Työturvallisuuskortti puhelimeen? – Korttitieto.fi

korttitieto.fi

Olet juuri ajanut 100 kilometrin päähän työmaalle pienessä kiireessä ja huomaat jonkin unohtuneen: työmaalla tarvittava tulityökortti on jäänyt kotiin työkorttien pinoon. Kuulostaako tutulta tilanteelta?

Tällaista sattuu, mutta aina se harmittaa yhtä paljon. Kortit jäävät kotiin tai ne saattavat jopa hukkua työn tohinassa. Onneksi kännykkä sentään pysyy yleensä tallessa.

Korttitieto.fi-palvelusta löydät työturvallisuuskortin ja tulityökortin digitaalisessa muodossa. Palvelun hyötynä on, että kortit ovat aina mukana, kunhan muistat laittaa kännykkäsi taskuun töihin lähtiessäsi. Sovellus myös muistuttaa sinua korttien voimassaoloaikojen umpeutumisesta. Korttitieto.fi-palvelu on Työturvallisuuskeskuksen (TTK) ja Suomen pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) yhdessä luoma ja ylläpitämä palvelu.

Korttitieto.fi toimii kaikilla laitteilla joissa on internet-selain.

Jokainen Sec And Safe Solutions Oy:n työturvallisuuskorttikoulutukseen osallistunut saa digitaalisen työturvallisuuskortin käyttöönsä koulutuspäivän päätteeksi halutessaan. Digitaalinen työturvallisuuskortti löytyy korttitieto.fi sivulta, käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi jolla olet tentin suorittanut, salasanan palveluun saat tämän linkin kautta: Hae salasana – korttitieto.fi

Jos korttisi ovat kadonneet, voit tilata uudet kortit Työturvallisuuskeskuksen ja SPEKin sivuilta:

Tulityö- ja työturvallisuuskortin lisäksi palveluun voi lisätä kolmannen osapuolen tarjoamia palveluita kuten Vastuu Groupin Valttikortin. Valttikortti on henkilötunniste, jota käytetään rakennustyömailla. Henkilötunnisteen käytön tarkoitus on parantaa työturvallisuutta ja vähentää harmaata taloutta. Valttikortissa on näkyvillä kortin omistajan nimi, kuva, veronumero ja työnantaja. Valttikorttia voidaan käyttää myös kulunvalvonnassa.

Korttitieto.fi-palvelun käyttö helpottaa elämää, kun työturvallisuus- ja tulityökortti kulkevat aina mukana kännykässä. Tulevaisuudessa myös muitakin kortteja voi toivottavasti lisätä palveluun, jolloin mukana kuljetettavaa korttipakkaa saadaan pienemmäksi.

Huomiothan että korttitieto.fi palvelu ei ole Sec And Safe Solutions Oy  hallinnoima tuote, joten emme vastaa kyseisestä palvelusta tai siihen liittyvistä muutoksista.

Onko sinulla työturvallisuuskortti vanhentumassa? – Osallistu koulutukseemme

Järjestämme työturvallisuuskorttikoulutuksia webinaareina sekä lähikoulutuksina ympäri suomen. Työturvallisuuskortin voi suorittaa nyt etänä, helposti ja turvallisesti. Webinaarimuotoinen työturvakortin koulutus ja netissä tehtävä tentti sopivat kaikille. Ammattitaitoiset kouluttajamme auttavat sinua onnistumaan. Koulutuksiimme on helppo osallistua ja ohjeidemme avulla etäkoulutukseen osallistuminen on tehty mutkattomaksi. Hanki sinäkin kortti netistä helposti!