saattavat jopa hukkua työn tohinassa. Onneksi kännykkä sentään pysyy yleensä tallessa.

Korttitieto.fi-palvelu on kännykkään ladattava sovellus, johon pystyt tallentamaan työturvallisuuskortin ja tulityökortin. Palvelun hyötynä on, että kortit ovat aina mukana, kunhan muistat laittaa kännykkäsi taskuun töihin lähtiessäsi. Sovellus myös muistuttaa sinua korttien voimassaoloaikojen umpeutumisesta. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla vain Android-puhelimiin, mutta pitäisi pian tulla myös Applen App Storeen.

Jos et halua tai et pysty lataamaan sovellusta, Korttitieto.fi toimii myös selainversiona. Eli kun menet Korttitieto.fi – sivulle ja kirjaudut sisään, näet korttisi ja niiden voimassaoloajat.

Sekä sovellus- että selainversiossa sinun tarvitsee vain olla rekisteröitynyt käyttäjäksi ja lisätä kortit palveluun etukäteen. Ohjeet palveluun rekisteröitymiseen ja korttien lisäämiseen löydät tämän kirjoituksen lopusta.

Jos korttisi ovat kadonneet, voit tilata uudet kortit Työturvallisuuskeskuksen ja SPEKin sivuilta:

Tulityö- ja työturvallisuuskortin lisäksi palveluun voi lisätä kolmannen osapuolen tarjoamia palveluita kuten Vastuu Groupin Valttikortin. Valttikortti on henkilötunniste, jota käytetään rakennustyömailla. Henkilötunnisteen käytön tarkoitus on parantaa työturvallisuutta ja vähentää harmaata taloutta. Valttikortissa on näkyvillä kortin omistajan nimi, kuva, veronumero ja työnantaja. Valttikorttia voidaan käyttää myös kulunvalvonnassa.

Korttitieto.fi-palvelun käyttö helpottaa elämää, kun työturvallisuus- ja tulityökortti kulkevat aina mukana kännykässä. Tulevaisuudessa myös muitakin kortteja voi toivottavasti lisätä palveluun, jolloin mukana kuljetettavaa korttipakkaa saadaan pienemmäksi.

Lisätäksesi työturvallisuuskortin korttitieto.fi palveluun tarvitset kortin numeron. Kortin numeron löydät fyysisestä kortista. Voit myös pyytää kortin numerosi sähköpostitse työturvallisuuskeskukselta osoitteesta kortti@ttk.fi. Viestissä tulisi olla oma nimesi, syntymäaikasi sekä koulutuksen suorituspäivänmäärä.

Huomiothan että korttitieto.fi palvelu ei ole Sec And Safe Solutions Oy  hallinnoima tuote, joten emme vastaa kyseisestä palvelusta tai siihen liittyvistä muutoksista.

Onko sinulla työturvallisuuskortti vanhentumassa? – Osallistu koulutukseemme

Järjestämme työturvallisuuskorttikoulutuksia webinaareina sekä lähikoulutuksina ympäri suomen. Työturvallisuuskortin voi suorittaa nyt etänä, helposti ja turvallisesti. Webinaarimuotoinen työturvakortin koulutus ja netissä tehtävä tentti sopivat kaikille. Ammattitaitoiset kouluttajamme auttavat sinua onnistumaan. Koulutuksiimme on helppo osallistua ja ohjeidemme avulla etäkoulutukseen osallistuminen on tehty mutkattomaksi. Hanki sinäkin kortti netistä helposti!