0 - 0,00
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Työturvallisuuskortti puhelimeen

Työturvallisuuskortti puhelimeen helposti ja vaivattomasti. Palvelu on käytettävissäsi, heti koulutuspäivän päätteeksi. Löydät digitaalisen korttisi mobiili.korttitieto.fi -palvelusta. Palveluun voidaan liittää myös Tulityökortti digitaalisena.

Ohjeidemme avulla, sinun on helppo ottaa mobiilikortti käyttöösi. Huomioithan, että korttitieto.fi -palvelu on Työturvallisuuskeskuksen ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön hallinnoima palvelu. Jos sinulla on haasteita palvelun käyttöönottamisen, käyttämisen tai tunnusten aktivoimisen kanssa, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä edellä mainittuhin kattojärjestöihin.

Mobiilikorttipalvelun avulla, sinun ei tarvitse enää kantaa fyysistä, muovista työturvallisuuskorttia tai tulityökorttia mukanasi, vaan ne kulkevat mukanasi kaikkialla, missä sinulla vain nettiyhteys on käytettävissäsi. Saat mobiilikortin käyttöösi millä tahansa mobiililaitteella, myös tabletilla sekä tietokoneella. Mobiilikorttipalvelu on selainpohjainen verkkosivu, eikä kortin käyttöönotto vaadi erillisen sovelluksen asentamista.

Kokosimme tähän artikkeliin sinulle selkeät ohjeet, miten saat mobiilikortin käyttöösi, oli sitten tarpeenasi päivittää Työturvallisuuskortti tai Tulityökortti digitaaliseen muotoon.

 

Kirjautuminen mobiili.korttitieto.fi -palveluun

Ensimmäisenä sinun tulee siirtyä mobiili.korttitieto.fi -palvelun verkkosivuille.

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnuksena palveluun toimii sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka kautta olet suorittanut Työturvallisuuskortti tai Tulityökortti koulutuksen tentin ja on täten rekisteröity järjestelmään. Mobiilikortti on tarkoitettu ainostaan henkilökohtaiseen käyttöön ja palvelun käyttöönottoa varten, sinulla tulee olla oma sähköpostiosoite käytettävissäsi.

Jos olet käyttänyt aikaisempaa versiota korttitieto.fi -palvelusta, on sähköpostiosoitteesi jo rekisteröity palveluun.

Salasana

Ensimmäistä kertaa palvelua käyttöön ottaessasi, sinun tulee tilata salasana kirjautuaksesi sisään. Voit tilata salasanan suoraan tämän linkin kautta: Tilaa uusi salasana tästä tai vaihtoehtoisesti palvelun etusivulta kohdasta ”Tilaa uusi salasana tästä”.

Saat noudettua salasanan noin tunnin koulutuspäivän päättymisen jälkeen, kun kouluttaja on tehnyt kurssiyhteenvedon valmiiksi. Viimeistään kuitenkin seuraavana arkipäivänä.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Työturvallisuuskeskukseen sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja pyydä sähköpostisi rekisteröintiä.

 

 

korttitieto kirjautuminen

Palvelun päänäkymä

Olet nyt kirjautunut palveluun sisään onnistuneesti, kun näet ”Voimassa olevat kortit” -näkymän.

Päänäkymässä näet voimassa olevien korttiesi tiedot kuten, kortin nimi, kortin numero sekä voimassaoloaika.

Kun haluat tarkastella korttisi tietoja, valitse haluamasi kortti ja paina perästä ”Näytä” painiketta. Tämän jälkeen sinulle avautuu Työturvallisuuskortti tai Tulityökortti mobiili muodossa, valintasi mukaan.

Jos haluat liittää palveluun voimassaolevan Työturvallisuuskeskuksen tai Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEK myöntämän kortin, se onnistuu myös kätevästi.

Valitse oikeasta yläkulmasta valikko, tämän jälkeen valitse ”Hae kortti”, syötä pyydetyt tiedot esim. Tulityökorttisi tiedot ja paina tämän jälkeen ”Hae”. Tämän jälkeen kortin pitäisi näkyä digitaalisessa muodossa myös mobiilikortti -palvelun puolella.

 

 

 

Työturvallisuuskortti puhelimeen

Mobiilikortti – Digitaalinen Työturvallisuuskortti

Mobiilikortista löytyvät kaikki samat tiedot kuin fyysisestä muovisesta kortistakin:

  • Nimi
  • Kortin numero
  • Kortin voimassaoloaika

 

Mobiilikortista löytyy myös toimiala, syntymäaikasi sekä QR-koodi, jolla tilaaja tai työnantaja voi kätevästi tarkastaa korttisi voimassaolon.

 

 

työturvallisuuskortti puhelimeen

Kattojärjestöjen yhteystiedot

Tulityökortit, SPEK

Puh. (09) 4761 1301 (ark. klo 9.00-15.00)

Sähköposti: [email protected]

Työturvallisuuskortit, TTK

Puh. (09) 616 261 (ark. klo 8.30-16.00)

Sähköposti: [email protected]

Työturvallisuuskortin uusiminen

Meidän kauttamme on mahdollista suorittaa Työturvallisuuskortti netissä.

Pidä työturvallisuuskortti voimassa ja osallistu koulutukseemme.

Jos sinulla on ammattipätevyys vanhentunut, koulutuksestamme on mahdollista saada myös linja- ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä, eli nk. ”direktiivipäivä”.

Koulutuksen hinta: 60,00€ + alv. 24%

 

 

Mobiili.korttitieto.fi -palvelu
Usein kysytyt kysymykset

Olemme koostaneet sivuillemme Usein kysytyt kysymykset -osion liittyen mobiili.korttitieto.fi -palvelun käyttämiseksi.

Miksi sinun kannattaa ottaa mobiilikortti käyttöösi?

Käyttäjätunnuksena palveluun toimii sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteen tulee olla sama, jonka kautta olet suorittanut Työturvallisuuskortti tai Tulityökortti koulutuksen tentin ja on täten rekisteröity järjestelmään. Mobiilikortti on tarkoitettu ainostaan henkilökohtaiseen käyttöön ja palvelun käyttöönottoa varten, sinulla tulee olla oma sähköpostiosoite käytettävissäsi.

Jos olet käyttänyt aikaisempaa versiota korttitieto.fi -palvelusta, on sähköpostiosoitteesi jo rekisteröity palveluun.

Palvelun käyttöön ottamiseksi sinulla tulee olla oma sähköpostiosoite käytettävissäsi. Tarvitset omaa sähköpostiosoitetta myös sähköisen tentin suorittamista varten.

Voit hakea uuden salasanan "Tilaa uusi salasana tästä" -linkin kautta.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Työturvallisuuskeskukseen sähköpostitse osoitteeseen [email protected] salasanan palauttamista varten.

 

Valitettavasti emme voi.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Työturvallisuuskeskukseen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Emme valitettavasti näe. Meidän kauttamme voit tiedustella korttisi tietoja, jos olet käynyt kortin meidän järjestämällä kurssilla. Voit olla meihin yhteydessä yhteydenotto -sivun kautta, tästä: Yhteydenotto

Muussa tapauksessa suosittelemme olemaan yhteydessä koulutuksesi järjestäneeseen tahoon tai korttikoulutuksen kattojärjestöön.

Palvelun tulisi aktivoitua käyttöösi, kun kouluttaja on tehnyt kurssiyhteenvedon valmiiksi. Viimeistään kuitenkin seuraavana arkipäivänä.

Jos kortti ei kuitenkaan tästä huolimatta näy, olethan ensisijaisesti kouluttajaan yhteydessä.

Lähtökohtaisesti mobiilikortti käy kaikille työmaille, mihin käy perinteinen fyysinen muovinen, Työturvallisuuskeskuksen myöntämä Työturvallisuuskortti.

Työturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta.

Voit tilata uuden Työturvallisuuskortin mobiili.korttitieto.fi -palvelusta, valitsemalla kortin ja tämän jälkeen valitsemalla "Fyysinen kortti kadonnut. Tilaa kortti tästä" linkin kautta tai vaihtoehtoisesti tästä: Työturvallisuuskortti kadonnut